15měsíční se vzbudí ve 3 ráno

8594
13.9.13 12:35

V noci "vstane" ve 3 ráno, 15m

Ahoj ženy, tento týden jsem nějaká bezradná, nebo co :-)

Náš 15m junior se nám asi zbláznil…posledních asi 10 dní se kolem 2-3h ráno probudí a je čilej, vstává. Povídá si, hlasitě, vykřikuje, nadává…Spí v pokoji už delší dobu sám, v pokoji je tma, ticho, zima mu není, dudlíkem to taky není. Ze začátku jsem tam šla, dala dudel, případně podala pita bylo ticho, ale zhoršuje se to do té míry že včera měl „diskošku“ 3 hodiny a dneska 2..chce mlíko, povídat si…jsem těhotná a unavená jak hrom…hci se vyspat, ne půl noci poslouchat, jak tam paří..pak odpadne a chrní do 8,8:30..přes den spí 1× cca od 11 do 13 +- autobus a večer chodí v 7 a usní téměř hned a hezky, unavený je dost..nevíme vůbec, co s tím.. :nevim: :zed:

Máte stejnou zkušenost? Co jste dělaly? Mám ho uplně ignorovat? Nepomáhá to, stejně tam hlučí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1911
13.9.13 12:43

Stalo se nám to asi 2-3×, ale bylo to naštěstí jen opravdu výjimečně…Vstaly jsme a fungovaly normálně - v obýváku, hračky, knížky…po asi 2hodinách jsme šly zase normálně spát :nevim:!Bylo to ale náročné :zed:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
13.9.13 12:50

@Debie jako že jsi prostě v 1:50 v noci vstala s dítětem, hrála si s ním, dala mu najíst a dělala jakoby byl už den a za 2 hodiny ho dala zase spát? zhoršuje se to, je vzhůru dýl a víc…to mi příjde dost šílené, abych takhle nebyla půl noci :nevim: to jsi tohle jako dělala jako těhotná? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
13.9.13 12:53

Me tohle malej delal a pak z toho byly stolicky… Takze mozna ho boli pusina. Takze zase uuuuplne ignorovat asi nee. No hlavne ho nezvykej na nejake hrani v noci, jinak si na sebe usijes bic. Ja vzdycky dala to mliko a padla zpatky do postele, at si keca a leze po me jak chce, proste jsem se mu nejak extra nevenovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
13.9.13 12:54

@Kalla1412 ne,těhu jsem ještě nebyla ;) a jíst jsem taky nedávala! Jenom jsme si hrály, já jsem teda u toho ležela na zemi a ona byla jak rybka, po těch 2hoďkách začala zývat, tak jsme šly spát! U vás to bude asi jiné, když je to pravidelné, u nás to byla fakt asi jen 2×, ale vylekalo mě o teda pořádně :?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
13.9.13 12:54

Muj prvorozeny mel taky takove obdobi, ale kdyz jsem zjistila ze mu nic nechybi e proste jen nevim proc prudi, tak jsem ho ignorovala. On si pohral, pozvatlal a usnul :lol: Za 14dnu byl klid, asi ho nebavilo, ze nemel sparing partnera :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
13.9.13 12:55

Jéé úplně vím o čem mluvíš..taky to tak máme..jednou je o to půl noci, poté třeba ve 4 ráno..jsem totálka vyřízená! prostě je vyspalá a tečka, takže si taky musíme hrát a tak za hodinu to jdeme zkusit znovu..ale už je to fakt nad mé síly :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
13.9.13 12:56

To je normální. malá tohle měla taky cca 2 měsíce.. ignorovala jsem jí. byla jsem vyřízená, ale pak to přešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
13.9.13 12:57

@74paja nedalo se jinak, nevěděla jsem vůbec, co dělat :nevim:,ale byla to fakt výjimka, psala jsem to jako zážitek, stát se to častěji nebo pravidelně, určitě bych to taky řešila jinak :think:,ale jak nevím :nevim:,ale určo bych to směřovala do hajan ;)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658

Jediné vysvobození je to mlíko no..jenže malá dost trpí na střevní potíže, takže jí zase nemohu přecpávat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117

@Kalla1412
co davat spat pozdeji?
nas prcek chodi spat v 10…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
13.9.13 13:01

Naše to dělala taky, rozhodně žádné hraní. Brala jsem si ji v nejhorším k sobě do postele. U nás šlo zrušit dopolední spaní, což problém vyřešilo. V tom u vás problém není. Takže asi trvat na tom, že tma, neodpovídat, max pohladit, prostě spí se.
Jo a ráno vstávala max. v 8, bylo-li třeba, vzbudila jsem ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
13.9.13 13:07

:hug: úplně jsem si vzpoměla na holky noční mejdany. na ní to teda přicházelo mezi 4-5., trvalo to tak hoďku dvě, usla a probudil se starší. Mě málem miglo. Bych ignorovala, pokud to dokážeš. Já to nedokázala, při tom houkání, hučení a hejkání se spát nedalo. Obvykle jsem buď začala běsnit, vyhrožovat, holka začala řvát :?, pak už jsem zdrhla spát jinam. Manžel u toho spal spolehlivě.
Ale nepomohlo to ve smyslu, že by mejdany ustaly. Trvalo to několik měsíců, bylo to na mašli. ale měla to ještě před prvními narozeninami.
Jsem asi nepomohla, co? Pije ještě v noci? Holka to měla hlavně po nočním kojení, místo aby při něm usla, tak jí to dodalo nergii. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
13.9.13 13:38

Ahojky, naše dítko vstávalo ve 4hodiny a to od mala až do 2-2.5let :roll: :roll: bylo to peklo ale přes všechno možný jsem sní nic neudělala, ted jsou jí 4.5 a vstáva o půl 6-6.tak se to posunulo. a to od 2let nechodila spát po obědě takže byla celý den vzhůru a vydžela. prostě spánek nepotřebuje, narozdíl od její matky :mrgreen: každopádně v 1-2hod je opravdu brzo. prostě bych ho nechala at si tam dělá co chce když nehučí a nechce aby jsi byla u něj. určitě by jsem snim nešla nic hrát aby si nezvykl.ale to bude asi jen období, třeba ty stoličky nebo tak. naše to měla od narození. už po návratu z porodnice spala přes den jen 20minut asi 2krát deně tot vše. pevný nervy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
13.9.13 14:10

Tak to budou nějaké erupce na měsíci..jedno moje tříleté dvojče se taky začalo budit..od narození chrní celou noc a ted vstává už pátý den v půl čtvrté ráno.. :nevim:
Má to jednu výhodu - v sedm už mám vařený oběd, udělanou snídani pro všechny ostatní spáče, napytlíkované svačiny, vypráno, usušeno a složeno ve skříni..a v osm když vstane ségra nemám do čeho píchnout.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí