Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Klopotkova píše: Více
Vec nazoru, ne cele leto, nejsme v tropickem pásmu. Zatim.
@Klopotkova píše: Více
Taky doufám, loni bylo dost studené jaro, tak snad bude letos lepší. Chapu, ze pro přírodu není asi přirozené aby bylo 25stupnu už od dubna, ale mě to vyhovuje a v létě tropy mám rada ![]()
Vadí, mívám motání hlavy, nízký tlak, nebývá mi dobře a taky jsem unavená. Nikdy jsem to nevnímala, ale a věkem to nějak přichází a to mi je do 30 ![]()
@Klopotkova píše: VíceŽe jo! Tropy můžu, nemít tu rodinu, odstěhuju se nejmíň na Hvar.⛱
Je hezky. Až trošku nasněží, tak to bude ještě lepší. Já jsem tímto počasím nadšen. ![]()
Vadí a hodně. Měla jsem teď tři dny migrénu. Ale sešlo se toho u mě kromě počasí ještě víc. Tyhle extrémní výkyvy poslední dobou jsou ale pro chronicky nemocné peklo. Z léta mám strach už teď.
Tyhle výkyvy o dvacet stupňů, jsou strašný. Nedělá mi to dobře na psychiku+ divná únava k tomu. Buď byl pekáč a už 30°C nebo je jak v začátku března nebo listopadu.Kde je nějaký jaro s krásnými teplotami kolem 15°C ![]()
@Risanka píše: Více
Bych vám odpověděl, ale při odblokování mě adminka prosila o slušnost, tak bohužel. ![]()
Normálně mi změny počasí nevadí, ale tohle už je moc. Duben je sice duben, ale aby bylo jeden den skoro 30 a týden nato pak ráno mrzlo, to je teda mazec
Kde je to jarní počasí, s mírným sluníčkem, deštíkem a teplotami kolem 15 stupňů, kdy se postupně otepluje a plynule přechází do léta?
A vůbec, jsem naštvaná, na zahradě mi to pomrzlo
tak uvidíme, jestli se něco ještě vzpamatuje.