Ve kterých místech bolí kontrakce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4148
6.7.16 08:02

Po prasknutí vody spodek břicha a jen zlehka. Ke konci už celé břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
6.7.16 08:12

Ja bricho skoro necitila, pouze silne krizove bolesti. No za dva tydny mam termin, takze brzo to zopakuji, treba to bude jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
6.7.16 08:13

U mě to byl nejdříve podbřišek, takové slabé stahy, které se stupňovaly, ale dalo se to přežít, rozdýchat. Po vyvolání celkem solidní mazec úplně přes celé břicho a bolela i záda, zadek.. myslela jsem, že prasknu úplně všude :oops: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
6.7.16 08:20

Do trisel. Au. Jeste i po trech letech si tu bolest naprosto presne pamatuju :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
6.7.16 08:46
@Michaela2495 píše:
Ahoj holky, můj dotaz je už v názvu.. Někdo mi říká, že kontrakce bolí jen v podbřišku, další zas že bolí celé břicho, respektive všude kam dosahuje děloha. Jaké jsou vaše zkušenosti?

Mě bolela hrozne zada :-D ani jsme to nemohli poznat ze jde o kontrakce, az kdyz me to nenechalo ani ležet :-D skutečne to asi z břicha přechazelo na záda ale opravdu hodně a po intervalech chvili nic a pak taková bolest v zádech, dost neobvyklá, když bolej záda normalne tak to boli furt, tohle bylo po chvilkach dobry a pak zas :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
6.7.16 09:34

Kříž, třísla a čípek. Auvajs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
6.7.16 09:52

Co porod, to jsem kontrakce vnímala úplně jinak. Z mé zkušenosti kontrakce skutečně dokážou bolet jen v kříži (zažila jsem v závěru třetího porodu), jinak nebolí. Při prvním porodu jsem kontrakce vnímala jako pocity v podbřišku, když má přijít ms, pocity se stupňovaly, až do dá se říci bolesti, kdyby takhle bolela ms, určitě by mi to dost vadilo a vyřadilo z činnosti, ale tím, že se jednalo o porod a já čekala o dost víc, tak mi to nepřišlo a byla jsem mile překvapená, jak porod vlastně nebolí. Při druhém porodu mě vždy jen zatáhlo vpravo v boku, ten porod byl skutečně bezbolestný, opravdu mě mrzelo, že miminko už je na světě bez námahy. U třetího se projevovaly kontrakce stáhnutím celého břicha kolem dokola +něco víc, ale ne bolest, dokud to v poslední fázi nezačlo jít právě od kříže, ale bolest mizela, když jsem si pak mohla přitlačovat (a samozřejmě mezi kontrakcemi), každopádně v tomto případě jsem byla opravdu poprvé ráda, když kontrakce porodem ustaly, naštěstí to byl porod krátký, asi bych to nevydržela moc dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
6.7.16 10:18

Děkuji holky za odpovědi :) jde vidět jak je opravdu každý porod jiný :) @ximena taky mám termín za dva týdny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
6.7.16 12:06

@Michaela2495 i každé těhotenství ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
6.7.16 12:07
@Michaela2495 píše:
Ahoj holky, můj dotaz je už v názvu.. Někdo mi říká, že kontrakce bolí jen v podbřišku, další zas že bolí celé břicho, respektive všude kam dosahuje děloha. Jaké jsou vaše zkušenosti?

Všude :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.7.16 06:12

Ja břicho vůbec necítila, celý den jsem měla bolesti v kyčlích, na večer se to začalo rozšiřovat do zad. Byly to bolesti NEPRAVIDELNÉ, ale i tak jsme jeli do porodnice, pro jistotu, byl to první porod. A ještě, že tak, tam mi po vyšetření řekli, že už jsem otevřená na 4cm. Udělali mi klystýr, pichli plodovou vodu a za hodinu a půl byla malá venku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
7.7.16 06:18

@ximena ty jsem mela jen u druheho, byl to nejhorsi porod. Krizove jsou fakt :roll: masakr. Takze treba budes bez krizovych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
7.7.16 06:20

@Zabatko ano, i usi muzou u porodu bolet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.21 14:57

Ženy poraďte, i když nejste doktorky. Mám bolesti na levé straně, jakoby od ledviny, od zad já nevím, do levého podbřišku, přes stydkou kost do kyčle stehno snad i koleno až dolů k noze.. Na pravo prakticky nic, ani mi nijak zvlášť netvrdne, u prvního mi praskla voda a pak začaly kontrakce ale vypadaly jinak. Myslíte, že by to mohlo být ono, nebo spíš nějakej skriplej nerv, nastydla ledvina nebo nevím. Chápu, že nejste doktoři, ale zajímá mě, jestli to takhle vůbec může začínat nebo spíš ne.. Děkuji.. Jo a jsem 36+2, včera na kontrole, vše v pořádku říkal, nedávno jsem byla na udržování, bojím se o jizvu po cs, když to bolí takhle na jedné straně, ale vážně to vystřeluje jakoby z těch zad, boku.. Chjo, já musím mít pořád něco spesl

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100