Netěším se na Vánoce 2011 :-(

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25324
22.12.11 21:06
MonnyDee píše:
momi33 píše:
Monny,ty taky depkuješ? :hug: :hug:
Jojo, už to tak bude… :roll:
Hele, ty nevíš o někom tady kdo by půjčil auto? Nebo nemá cestu do Prahy? :oops:

jejda,to nevím,znám jen tchánovce…
Co Student Agency?ten je pohodlnej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.12.11 21:08

Miru,cukroví s vínem,to musí být něco :lol: :lol:
Malej včera snědl asi půl kila mandarinek,a teď šel na nočník,a má pěknou srajdu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
22.12.11 21:18

To je diskuze :dance: ale to neva asi lepší než řešit jak je všechno v pr… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
22.12.11 21:19
Jocellyn píše:
To je diskuze :dance: ale to neva asi lepší než řešit jak je všechno v pr… :-)
:pankac: :mrgreen: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.12.11 22:00
momi33 píše:
MonnyDee píše:
momi33 píše:
Monny,ty taky depkuješ? :hug: :hug:
Jojo, už to tak bude… :roll:
Hele, ty nevíš o někom tady kdo by půjčil auto? Nebo nemá cestu do Prahy? :oops:
jejda,to nevím,znám jen tchánovce…
Co Student Agency?ten je pohodlnej…

Busem nejedeme, potřebuje auto i po Praze.. :? Tchánovci jsou do odpo v práci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
23.12.11 09:20

Týjo,jste se nějak rozjeli :D Já si nakonec pustila film, zdlábla margotku s rozinkama a zbytek noci strávila nad dětma - střidavě stařši syn kašel a mladšiho krmit… Tak teď najit párátka a vrazit si je do oči, bo spim za stoje :-D

• Citovat
  • Upravit
36544
23.12.11 09:24

Chlap ještě není doma, to jsem na to zvědavá kdy dorazí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
23.12.11 09:26
MonnyDee píše:
Chlap ještě není doma, to jsem na to zvědavá kdy dorazí :roll:

Jedete do té Prahy nakonec bo jsi tež dopadla blbě? Mě měl jit chlap dneska od 15h do práce jen do sedmi, no co, tak šel najednou už v šest ráno a dovali tak v deset večer… Nesnášim !!! :zed:

• Citovat
  • Upravit
36544
23.12.11 09:32
Gibbo píše:
MonnyDee píše:
Chlap ještě není doma, to jsem na to zvědavá kdy dorazí :roll:
Jedete do té Prahy nakonec bo jsi tež dopadla blbě? Mě měl jit chlap dneska od 15h do práce jen do sedmi, no co, tak šel najednou už v šest ráno a dovali tak v deset večer… Nesnášim !!! :zed:

No, musíme tam jet tak jako tak :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
23.12.11 09:41

Ahoj,u nás už začíná veselá „vánoční“ nálada,malej se začal vztekat sotva otevřel oči,a povedlo se mu natrhnout spací pytel,co stál 600 kč :?
Do snídaně ďobnul,nejraději vych ho roztrhla taky :?
u vidim,že se bude opakoval loňský scénář,kdy prořval a provztekal celý Štědrý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.12.11 21:04

Tak nakonec to bylo krásné

Ahoj
Tak nakonec to bylo u nás na Štědrý večer krásné, co u Vás???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
24.12.11 23:41
Jocellyn píše:
Ahoj

No my jsme s manželem nadšení, dítě jsme zahnali do postele ve 21:15 a nadšení. Teď si tu tak pláčeme…první Vánoce které si dcerka opravdu užila :srdce: Přidávám fotky… máme hromadu fotek i videí :D Jinak my vše dělali dnes plus jsme dokázali zvládnout i návštěvu tchýně,, jsme mrtví únavou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
25.12.11 09:36
MonnyDee píše:
Taky se s dovolením přidám.. :oops:
Na Vánoce jsme měli být v Praze u tchánovců, ale krachlo nám auto, teď si ho nemáme od koho půjčit, takže jsme nahraný, a už se vidím jak se táhnem busem nebo vlakem do Prahy se sporťákem, vajíčkem, věcmi a dárky… Natož cestovat po Praze za dědou, babičkou, a dalšími lidmi.. Doma nemáme ani stromek, ani jednu ozdobu, ani cukroví, ani nic.. Jediné co mám - zabalené dárky..
Do toho nám nedošly peníze které měly dojít, takže se nám zpozdily všechny poplatky a platby.

Vím, že na tom nejsem nejhůř, je vás tu na tom pár mnohem hůř.

Ale jsou to prostě první Vánoce ve třech, tak jsem se na ně těšila.. a teď? Asi budeme doma čučet na telku a oba dva depkovat nad tím jak jsme v háji :mrgreen:

Moni, zajímala by mě jedna věc, tady píšeš, že jste ve špatné finanční situaci a přitom jsi ty i tvůj manžel říkali, že jste tento měsíc měli přes 200 objednávek v e-shopu, tak to moc nechápu :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
25.12.11 21:37
MirušeProdigy píše:
Jocellyn píše:
Ahoj
No my jsme s manželem nadšení, dítě jsme zahnali do postele ve 21:15 a nadšení. Teď si tu tak pláčeme…první Vánoce které si dcerka opravdu užila :srdce: Přidávám fotky… máme hromadu fotek i videí :D Jinak my vše dělali dnes plus jsme dokázali zvládnout i návštěvu tchýně,, jsme mrtví únavou :mrgreen:

krásné fotky…to mŮj syn dost řval a hysterčil…byli jsme u našich a asi toho bylo na něj moc…ale jinak super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová