V plence v suchu, v kalhotkách čůrá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Taona
16.6.11 22:57

Ahoj, v afektu podle mě nejde nic dělat naschvál. A k tomu, jak jsi psala na začátku, přišla by za tebou ukázat loužičku a pro pochvalu, jak je šikovná, když by to byla schválnost?
Napadlo mě, jestli se jí prostě nelíbí, jak čurání teče, když to nezná moc mimo nočník.

• Citovat
  • Upravit
9847
16.6.11 23:23
Dueliola píše:
Ahoj, v afektu podle mě nejde nic dělat naschvál. A k tomu, jak jsi psala na začátku, přišla by za tebou ukázat loužičku a pro pochvalu, jak je šikovná, když by to byla schválnost?
Napadlo mě, jestli se jí prostě nelíbí, jak čurání teče, když to nezná moc mimo nočník.

Teď nevím jestli jsem to správně pochopila, v tom afektu čůrá vleže :nevim:
Když zase čůrá někde mimo poté co nečůrala na nočník, tak se na to nekouká ani to nějak nesleduje :nevim: ale kouká jestli se koukám já nebo manžel, teda nevim jak to popsat. Poslední dobou mluvim (a píšu) jak tatar a asi ani já sobě nerozumím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taona
16.6.11 23:41

V afektu se nepřemýšlí, nekontroluje, tak asi nedělá schválnost. Ale když sleduje, co vy na to, když čurá někde na zem, taky by mě napadlo, že je to schválně. Starší dcera byla v tomto věku vzteklá, ne jako tvoje, ale počurávala se taky krátce po nevyčurání na nočník.
Tak nevím, kalhotky jsem jí začala dávat až někdy ve 20 měsících.

• Citovat
  • Upravit
157
23.7.11 13:48
marsve píše:
pate81 píše:
No tak asi měsíc sem jí nechávala nahou jen v návlecích,ona chodila na nočník sama.
Pak sem použila kamarádčinu dceru,která Terce předvedla kalhotky a ukázala jí jak si je sundavá když jde na záchod a kupodivu pomohlo.
Jen jak byla zvyklá na nočník chodit sama a kalhotky ještě nezvládala sama sundat,tak sem musela být ve střehu a když sedala,tak rychle přiskočit a svlíknout.Ale fakt za pár dní si zvykla a v pohodě :dance:
my už taky měsíc běháme nahatí, asi před 3 dny jsem jí dala kalhotky a buď čůráme do kalhotek anebo si sama sedne na nočník, ale i s kalhotkama :roll:
pate81 píše:
Jojo,to taky dělala,prostě těch prvních pár dní musíš být ve střehu a rychle přiskočit a svlíknout.Ona to za chvilku pochopí uvidíš :pankac:

díky za radu, už jsme pochopili, že do kalhotek nééé :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
29.7.11 11:39
marsve píše:
marsve píše:
pate81 píše:
No tak asi měsíc sem jí nechávala nahou jen v návlecích,ona chodila na nočník sama.
Pak sem použila kamarádčinu dceru,která Terce předvedla kalhotky a ukázala jí jak si je sundavá když jde na záchod a kupodivu pomohlo.
Jen jak byla zvyklá na nočník chodit sama a kalhotky ještě nezvládala sama sundat,tak sem musela být ve střehu a když sedala,tak rychle přiskočit a svlíknout.Ale fakt za pár dní si zvykla a v pohodě :dance:
my už taky měsíc běháme nahatí, asi před 3 dny jsem jí dala kalhotky a buď čůráme do kalhotek anebo si sama sedne na nočník, ale i s kalhotkama :roll:
pate81 píše:
Jojo,to taky dělala,prostě těch prvních pár dní musíš být ve střehu a rychle přiskočit a svlíknout.Ona to za chvilku pochopí uvidíš :pankac:
díky za radu, už jsme pochopili, že do kalhotek nééé :potlesk:

Super :palec: moc gratuluju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí