Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vše se zdraží, zničí se cenné památky, zemře. Kolik tisíc nevinných lidí, omezí se letecká přeprava, budou teroristické útoky,… Zničí se na dlouhé období jakž takž fungující klid v dané lokalitě.
@Anonymní píše: Více
Vem si prášek, válčí se od doby, kdy člověku narostly ruce, to bys měla být kvůli válkám v tenzi už od narození.
Celkem vám závidím, že nemáte jiné starosti, než ty kolem války.
@Zumpa píše: Více
No v té lokalitě se to pere, co jsem na světě. Takže nic mimořádného.
Nebojím se. Nepřijde mi to ani jako regulérní válka. Íránci jsou nadšení, ještě před pár desítkami let to byl prosperující (kulturně vyspělý) stát, tak snad se jim podaří navázat.
@TRG píše: Více
Tak pro změnu režimu je jen třetina lidí. Je to země, kde je mnoho etnik, které by se rády odtrhli. Tam nebude klid. Navíc teď mají zničenou infrastrukturu. Z toho bude ještě velký průšvih. Ale některé země si stále myslí, že se dá násilím exportovat demokracie do zemí, které o ní nestojí.
Příspěvek upraven 24.03.26 v 19:44
Tipuju, že proti útoku Ruska na Ukrajinu nebudeš mít nic a ještě jej budeš schvalovat co?
@Cenarius píše: Více
Co to s tím má společného? A když tě to tak moc zajímá, tak jsem proti všem válkám.
Tak jelikož je to tam co chvíli, tak to není nic mimořádného. Nebo ses teďka poprvé připojila na internet a přečetla si zprávy? A jinak jo, jestli nad tím takto přemýšlíš tak jsi blázen určený k odborné lékařské pomoci.
@Cenarius nejsi paranoidní? Já třeba neuznávám jednání Ukrajiny ani Ruska.
Ale čekal jsem anonymní ruskou filcku. Jak tu bývá zvykem. Člověk na tu vymletou verbez naráží všude.
@Hanča1234 píše: Více
Takže to, že se Ukrajina brání a nenechá se Ruskem obsadit, tak je špatný jo?
Taky se bojíte jak dopadne tahle válka, která probíhá mezi USA, Izraelem a Íránem?? Uplne mam strach co bUde v sobotu, až uplyne tech 5 dni.. co se stane u nás, jak mox vse bude drahé nebo neco horšího.. achjo pirad na to musim myslet, připadám si uz jak blázen ale nejistota je nehroší