Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Používám klasický dřevěný a jsem spokojená ale svatebním darem jsem dostala mramorovej a ten je neuvěřitelnej:-D Má normálně dřevěnou rukojeť po stranách a ten válec je z mramoru. Je sice hrozně težkej ale na těsto které jde špatně vyválet(třeba když dělám domácí nudle), je výbornej. Vůbec se na něj nemusí tlačit ani když válíš to nejhutnější těsto.
Nebo by se dal použít jako kvalitní omračovací zbraň na manžela
![]()
@hatty1 píše:
Na ten zrovna taky koukám, ale myslim si že ten plast bude lepit?
Dřevo je odzkoušená klasika. Taky neumím válet těsto stejnoměrně..
No, právě, že tchýně říká, že to nelepí, tak nevim, já sama s tím zkušenost nemám ![]()
@Jančakecalka píše:
No, právě, že tchýně říká, že to nelepí, tak nevim, já sama s tím zkušenost nemám
Tak mám rozhodnuto pořídim ho taky a pak napíšu jaký je
Díky holky.
Já mám taky dřevěnou klasiku a jsem s ním spokojena maximálně. Osvědčil se zatím na všechno. ![]()
Holky, prosim o nove zkusenosti. cim valite testa v dobe cukrovi? mam klasicky dreveny valecek, ale nektera testa se mi lepi, tak prokladam igelitem nebo moucnim
oboji nesnasim. premyslim, ze si rychle poridim silikonovy valecek. jak se s nim pracuje? fakt nelepi?
Dik!
@peta81 Mam plastovy od tuperware (dar, stejne poslouzi urcite i tescoma nebo neco z domacich potreb) a spokojenost, skoro nemoucim. Dreveny byl jen pro zlost.
Edit: k tomu mam i silikonovou valeci podlozku. Tam je teda minus, ze pri zadelavani ujizdi, musi se dobre zatizit nebo mi ji muz pridrzuje. Zase jde srolovat a dobre se myje.
Příspěvek upraven 07.12.19 v 20:04
@peta81 silikon letel, dala jsem ho parkrat do mycky, natekla do nej voda a uz nesla ven, pri valeni testa z nej strikala. Kdyby se nedaval do mycky a oplachoval opatrne pod tekouci, tak by mozna sel..
Za me ale klasika dreveny, lepive testo musis poradne podsypavat.
Valeckem to neni ![]()
Hmm, tak to jste me trosku zklamaly
jsem myslela, ze to bude fungovat.
@Svistice silikonovy val mam taky, ten je super. aby nepodkluzoval, rozlozim si pod nej vlhky hadrik ![]()
Válím těsto lahví od vína. Použila jsem ji kdysi před lety v nouzi, kdy jsem neměla k dispozici váleček, a od té doby už ji používám pořád
Kupodivu mi vůbec nevadí, že držadlo v podobě hrdla lahve je jen na jedné straně, fakt se mi s tím pracuje super. A je to určitě o zvyku.