Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ankasz píše:motika píše:a jak jste přesně staří?
tak dneska jsem byla u dr.na převážení a máme 9500g![]()
v neděli nám bylo přesně 7měsíců ![]()
tak to jsou super míry. My jdem na kontrolu příští týden v úterý - a ve čtvrtek bude mít 8.měsíců,tak uvidím, ale tipuju to minim. na 10kg ![]()
ankasz píše:
tak to jsou super míry. My jdem na kontrolu příští týden v úterý - a ve čtvrtek bude mít 8.měsíců,tak uvidím, ale tipuju to minim. na 10kg
koukám,taky pěknej cvalík,co ? ![]()
to jsem rada, ze nejsme jedini, uz jsem se bala, ze mame otesanka. ![]()
Máme doma hotovou zápasnici sumo
, nakonec jsme byli u Dr. dneska - malá od úterka teplotuje,a k tomu má jenom rýmu- tak jsem jí raději nechala zkontrolovat před víkendem, a abychom nemuseli zase jezdit v úterý tak jí převážila a má 9.8kg a 68cm, tak jsem se o moc nesekla, ale na to jak je tlusťounká je děsně šikovná - od 6.m sama sedí a leze a přesně v 7.m se poprvé postavila a teď už obchází opatrně nábytek ![]()
no to je sikulka. Ten nas cipisek si predevcirem sam sedl a od te doby to zkousi a zkousi, takze vsude polstare a uz se snazi lezt treti tyden. Ale teda jeste nabytek neobchazi, na to se zatim jen tesime
Ja si myslim,ze jak se rozpohybuji,tak vsechen ten tuk spali. A jestli je pravda,ze deti instinktivne vedi, kolik potrebuji, aby pak pozdeji nestradaly, tak se mame na co tesit
.
Koukám, oživená stará diskuze
, tak náš nejmladší měl v 7.měsících přesně 10kg a cca 74cm ![]()