Vacek u stoličky

Anonymní
14.8.22 16:38

Vacek u stoličky

Ahoj
udělal se mi Vacek u horní stoličky. Celkem to bolí a mám mírný otok. Bohužel nemám zubaře a nedokážu ho sehnat. Sháním ho cca půl roku a na VZP mi dali seznam lékařů ale ani jeden nepřibírá nové pacienty.Na pohotovosti jsou pouze do 6 večer v Plzni. Volala jsem tam a sestřička mi řekla že mám přijít zítra ale pohotovost je pouze od 6 večer do 12 v noci. A já se nemám jak dostat do jiného města na pohotovost. Myslíte že si to mám propíchnout aby mi šel aspoň ten hnis a zítra si tam tedy zajít? Nebo to nechat být, chladit a tlumit zatím bolest léky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
526
14.8.22 17:01

Hlavně to nepropichuj. Zaneseš si tam další infekci a může to být velkej průser.

Jinak chladit a prášky na bolest no. Jiné řešení než zubař to stejně nemá. Pokud se nemáš jak dostat tak třeba taxi jezdí i v noci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
14.8.22 17:03

Holky, používejte háčky a čárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
14.8.22 17:07

Nepropichovat, ale je ti jasný, že pohotovost ti udělá jen fakt nejnutnější úlevu a stejně tě pošlou k tvému zubaři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
14.8.22 17:44

Pokud je ten váček měkký, tak ho klidně propíchnout můžeš. Jehlu si předem opal nad plamenem. Ale to ti moc nepomůže, jen trochu, pokud nějaký hnis vyteče. Chce to naříznout skalpelem a dát drén a zřejmě také ten zub, který to způsobil vytrhnout. Stejně to asi bude nějaká troska, když nikam nechodíš k zubaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5138
14.8.22 17:49
@Ignácie píše:
Holky, používejte háčky a čárky.

Taky mě to štve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
14.8.22 18:14

Kdyz mela vacek dcera, tak jsem ji davala ten gel co je pro mimina na dasne, kdyz jim rostou zuby. Urcite nepropichovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.