Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jak by se mohla stolice dostat do vaginálního výtoku?
To jste provozovali anál a pak zas klasicky, nebo jak?
Jinak to snad není možný. Fakt to neni spíš špinění?
Mně ještě napadlo, že bys měla píštěl? ale to bys asi měla i jiné potíže,
také si myslím, že je tohle téměř nemožné
Taky mě napadl jedině píštěl, ale jak píše @stinga o tom bys věděla
Jako myslim, ze kdyby tam byla z nějakého důvodu stolice, tak i po výměně kalhotek a ničem dalším by se ti rozjel zánět…
Každopádně to je určitě téma pro lékaře, asi bych jako první volila gyndu, a ne proktologa - protoze proste krom te píštěle (nebo tragické hygieny) bych spis tipovala nějaký problem v pochvě a ne přímo stolici…
@Anonymní píše: Více
Zdravím, řešila jste to prosim nějak?
Dnes se mi stalo neco podobného a byla jsem z toho dost v šoku.
Najednou během dne v práci vytok, ale byla v něm stolice.
Jiné problémy nemám.
Jsem z toho dost zoufalá, nevěděla jsem, ze je neco takoveho vůbec mozne.
@Alička 30 Zdravím, nakonec se to naštěstí spravilo. Ale zjistili mi hemeroidy, tak nevím, zda to nesouvisí.. ![]()
Zdravím,
předem se omlouvám za trošku nechutné téma. Během posledního měsíce se mi asi 3× stalo, že jsem měla ve vaginalním výtoku jakoby lehce přimíchanou stolici. Vypadá to tak, že je ten výtok lehounce nahnědlý, ale skutečně se jedná o stolici, ne o starou krev..

Stalo se mi to, když jsem měla trošku řidší stolici, ale dnes to bylo ještě před tím, než jsem byla na WC. Předcházely tomu nějaké intimní hrátky, tak nevím, jestli to třeba nesouvisí…
Jinak je to vždy jen jednorázově, nevytéká to ze mě celý den. Vždycky si vyměním kalhotky a pak už to tam znovu nemám..
Prosím, netrápí někoho podobný problém, nevíte, co to může způsobovat?