Sinupret - názor? A co pro 4 měsíční mimi na rýmu?

67
25.4.25 14:54

Sinupret - názor? A co pro 4 měsíční mimi na rýmu?

Dobrý den, maminky. Zatím nemám zkušenost, ale na doporučení jsme včera začala dávat synovi sinupret kapky. Jak moc jste s tímto výrobkem spokojené a jak rychle, za jak dlouho, jste viděli účinky? Synátor chodí do školky, takže se furt patláme v nějakých školákových rýmách s ještě k tomu to počasí…chvíli teplo/chvíli zima. A co byste doporučili pro 4 měsíční mimi? Dýchá v pohodě, jen ji furt teče průhledná rýmy, odsáváme, zvlhčujeme místnost kde spí, sterimar. Uz to má týden a nemám pocit, že by to odcházelo, jen se asi zmenšilo trochu množství hlenu, ale už bych doufala, že jí to dá pokoj 🙏

Příspěvek upraven 25.04.25 v 15:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.4.25 15:13

Dcera (3,5 roku), když začne být nachlazená - kašel, rýma a teplota, tak jí nasadím sinupret na dutiny a když má vlhký kašel, tak jitrocelový sirup nebo Prospan. Stříkám do nosu mořskou vodu a nutím ji často smrkat.
Syn má 4 měsíce a už byl 3× nemocný. 1× zánět průdušek ve 2 měsících a pak 2× obyč rýma. Tu rýmu má vždy tak na 2 týdny.
Dceru stahuji tento rok ze školky a podle situace uvidím, jak od září. Jsem smířená i s tím, že bych ji stáhla i na většinu příštího roku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.25 15:15

Jo a u syna klasika - zvýšená poloha, odsávání, mořská voda a na noc, když je nejhůř, tak Nasivin. Zkouším k tomu všemu taky dávat Coryzalia homeopatika.

• Citovat
  • Upravit
8664
25.4.25 15:21

Já teda jako dospělá na sinupret (tablety teda) nedám dopustit - jak chytnu rýmu, tak cca za 2 dny mám po rýmě a to se mě jinak fakt drží ten týden.
Jinak ještě je fajn mořská sůl do nosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
25.4.25 15:24
@Anonymní píše: Více
Tak to máme podobně. Já jsem měla chlapečka ze školky od prosince do února. Teď už od března chodí, ale říkám. Furt nějaká rýma, to je na hlavu. Sinupret mu právě dávám poprvé. Malá už taky podruhé rýmu, ale před tím ji měla týden, a teď už přes týden a ne a ne odejít, se mi zdá. Tak počkáme, uvidíme. Ale stahovat syna už nechci, potřebuje děti jako sůl, doma je to s ním pak na palici. Do homeopatik už jsem také zabrouzdila, a na doporučení dávám to samé holčičce a synovi to oscillococcinum nebo jak se jmenuje. Jestli to zabírá, nemohu soudit, ale třeba kdybych to nedávala, rozjelo by se to v něco většího 🤷‍♀️
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
25.4.25 15:25
@izabe píše: Více
Tak zkusím i sobě ty kapky, protože logicky jsme si to tu všichni předali a taky frkám, tak to zkusím. Děkuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.25 15:32

@Majzulinka Dcera má taky děti ráda, ale za nemoce mi to nestojí. Od března jsme měli asi týden a půl klid a nebaví mě pořád řešit nudle.
Radši budu s dětmi venku a nechci řešit, že někam nemůžu jet, protože musím malýmu odsávat. Bude teplo, takže výlety, hřiště, návštěvy, dovolená, program si najdeme…
Taky jsem si říkala, že je teplo a bude to lepší. Není… Od března byla dcera ve školce celkem 9 dní. :nevim:
Navíc mi nepřijde moc super, že malý to pořád od ségry chytá. Sám si nemůže pořádně budovat imunitu, když má v těle pořád nějaký patogen, se kterým se musí vypořádat.

• Citovat
  • Upravit
4154
25.4.25 16:26

Sinupret je pro nas jasna volba, okamzite nasazuji pri zahleneni, super prevence komplikaci s dutinama i s usima, k tomu kalobu a vetsinou vse v pohode a rychle to odejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí