Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@PinkiePieCutie píše: Více
Pár je v tomto případě myšleno doslova. Takže 2 cm, což fakt není sakra rozdíl.
@stodvacetjedna píše: Více
Já snad někde píšu, že někdo projevoval upřímný strach o moje zdraví?
Bože, tady si fakt každý domýšlí, jak se mu to hodí do krámu ![]()
@MiaBea píše: Více
Kocko, rozhodne nemyslim, ze jses tlusta, fakt ne. Ale vim jak ja sama vypadam na 48, vim jak vypadam na 52, 54 i na 64kg (to posledni byl stav po druhem porodu a trvalo mi 2 roky, nez jsem to shodila).
Ted mam 52 a jsem o centak vyssi. Do anorexie mam HODNE daleko. Tim samozrejme netvrdim, ze ty mas njakou nadvahu, boze chran. Mas normalni a zdravou postavu umernou sve vysce.
No je fakt že každé tělo je jiné. Ja třeba znám holčinu co je stejně malá jako já, ma o 5kg víc.. a reálné vypadáme vlastně úplně stejně. Akorát to rozložení je jiné..ja mam větší zadek o proti ní, ona zase ramena..V těhotenství jsem porad měla ruce jak tyčky, ale všechno mi to šlo do zadku. Přes holeně jsem navlekla své XS, ale přes stehna a zadek maminy kalhoty S/M.
A to jsem mela 54 kg ![]()
Ja si spis myslim, ze tyhle nemistni reci o anorexii vedou zeny, ktere samy to nadvahu maji a rady by byly stihle, ale nejsou a nebudou, tak se zene s normalni postavou snazi takto shodit sebevedomi. Aby si holka nemyslela, protoze podle spravnosti by mela byt tlusta jako vsechny ostatni.
Jen tak pro zajímavost. V popisku bylo, že obě ženy jsou stejně vysoké…
@Ketris píše: Více
Presne tak. Nejhorsi ale je, ze si lidi myslej ze nejime, cely den chroupeme jen mrkev pijem vodu. Jo, jim zdrave, necpu se tucnym, sladkym a smazenym, ale to si myslim fakt neni na skodu.
@MiaBea píše: Více
Ale to je v pořádku, to je hojně známý fakt, že jinak vypadá osvalený člověk se stejnou váhou jako ten neosvalený. Reagovala jsem předtím primárně na to pojmenování vizáže - hubenost, kost a kůže, atp. Ani na tom obrázku ta osvalená paní není hubená a kost a kůže, je prostě hezky štíhlá a pevná. 58kg na 161 cm prostě není hubenost a kost a kůže ![]()
@stodvacetjedna píše: Více
To už je jen pokřivený pohled, tolik lidi je oplácaných, tlustých, ze když někdo váži normálně, ostatním připadá kost a kůže ![]()
@lenkatols píše: Více
Pokud chceš přibrat zdravě, zaměř se na kvalitní stravu a klidně přidej i trochu cvičení
Zařaď do jídelníčku více bílkovin (maso, vejce, mléčné výrobky, luštěniny), zdravých tuků (avokádo, ořechy, semínka) a komplexních sacharidů (ovesné vločky, celozrnné pečivo, brambory). Ideálně jez pravidelně, 5–6 menších jídel denně
Cvičení s váhou ti pomůže přibrat hlavně svalovou hmotu, což je zdravější a esteticky vyváženější než nabírat jen tuk..
A hlavně to dělej pro sebe, ne proto, co říkají ostatní.
![]()
158/48 po vysazení antikoncepce někde ve 24 letech. Nyní se blížím ke 40. Neudělám s tím vůbec nic. Chtěla bych darovat krev, dříve i kostní dřeň a ty 2 kg jsou prostě problém. Pouze v obou těhotenství jsem přibrala 8 kg a zase jsem zpět. Jídlo je moje potěšení. Sportuji přiměřeně.
Ono není tak snadné určit, jaká váha je pro tebe ideální, záleží totiž na stavbě tvé kostry. Někdo má kostru robustní a váží víc, ty máš pravděpodobně kostru drobnější, proto máš problém přibrat. Pokud se cítíš dobře, tak by si s tím tolik hlavu nedělala.
Merim 162 cm a pri vaze 47 kg mi manzel rikal ze jsem jak z Dachau a obleceni jsem si casto kupovala v detskem oddeleni. Mnoho let jsem byla velmi stihla a mohla snist co chtela. U me je ideal tak 60 kg, kdyz mam min, jsem fakt uz hodne hubena a necitim se dobre. Ovsem ted mam druhy extrem, po Vanocich mam 69 kg a to je tedy hruza, nejvic co jsem kdy mela a uz zapisuju kaloricke tabulky a do Velikonoc to mam dole, ale je to
jak se to mohlo stat? Uprimne receno - vyzrala jsem se. ![]()
@Holkamodroocka píše: Více
Buď rada, vzdyt to je ideální poměr výška/vaha.
@Alušáček ale jo, za tohle jsem. Spíš mě mrzí to darování krve. A někdy blbý řeči samozřejmě ![]()