Váha při 162cm

142
2.1.25 10:04

Vaha při 162 cm

Ahoj holky,
je mi 30 let a vážím 46 kg při výšce 162cm.
Cítím se dobře, ale třeba dvě kila bych chtěla přibrat a nejde to vůbec nahoru.
Je tu někdo s podobnou váhou?
Hodně lidí mi říká že jsem hodně štíhlá, až jsem z toho rozhozena.
Vážím pořád okolo 46-48kg. V těhotenství jsem ale přibrala 15kg 😁.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
555
2.1.25 10:17

Mám 158cm a cca 45 kg ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
2.1.25 10:21

@lenkatols

Mám to podobně, 160 cm, 48 kg. Taky pořád poslouchám že jsem moc hubená, ale mě je takhle dobře. Okolí atˇsi říká co chce, já už to neposlouchám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10936
2.1.25 10:29

Sportuj a naber svaly :nevim:. Pak můžeš mít na 162 cm 62 kg, velikost XS-S a nebudeš vypadat jako chcíplá koza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
2.1.25 11:17
@Bytsamsebou píše: Více

No, nějak se mi nechce věřit, že by při váze 62 kg na sebe narvala XS :think:
Proč myslíš že vypadá jak chcíplá koza? Já si tak teda fakt nepřipadám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
2.1.25 11:19

S takovou váhou/výškou to xs nejspíše nebude. Váhu mám stejnou na 169 cm a mám M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.25 11:24

Mám 163 a mívala jsem před dětmi 55 kilo a připadala jsem si dobře, ale z okolí jsem slyšela narážky na to, že už jsem hubená až moc. Sportovala jsem, měla jsem pevnou postavu, velikost S-XS, záleží na obchodu a kusu oblečení. Po prvním dítěti jsem měla okolo 60 kilo, ale nesportovala jsem, takže jsem byla dost rozkydlá a velikost M. Připadala jsem si tlustá, ale podle manžela jsem konečně nebyla vychrtlá. Teď čekám druhé, jsem ve stadiu velryby a doufám, že se mi podaří časem zhubnout alespoň na těch 60.

• Citovat
  • Upravit
15320
2.1.25 11:34

@lenkatols A to chces vážit vic jen proto aby někdo nemel blby kecy? Pokud máš takovou váhu přirozeně, tak bych to vůbec neřešila. Lepší hubena, než tlustá, tlustých lidi je na světě dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10936
2.1.25 11:38

@arinecka
Znám spoustu sportovních holek, které na takovou výšku a váhu nosí přesně tuto velikost, proto jsem to uvedla ;). Já nosím S, legíny i XS, ale mám široká ramena, tak vršek nosím volnější. Klidně si vezmu i M jako oversize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
CarolS
2.1.25 11:43
@Kfětoslava píše: Více

No ono ale 7cm rozdíl ve výšce je celkem podstatný. Navíc objem jednoho kg svalů je úplně jiný, než objem jednoho kg tuku. Takže naprosto chápu, jak to @Bytsamsebou myslela a klidně může být velikost xs-s při takové výšce a váze, pokud bude minimum tuku a hodně svalů. A chápu i tu chcíplou kozu :) být štíhlá, ale pevná a vysportovaná je určitě hezčí, než štíhlá bez špetky svalové hmoty, jen kost a kůže.

• Citovat
  • Upravit
142
2.1.25 11:47

Vychtrhla koza fakt nejsem :) ale díky za radu 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
2.1.25 11:50

Ja teda nejsem primo vysportovana, ale ani rozkydla, a XS mam jedny kalhoty, jinak prevazne S, nekde dokonce M, zalezi na obchodu. Je ale fakt ze hodne zalezi na stavbe tela, to je jasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
2.1.25 12:22
@CarolS píše: Více

Právě že 7 cm na výšku dost, takže pochybuji že někdo menší se stejnou váhu jako já by se nacpal do XS. Rozumíme si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12239
2.1.25 12:25

@arinecka Jsem na tom stejne jak ty. Mne je s touto vahou skvele, navic mam vzdycky i super hodnoty z krve, nejsem nemocna.. A lepsi byt takto, nez se trapit obezitou a nemocemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ruzzicka
2.1.25 12:34

Mám podobnou výšku i váhu a taky jsem slýchala, že jsem moc štíhlá. Pokud se cítíš dobře a jsi zdravá, není důvod si tím lámat hlavu. Pro přibrání zkus zařadit více zdravých tuků a bílkovin, třeba oříšky nebo avokádo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková