Vadila by vám babička kuřačka?

4885
30.4.14 21:59

Vadila by vám babička kuřačka?

Moje mamka kouří, ale říkám si, její věc, když byly děti malé vadilo by mi, kdyby kouřila před nimi nebo kdybychom přišli k ní a tam bylo zakouřeno, ale ona celý život kouří jen na balkoně nebo v kavárně nebo u tety (tam je nedýchatelno).
Moji puboši asi ani neví, že babička kouří a i kdyby to věděli, myslím že jsou natolik soudní, že by si řekli, že si ničí zdraví ona a dál by to nepitvali.
Proč to píši?
Moje kolegyně vyšiluje ze své tchýně, že kouří. já tu paní náhodou znám, kouřit jsem ji nikdy neviděla a z vyprávění vím, že také kouří jen na terase či v restauraci atd., nikdy by si před vnoučetem nezapálila, což tvrdí i kolegyně.
Jenže ona se teď rozhodla, že chce dát babičce ultimátum, pokud nepřestane kouřit, nebude jí půjčovat vnoučka, přijde mi trhlá.
Přijde o každopáteční hlídání :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35800
30.4.14 22:01

Nevadi mi. Jen at mi nehuli u ditete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.14 22:02

Moje máma kouří celý život doma, na balkon ji nikdo nedostane a je jí celkem fuk, že tam lítá dvouletý vnuk. Když jí něco řeknu, tak jsem ta nejhorší :nevim:

Prosím anonymně, máma tu občas nakukuje…

• Citovat
  • Upravit
16694

@Lenka002 kolegyně je švihlá. Zajímalo by mě, jak se to nakonec vyřeší. Nevím, jak bych reagovala, kdyby mi někdo takové ultimátum dal. Snad jen zarytě tvrdila, že už fakt nekouřím a kouřila potajmu :think: Kdyby nešlo o má vnoučata, tak bych snad snachu propleskla za takhle blbý názor :roll:

Edit: za předpokladu tedy, že babička opravdu nekouří před dětmi a ani v bytě, ale někde venku, aby děti nebyli vystavování pasivnímu kouření. Babička, co by hulila dětem pod nos, by měla smůlu i u mě.

Příspěvek upraven 30.04.14 v 22:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931

@Lenka002 To mě příjde na hlavu taky. Moje tchýně je též kuřačka ale kouří jen venku takže je mi to fuk ;) jediný co sem jí řekla že si nepřeju aby malýho brala ke své kámošce která kouří aj s manželem a synem doma a je tam i pro mě jako kuřačku nedýchatelno a do kuř. restaurací což dodržuje takže ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
30.4.14 22:03

Kolegyně je divná. Pokud se nekouří u dítěte, tak nechápu, o co jí jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415

@Lenka002 Tak pokud nekouří před dětma a nemá to doma jak v hospě, tak není problém ne :nevim: Člověka 50+ asi bude těžko vychovávat :roll:

Příspěvek upraven 30.04.14 v 22:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282

Mě to přijde praštěný. Moje mamka taky kouří, ale před malým nikdy. Max. že někde běhá opodál a ona si zapálí. Takže babičku s foukací tyčinkou viděl, ale je ještě moc malej, aby to chápal :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
30.4.14 22:04
@Kakika píše:
@Lenka002 kolegyně je švihlá. Zajímalo by mě, jak se to nakonec vyřeší. Nevím, jak bych reagovala, kdyby mi někdo takové ultimátum dal. Snad jen zarytě tvrdila, že už fakt nekouřím a kouřila potajmu :think: Kdyby nešlo o má vnoučata, tak bych snad snachu propleskla za takhle blbý názor :roll:

Přesně, taky bych tvrdila, že nekouřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141

Proč řešíš kolegyni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151

@Lenka002 moje máma je to samý, akorát ještě hulí, když jde večer se smetím ;)
před vnučkama by si nikdy nezapálila…
nehledá spíš kolegyně záminku?

Příspěvek upraven 30.04.14 v 22:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075

Otazka, jestli by takhle vysilovala kdyby slo o vlastni mamu…Takove koureni by mi vubec nevadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
30.4.14 22:05

Máma kouří, malou vídá pořád. Doma nekouří, jen na balkoně, malá jí tam doprovází, nehrotím to. Je to nesmysl. Krom toho, malá vždy říká, fuj babiška hují :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
30.4.14 22:07
@omites píše:
Proč řešíš kolegyni?

Zajímalo mě to. Tady se řeší větší kokotiny, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
30.4.14 22:08
@zelenaprisera píše:
@Lenka002 moje máma je to samý, akorát ještě hulí, když jde večer se smetím ;)
před vnučkama by si nikdy nezapálila…
nehledá spíš kolegyně záminku?Příspěvek upraven 30.04.14 v 22:05

Taky mě to napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová