Váha při 162cm

Napsat příspěvek
Velikost písma:
809
2.1.25 14:43

Já mám 161 cm a vážím 50 kg. Na poslední preventivní prohlídce mi doktorka řekla, že mám přibrat 5 kg. 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
2.1.25 14:47

A tady jde krásně vidět, že když má ženská kolem 162 cm a 50 kg, tak slýchá od okolí, že je moc hubená/vychrtlá/anorexa/chcíplá koza,… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
2.1.25 15:04
@lenkatols píše: Více

Je to individualni. Mivala jsem 58kg na 161cm a dost lidi melo obavy, ze mam anorexii.
Pak jsem cca 10kg pribrala a pry konecne vypadam dobre :mrgreen:

Po lecbe kortikoidy jsem taky neco pribrala a ted uz si pripadam tlusta, dle manzela normalni :zed:
Koukali jsme na fotky s temi 58kg a zcela uprimne jsem se zhrozila, jaka jsem byla kost a kuze. Manzel rekl, ze takhle uz fakt ne. A ja si pritom pripadala pekna :mrgreen:

Takze dulezity neni jen pomer vyska / vaha, ale celkova stavba tela, svaly vs. Tuk.
Ted se idealne citim s 65 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
2.1.25 15:07
@arinecka píše: Více

Xs/ S nebo 32/34 jsem nosila jeste pri 62 kg na 161cm.
Ona ta vaha neni smerodatna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15323
2.1.25 15:09
@Zlatovláska555 píše: Více

Vzdyt to je ideální poměr. Taky vážím 50, měřím 160, připadám si akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
2.1.25 15:30
@Kockazvysocan píše: Více

S 58kg na 161 cm si objektivně kost a kůže být nemohla. V závislosti na stavbě těla štíhlá ano, ale nikoliv natolik hubená, aby se z toho někdo vyjma „milovníků oblých tvarů“ hrozil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
2.1.25 15:33
@lenkatols píše: Více

ahoj, ja jsem jako mlada mela 48kg na 162cm.

46kg je hodne malo, budu uprimna. Vim, ze pri nasi vysce je videt kazde kilo.

Nicmene, jak pribrat neporadim. Kdyz telo nechce, muzes se na hlavu stavet.

Predpokladam, ze jis normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
2.1.25 15:33
@Bytsamsebou píše: Více

No jo, svět je bohužel stále plný buranů, takové poznámky netřeba brát vážně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
2.1.25 15:38

Mne taky za mlada nekteri rikali, ze jsem hodne hubena. Mela jsem 48kg. Ja se citila dobre, neprislo mi, ze bych byla extremne hubena a hlavne to byla moje prirozena vaha. Ted mam 52 a uz rozhodne hubena nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
2.1.25 15:40
@stodvacetjedna píše: Více

Nebudu se s tebou prit. Dotazy a obavy druhych o me zdravi mluvily za vse. Ja to tak nevnimala, ale na fotkach to je videt jasne. Oble tvary jsem nemela ani pri tech cca 62-64 kg, krom prsou teda. Ty jsem mela a mam mega porad. :nevim:

Uz bych takovou vahu nikdy nechtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
2.1.25 16:20
@stodvacetjedna píše: Více

Ale mohla, jsem o pár cm vyšší a měla jsem to podobně. Jak jsem se dostala na zhruba tuto váhu, několik lidí se ptalo - jestli nemám anorexií, jestli nejsem nemocná nebo jestli neberu drogy :mrgreen: Takže asi tak. Že tomu ty nevěříš, je tvůj problém. Ono totiž samotný údaj váha/výška nic nevypovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
2.1.25 16:27
@MiaBea píše: Více

par centimetru vic dela sakra rozdil.

Pri vaze 58 a vysce 161 clovek nemuze vypadat anorekticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
2.1.25 16:31

Já mám 168/53, takže BMI bude jen o trochu vyšší než to tvoje, a cítím se takhle nejlíp. Na řeči okolí nedej, hlavní je, jak se cítíš ty. Více než polovina dospělých v ČR trpí nadváhou nebo obezitou a z mojí zkušenosti jsou to většinou právě oni, kteří těm štíhlým “vyčítají”, že jsou příliš hubení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
2.1.25 16:38
@Thomassss píše: Více

je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
2.1.25 16:46
@MiaBea píše: Více

To, že to nic nevypovídá, je nesmysl. U většinové populace (tedy bez nějakých výrazných odchylek jako jsou třeba vysoce osvalení lidi, atp.) to prostě základní vypovídací hodnotu má. Samozřejmě je vedle toho důležitých mraky další údajů, ale tvrdit, že poměr váhy a výšky vůbec nic neřekne, je nesmysl.
To, že se lidi takto ptají, to naopak vypovídací hodnotu nemá - často se tak ptají lidé, kteří by sami tak chtěli vypadat a nevypadají, aby si trochu rýpli, lidé, kteří mají jiné preference, co se týče vzhledu, nebo třeba lidé, kteří prostě jen plkají, aby řeč nestála.. málokdy je za tím opravdu upřímný strach o zdraví :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková