Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Neboj, dobře to dopadne. Nebabrej se v tom a věř tomu dobrému. ![]()
@Lucie411 já jsem hned po potratu otěhotněla a mám krásnou zdravou 4letou dcerku
nejlepší, co můžeš pro miminko udělat je - nebýt ve stresu
neboj se ![]()
@Lucie411 pokud tam není něco genetického, co by se mělo opakovat (a to už bys určitě věděla), tak nevidím důvod, proč by se to mělo zrovna tobě stát znovu. Ta pravděpodobnost je úplně mizivá. Neboj ![]()
@BarSu a ta bolest břicha je normální! To neznám bolí mě cele podbřiško
ale hoďne! Bojím se aby to třeba ještě neodešlo nebo tak
@Lucie411 já měla bolesti jako když má přijít menstruace několik dní (u každého těhotenství) a bylo to dobrý
tím stresem si škodíš a stejně to neovlivníš.
@BarSu to já vím ale mě to bolí celou noc a víc než menstruace
@Lucie411 tak to je ještě brzy, aby něco viděl, ale myslela jsem spíš se poptat, zda je to s těmi bolestmi v pohodě a aspoň tedy dnes vyloučil mimoděložní těhotenství, takže dobrý, ne? ![]()
@BarSu nevyloučil říkal ze by to nebylo ještě poznat. Ale ze ty bolesti k tomu jsou blbost že bud to dostanu a nebo je to těhotenství
@Lucie411 neboj se, v klidu počkej do další kontroly, určitě tam už uvidíš miminko a vechno bude dobré ![]()
@BarSu ze jo? Taky si říkám ze doufám ze ano ❤️ jen ty bolesti no. Snad to přejde uvidíme. V pondělí doufám že už by něco viděl nevíte od kdy je vidět srdíčko?
@Lucie411 myslím, že v 5+4, ale to málokterá žena přesně ví, jaký je týden, tak se chodí v 7.-8.tt na uzv. Kolik budeš příští týden?