Netěším se na Vánoce 2011 :-(

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18285
22.12.11 16:28

Holky, některé věci se tady nečtou vůbec dobře…a je mi líto, že ten čas, který má přinést radost a pohodu, je někdy spíš ponurý a plný špatných zpráv. Já taky nemůžu chytit tu správnou slinu - pořád doufám, že přijde.
Tenhle rok byl u nás takový zakletý - mamka onemocněla rakovinou, III. stadium, ale bojuje a vypadá to, že je to snad na dobré cestě,já otěhotněla - dvě diametrálně odlišné věci. Každá na jedné straně přímky, pak se objevily v těhotenství komplikace a já strávila měsíc v nemocnici, kde na mě ještě ke všemu v noci spadl strop (zážitek hrozný, naštěstí bez následků, i když moc nechápu, jakto že se nám - mně ani malé - nic nestalo). Te´d jsem doma, ale ty Vánoce tak nějak „honím“, příprava byla původně kvůli nemocnici nulová, ale podařilo se to tu jakž takž vánočně vyzdobit..Ale je fakt, že si neuvědomuju, že pozítří je Štědrý den…Ale pořád doufám, že se zítra vzbudím, bude nasněženo, já si udělám teplý čaj a pustím si koledy. Uvidíme…
Každopádně nás čeká to největší štěstí - narodí se nám miminko a to je pro mě společně s uzdravením mojí mamky teď to nejdůležitější.
A vám všem přeju, abyste se dovídaly už jen pozitivní zprávy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
22.12.11 16:40

tak je nás tu hodně :-(

TO mě mrzí, že je nás tu tolik…a jak tak čtu samý hrozný věci…ach jo. No nezbývá než doufat, že příští rok bude lepší…pokud teda nebude konec světa :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
22.12.11 16:43
Anonymní píše:
my budeme mit hodně moc smutny vanoce stresujicí…

dcera je ve špitale s komplikaci při zakladnim onemocnění už 4 měsíc cca a dalších par měsicu pobude a ještě doufat že lečba zabere což je taky možne že ne..

mamka zahajila lečbu rakoviny..vyhlidky dobre ale i tak…

ještě mam 4,5 letyho špunta ktery mě dodava sílu jít dál…

ale stromeček mame kvuli malemu dárky pro něj taky no ale uklizeno teda nemam cukroví taky ne..a to jsem se tak těšila že budem s dětma vykrajovat a zdobit.. :,( snad přiští rok ..snad…

to je mi moc líto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.12.11 16:46

Taky se s dovolením přidám.. :oops:
Na Vánoce jsme měli být v Praze u tchánovců, ale krachlo nám auto, teď si ho nemáme od koho půjčit, takže jsme nahraný, a už se vidím jak se táhnem busem nebo vlakem do Prahy se sporťákem, vajíčkem, věcmi a dárky… Natož cestovat po Praze za dědou, babičkou, a dalšími lidmi.. Doma nemáme ani stromek, ani jednu ozdobu, ani cukroví, ani nic.. Jediné co mám - zabalené dárky..
Do toho nám nedošly peníze které měly dojít, takže se nám zpozdily všechny poplatky a platby.

Vím, že na tom nejsem nejhůř, je vás tu na tom pár mnohem hůř.

Ale jsou to prostě první Vánoce ve třech, tak jsem se na ně těšila.. a teď? Asi budeme doma čučet na telku a oba dva depkovat nad tím jak jsme v háji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
22.12.11 17:12
Jocellyn píše:
TO mě mrzí, že je nás tu tolik…a jak tak čtu samý hrozný věci…ach jo. No nezbývá než doufat, že příští rok bude lepší…pokud teda nebude konec světa :zed:

obávám se že to k tomu spěje :roll:

Manžel sehnal stromek a aby toho nebylo málo tak ho nechalo auto v praze, takže stromek oslaví vánice v zaparkovaném odstaveném autě a my bez stromu, teď shání někoho kdo ho odveze dom protože já potmě a po D1 nikam nepojedu(i mi to zakázal ), n nemám di jak a za co vyzvednout sárky pro malou který visí na poště, ani pro rodinu nic nemáme když nám do toho vlítl ten potrat a Davidovo úraz… jo jo všechno posranym nahoru (s prominutím) začímán depkovat i já a to jsem doteď vše zvládala tak nějak v mezích normy. Du si nalejt teplý dva dny otevřený víno ať je mi blbě a kašlu na všechno :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
22.12.11 19:01
Jiiriinka1 píše:
Já jsem se Vánoc šíleně obávala. Mám nemocnýho bráchu a všichni dobře víme, že to není na dobré cestě. Má rakovinu. Už asi 3 roky nic nejí, je jen na infuzích. Naši ho mají doma. Včera dostal nějakou sepsi a je opět v nemocnici. Všichni se hrozně bojíme, co bude dál. Dnes tady u nás byla mamka a uplně jsem se lekla..je pohublá, neštastná..je to šílený. Máme 5měsíční holčičku, tak se vše točí kolem ní a já se snažim nemyslet na nejhorší a nezkazit přítelovi a jí vánoce, ale moc dobře to nejde.
Zakladatelko kašli na peníze… budte rádi, že jste zdraví a spolu, že se milujete, dobře se najíte a pujdete spát s pocitem, že Vás čeká zase den s pohádkama, cukrovím a hlavně s rodinou… krásný Vánoce a ať se vaše situace brzo zlepší.. :andel: :kytka:

hezké až ted jsem si to přečetla díky (teda víte jak to myslím, to s vaší rodinou je mi líto, samozřejmě zdraví je nejdůležitější )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
22.12.11 19:06

Holky pojdme se nad vsim povznest,hromadne si otevreme kazda doma lahviku neceho ostreho,a ozerem se,at je nam aspon blbe,kdyz uz nic :cert: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
9859
22.12.11 19:07
marra píše:
Holky pojdme se nad vsim povznest,hromadne si otevreme kazda doma lahviku neceho ostreho,a ozerem se,at je nam aspon blbe,kdyz uz nic :cert: :pankac:
:lol: :lol: :lol: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
22.12.11 19:10
marra píše:
Holky pojdme se nad vsim povznest,hromadne si otevreme kazda doma lahviku neceho ostreho,a ozerem se,at je nam aspon blbe,kdyz uz nic :cert: :pankac:
:dance: :dance: :dance: :dance: :hug: to beru všema deseti :D :D :D
  • Citovat
  • Upravit
91
22.12.11 19:10
MirušeProdigy píše:
marra píše:
:lol: :lol: :lol: :pankac:

souhlas a v duchu vánoc navrhuju jakýliv chlast svařit se skořicí a hřebíčkem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.12.11 19:13
marra píše:

Jsem sama doma, nemůžu :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
22.12.11 19:16

Holky tak jak jsem tady vyhrožobvala jak si naleju to teplý hnusný víno, tak od té doby jsem se zastavila až teď :lol: No, teď vvymejšlim jak udělat nad oknem garnýž nebo prostě něco, co mi bude držet záclony (to poněkud ještěnení TAKÉ hotové :zed: krom podlah, dveří a topení :roll: ) Tak lepenkou to nedrží :pankac: :lol: to už jsem zjistila. Pak tady mám tyš, na kterou můžu navlíknout tu záclonu, jenže zase tu mám pouze lepenku. Ani lepiclo, ani vrtačku nemůžu najít, nevím asi si to všechno někam uklidil spolubydlící :pocitac: tak asi budeme mít okna bez záclon-ty 50let starý oprejskaný okna :poblion: No to bude nááádhera! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra

tAK ZENY HLASIM,naletej bavorak,a talir VELKEJ jednohubek :pankac: deprese nas nesmi zaskocit :cert: :mrgreen: co vy?nedelejte Zagorky :lol:

• Citovat
  • Upravit
91

tak až mimino usne (nejlepší část dne :pankac: )
mezi námi měla jsem dny kdy jsem si to víno otevřela…každý večer …sama…(chlap dělá noční)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
22.12.11 19:18
MonnyDee píše:
marra píše:
Jsem sama doma, nemůžu :roll: :mrgreen:

Mončo já taky, ale dítě mi už spí tak si naleju. David teď opravuje to auto s kamarádem potmě někde v uličce v Praze, no to jsem zvědavá co vykoumaj. Doufám že až po 3 hodinách zjistí, že to opravit nejde, že mi ho kámoš aspoň doveze domů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová