Válka s Íránem a její dopady. Také se bojíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1441
24.3.26 19:49

@Cenarius jednání těch co jsou v čele není v pořádku a to vůči Evropě a například Maďarsku.
Co se týká jejich války tak ano Rusko je agresor a nemělo se to stát, ale Ukrajina má na tom také svůj díl. Jenom pro informaci jelikož vím co tady chodí za lidi.. ne neschvaluju válku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
24.3.26 19:51

@Vodnář-u-Topolu to teda. Já třeba nemůžu najít kočku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
24.3.26 19:54

Vždyť tam se melou každou chvíli. Co by se mělo stát u nás jako? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9037
24.3.26 19:58

Stačí číst názory ekonomů, jaký je pravděpodobný dopad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.26 20:03

@lucad77
Nevim, mam strach ze budou létat rakety i u nás, případně nějaká jaderná válka. Tady na to nejsme připraveni, proste mam strach hlavně o své děti

• Citovat
  • Upravit
1441
24.3.26 20:05
@Anonymní píše: Více

Promiň, ale to je zralé na psychologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
24.3.26 20:33

O nás nikdo zájem nemá, buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5027
24.3.26 20:48
@lucad77 píše: Více

Tak něco jiného je, pokud se tam melou mezi sebou a něco jiného je, pokud Izrael s USA za podpory západu napadnou cizí stát a začnou jim tam vyvražďovat obyvatelstvo a vše ničit. :?
Války jako takové se nebojím, ale řekla bych, že důsledky brzy pocítíme i tady u nás. Netanjahu už měl s tím svým kumpánem dávno sedět… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5475
24.3.26 20:52

V tomhle tématu nechápu použití anonymu (ani u zakladatelky ani u tebe) a nějak nemám chuť to probírat s někým, kdo není ochotný psát pod nickem. Mimochodem, té statistice nemám důvod věřit, aktuálně tam není ani jak udělat relevantní průzkum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5027
24.3.26 20:57
@TRG píše: Více

Většina Íránců ani po nějaké změně netouží. Aktuálně spíše po zničení těch,,vrahů". To jen USA si myslí, jak všem může diktovat, jak mají žít… Ale tam jde stejně o něco jiného než nějaký převrat. To je jen záminka. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5475
24.3.26 21:00
@Yasmina21 píše: Více

Absolutně nic z toho, co jsem o tom doteď z různých pramenů slyšela (jak českých, tak cizojazyčných), mi nekoreluje s tím, co píšeš. Ale rozhodně se nehodlám dohadovat, já si prostě počkám, jak to dopadne. Za sebe říkám, že se mi výsledky zahraniční politiky USA spíš zamlouvají, než opačně. Ale každý máme jiné priority a jiné oblíbence, jiné bohy, jiné ideály… tak se není co divit.

Příspěvek upraven 24.03.26 v 21:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5027
24.3.26 21:02

K tomu nemám co dodat… :D
Uvidíme, jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.26 21:04

Té statistice věřit nemusíš, ale i jevila se hned na začátku války. A ani nemusíš dělat statistiku. Stačí trochu sledovat danou lokalitu, obyvatelstvo,…

• Citovat
  • Upravit
TRG
5475
24.3.26 21:04
@Yasmina21 píše: Více

Přesně. Se alespoň shodneme, že se nebojíme. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.26 21:05

Tobě se zamlouvá dlouhodobě zničený Afganistán, Irák, Sýrie, Libanon, Gaza, Libye…? Útoky na Venezuelu, Nigérii?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová