Válka s Íránem a její dopady. Také se bojíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22918
24.3.26 21:18

Já od jisté doby přestala sledovat zprávy tipu Nova, Prima atd a je mi skvěle. Doporučuji!
Není ve tvé moci s tím cokoliv dělat, tak si nenič psychické zdraví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
24.3.26 21:40
@Hanča1234 píše: Více
… a do pračky už jste se dívala?
  • Citovat
  • Upravit
24.3.26 22:08

Války jako takové se nebojím. Ale rušíme veškeré výlety, co jsme měli naplánované do Londýna. Je to teď velký risk, teroristický útok z důvodu války je v podstatě očekáván.

No a jaký bude mít válka celkově dopad uvidíme. Co vím, tak se zvedají hypotéky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
24.3.26 23:14
@Cenarius píše: Více

To ne, ale ta jejich korupce v nouzi, tak ta je neuvěřitelná.

• Citovat
  • Upravit
911
24.3.26 23:28

Každá válka je vůl. A i Trump se divil-asi jen navenek, že Izrael zaůtočil na plynová naleziště v Íránu. No ale Izrael má nová velká naleziště plynu, která sám nespotřebuje, tak co s konkurencí, že? Začátkem války na Ukrajině jsem tankoval benzín za 49,90, dnes za 47,90 kč, uvidíme kam se to ještě posune. No a vajíčka střední velikosti za cca 8kč za kus. Tak hlavně, že je tady mír-teda až na ty události v Pardubicích a fotbale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.26 03:09

Udivuje mě, kolik lidí tu situaci zlehčuje a ignoruje.
T. udělal totéž co P. na Ukrajině, napadl cizí stát…to vám. prijde v pohodě?
Kdo další je na řadě?
Ukrajina, Irák mají velký vliv na celkovou bezpečnost ve světě, hrozba dalších teroristických útoků.
Ekonomický vliv taktéž, hrozí nedostatek surovin.
Jen pro vaše info, takový Schell na Slovensku pozastavil objednávky pro velkoodběratele.
Z ropy se vyrábí neuvěřitelné množství polotovarů a výrobků. Nejde jen o ropu, naftu a benzín jako takovou a její cenu. Firmy reálně řeší, co když nastanou výpadky ve výrobě, výroba se zastaví a tohle už je domino efekt.
Dopravci si začnou účtovat vyšší dopravné, promítnutí do konečných cen.
Pokud nebude dostatek hnojiv, nižší úroda, nejen že budou potraviny dražší, ale bude jich méně…
Navýšení ceny peněz na trhu, dražší úvěry ( nejen hypotéky), opět firmy dražší peníze propišou do konečných cen…
Ukrajina byla jen přípravou na to, co nás reálně může čekat…
V Asii, kde jsou více závislí na ropě z této oblasti, už dochází k reálnému omezení spotřeby.
My, pokud bereme plyn z USA, jaký je back up plán, když pan T. bude mít zase nějaký kreativní nápad a začne tímto Evropu vydírat?

• Citovat
  • Upravit
1478
25.3.26 06:20
@Anonymní píše: Více

Zase anonym? Stydíš se za svůj názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.26 06:31

Ne nestydím, ale vzhledem k útočnému, arogantnímu chování na zdejším fóru a vytahování informací chci zůstat v anononymite.

• Citovat
  • Upravit
1478
25.3.26 06:50

Aha, a proč tedy chodíš na tohle útočné a arogantní fórum? 😂 S anonymem moc lidí diskutovat nechce. Pokud se stydíš za svůj názor a neumíš si ho obhájit, tak proč ho píšeš? Je to jednodušší viď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
25.3.26 07:01

Tady se dává anonym i při pozdravu, takže ho klidně měj, když se tak cítíš lépe. :srdce: kdyby se to dělat nemělo, tak se admini ozvou a něco proti tomu udělají. Jim to taky nevadí.
Komu se to nelíbí, ať to nečte. 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
25.3.26 07:02

Nerozkazuj tady a starej se o sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.26 07:09

A k tématu diskuze nic nemáš?

• Citovat
  • Upravit
1478
25.3.26 07:25

@Vada víš co je rozkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
25.3.26 07:25

Já k ní už napsala dost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
25.3.26 07:27

Bojím se teroristických útoků a ekonomických dopadů, je mi líto památek, celkové škody, nevinných lidí, války nemám ráda.

Při snídani jsem koukla na stránky bbc a reuters, tam už řeší všechny možné ekonomické problémy, vyplývající z války, z rádia zase, že bude posílená bezpečnost o Velikonocích kvůli možným teroristickým útokům.

Včera jsem koukla jak vypadají ti, které vzali do vazby kvůli teroristickému útoku v Pardubicích a taky na mladé lidi před budovou soudu, kteří je přišli podpořit, to mě nepotěšilo, vypadají příliš normálně na teroristy.
Zajímalo by mě PROČ, jestli jsou tak nespokojeni se systémem, nebo jim někdo zaplatil, snad se dozvíme.

Přijde mi, že tahle válka ignorovat nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky