Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@BarSu to já vůbec nevin kdyz tam zatím nic neviděli podle toho testu jsem 1-2 týdny ted
@zuzanka320 to nevím jak se počítá?
Poslední jsem mela od 11-15 cteho ![]()
@Lucie411 nicméně je to podle ms, kde se počítá, že máš ovulaci 14. den cyklu, takže můžes být klidně o týden míň nebo o týden víc…sestra měla miminko dokonce o 2 týdny pozadu, protože měla hodně posunutou ovulaci…
@BarSu no tak to by mě teda zajímalo kolik jsem jestli jsem 🤣 protože já sem v tomhle fakt pako. Nějaký počítání
@Lucie411 to stačí hodit do těhotenské kalkulačky
míváš pravidelný cyklus? Jaké délky?
@BarSu no většinou jo mam to ale porad snad
kdyz to počítám od prvního dne menstruace tak 24 dnu od sebe 🤣 🤩
@Lucie411 tak to můžeš mít ovulaci klidně už 10. den cyklu, čili bys byla 4+1. Uvidíš, jak to pak bude vypadat na uzv. Příští týden tam i tak může být vidět třeba žloutkový váček, určitě ještě ne srdíčko.
@BarSu to je jasné ze srdíčko asi ne. Ale kdyby tam bylo aspoň něco! V pondělí tam jdu tak uvidíme pak az 18 cteho to jsem zase objednaná k jine doktorce ![]()
@BarSu ahoj Ježíš ty si hodna! Dekuju ze se ptáš! Je mi lépe teď jsem byla u doktora bolesti neví proč mam jen nějaká cysta tam je. Vzal mi krev a ve čtvrtek jdu znovu tak uvidíme jestli tam něco bude nebo ne.
@Radana81 ja vůbec nevim ze jste mi psala omlouvám se až teď koukám. Dopadlo to dobre ❤️ zatím teda