Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MonnyDee píše:momi33 píše:Jojo, už to tak bude…
Monny,ty taky depkuješ?![]()
Hele, ty nevíš o někom tady kdo by půjčil auto? Nebo nemá cestu do Prahy?
jejda,to nevím,znám jen tchánovce…
Co Student Agency?ten je pohodlnej…
Miru,cukroví s vínem,to musí být něco
![]()
Malej včera snědl asi půl kila mandarinek,a teď šel na nočník,a má pěknou srajdu
![]()
To je diskuze
ale to neva asi lepší než řešit jak je všechno v pr… ![]()
Jocellyn píše:
To je diskuzeale to neva asi lepší než řešit jak je všechno v pr…
momi33 píše:MonnyDee píše:jejda,to nevím,znám jen tchánovce…momi33 píše:Jojo, už to tak bude…
Monny,ty taky depkuješ?![]()
Hele, ty nevíš o někom tady kdo by půjčil auto? Nebo nemá cestu do Prahy?
Co Student Agency?ten je pohodlnej…
Busem nejedeme, potřebuje auto i po Praze..
Tchánovci jsou do odpo v práci ![]()
Týjo,jste se nějak rozjeli
Já si nakonec pustila film, zdlábla margotku s rozinkama a zbytek noci strávila nad dětma - střidavě stařši syn kašel a mladšiho krmit… Tak teď najit párátka a vrazit si je do oči, bo spim za stoje ![]()
MonnyDee píše:
Chlap ještě není doma, to jsem na to zvědavá kdy dorazí
Jedete do té Prahy nakonec bo jsi tež dopadla blbě? Mě měl jit chlap dneska od 15h do práce jen do sedmi, no co, tak šel najednou už v šest ráno a dovali tak v deset večer… Nesnášim !!! ![]()
Gibbo píše:MonnyDee píše:Jedete do té Prahy nakonec bo jsi tež dopadla blbě? Mě měl jit chlap dneska od 15h do práce jen do sedmi, no co, tak šel najednou už v šest ráno a dovali tak v deset večer… Nesnášim !!!
Chlap ještě není doma, to jsem na to zvědavá kdy dorazí
No, musíme tam jet tak jako tak ![]()
Ahoj,u nás už začíná veselá „vánoční“ nálada,malej se začal vztekat sotva otevřel oči,a povedlo se mu natrhnout spací pytel,co stál 600 kč ![]()
Do snídaně ďobnul,nejraději vych ho roztrhla taky ![]()
u vidim,že se bude opakoval loňský scénář,kdy prořval a provztekal celý Štědrý den.
Ahoj
Tak nakonec to bylo u nás na Štědrý večer krásné, co u Vás???
Jocellyn píše:
Ahoj
Tak nakonec to bylo u nás na Štědrý večer krásné, co u Vás???
No my jsme s manželem nadšení, dítě jsme zahnali do postele ve 21:15 a nadšení. Teď si tu tak pláčeme…první Vánoce které si dcerka opravdu užila
Přidávám fotky… máme hromadu fotek i videí
Jinak my vše dělali dnes plus jsme dokázali zvládnout i návštěvu tchýně,, jsme mrtví únavou ![]()
MonnyDee píše:
Taky se s dovolením přidám..
Na Vánoce jsme měli být v Praze u tchánovců, ale krachlo nám auto, teď si ho nemáme od koho půjčit, takže jsme nahraný, a už se vidím jak se táhnem busem nebo vlakem do Prahy se sporťákem, vajíčkem, věcmi a dárky… Natož cestovat po Praze za dědou, babičkou, a dalšími lidmi.. Doma nemáme ani stromek, ani jednu ozdobu, ani cukroví, ani nic.. Jediné co mám - zabalené dárky..
Do toho nám nedošly peníze které měly dojít, takže se nám zpozdily všechny poplatky a platby.Vím, že na tom nejsem nejhůř, je vás tu na tom pár mnohem hůř.
Ale jsou to prostě první Vánoce ve třech, tak jsem se na ně těšila.. a teď? Asi budeme doma čučet na telku a oba dva depkovat nad tím jak jsme v háji
Moni, zajímala by mě jedna věc, tady píšeš, že jste ve špatné finanční situaci a přitom jsi ty i tvůj manžel říkali, že jste tento měsíc měli přes 200 objednávek v e-shopu, tak to moc nechápu
![]()
MirušeProdigy píše:Jocellyn píše:No my jsme s manželem nadšení, dítě jsme zahnali do postele ve 21:15 a nadšení. Teď si tu tak pláčeme…první Vánoce které si dcerka opravdu užila
Ahoj
Tak nakonec to bylo u nás na Štědrý večer krásné, co u Vás???Přidávám fotky… máme hromadu fotek i videí
Jinak my vše dělali dnes plus jsme dokázali zvládnout i návštěvu tchýně,, jsme mrtví únavou
krásné fotky…to mŮj syn dost řval a hysterčil…byli jsme u našich a asi toho bylo na něj moc…ale jinak super