V kolika letech se naučilo vaše dítě houpat na houpačce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15995
8.4.20 14:56

Muj ctyrletak to neumi, jestli te to potesi…a pet mu bude relativne brzy. On ale houpacky nikdy moc nemusel. Umi na brichu, to pry leta :lol: A mladsi je posedly, ten by se houpal furt, je mu 19 mesicu a uz to zkousi, ale nejde mu to ani nahodou :lol: Pamatuji si synovce, kolem tech 4-5 hlasil, ze to umi sam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.4.20 15:03

Nesnasela jsme houpačku, dělalo se mi na ni zle.. Takže nikdy :mrgreen: moje děcka cca 4-5, na hřiště jsme nikdy moc nechodili :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
8.4.20 15:07
@En.Joy píše:
Synovi bude v létě pět let. Je hodně inteligentní, výmluvný ale naprostý antitalent na jakýkoli pohyb. Je to jediný kluk, kterého znám, co se nudí na hřišti. Jediné co ho tu baví je houpačka. Ale musím ho houpat… Snažila jsem se ho to naučit už stokrát, ale výsledek nula. Připadá mi že se celkem i snaží, ale nevím… Prosím v kolika letech se vaše děti naučili houpat? Mě máma říkala že ja to zvládla ještě mi nebyly tři…

Mám stejné dítě a naučil se to v létě těsně před šestými narozeninami. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
8.4.20 15:09
@evill píše:
@En.Joy nebude to tím, že neumí, ale že se mu nechce. U takových věcí používáme „když neumíš, tak to asi ještě není pro Tebe“ a hnedle všechno umí. Zkus to ;)

Proč myslíš?
Můj syn byl stejný, snažil se, ale prostě mu to nešlo, byl z toho nešťastný. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
8.4.20 15:21

Cca než šla do školky. Možná se mu nechce, nechala bych chvilku, ať se snaží sám. Jinak nebude houpačka ;)

• Citovat
  • Upravit
1870
8.4.20 15:23

Ve ctyrech letech, ale moc se nechce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
8.4.20 15:24

@zuzukobylka je a není to jedno. Zeptat se snad můžu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
8.4.20 15:28

@Netopirek no to je přesně to nad čím přemýšlím, jestli fak mu to nejde nebo nechce. Zdá se mi ze se i snaží ale je to povahou pravý „paša“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
8.4.20 15:31

@evill jo to je dobrý přístup! To zkusím! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
8.4.20 15:32

První syn v 6 letech, druhý ve 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
8.4.20 15:33

@Flyingfrog děkuju! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
8.4.20 15:57

Starší v necelých 4 letech, když se na ni zvládl sám dostat (u nás na hřišti je jenom takové to prkno na řetězech).. mladší ani nevím, loni (5) ještě dělal, že tam neumí ani vylézt (umí) a já ho tam odmítala vysazovat.. :oops:
@Popokatepetla já se naučila na kole až ve 26, to už uměl jezdit i můj starší.. bála jsem se.. ale že by mě to nějak bavilo, to se říct nedá.. nesnáším všechny druhy sportu.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
8.4.20 16:40

@En.Joy Jedno dítě ve třech, druhé skoro v šesti - kluk, na samostatné houpání líný a nesnaživý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.20 19:11

Na klasické houpačce, se houpala tak že odstrkovala jednu nohu o zem před 4. rokem. Bude jí 5 a houpe se už normálně, přesně od včerejška, ráno vstala a oznámila, že už to asi umí :lol:
Takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
8.4.20 20:07

Dcera se naučila ve třech a půl letech. Před 4 narozeninama se už houpala jako šílenec. ( Je po tatínkovi :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí