Vánoce - odlišné představy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2954
2.10.23 17:02

Ja jsem asi vanocni “autista”. Vubec si nedovedu predstavit byt mimo domov. Vanoce jsou pro me domov, take sirsi rodina, darky, vyzdoba a tradicni vecere. Coz jde jen doma. Takze Stedry den proste zasadne takto. Jeste si dovedu predstavit vlastni chatu na horach. A treba 26. odjet … Kazdopadne Stredry den nekde u more to je pro me uplne desna predstava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14544
2.10.23 17:06

@Maggdallena mám to úplne rovnako, nejaký Silvester na cestách je ok, ale mám rada tú pohodu… ako sa od poludnia trusia blízki, dáme si niečo, rozprávame sa atď. Večera, darčeky, deti sa hrajú.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
2.10.23 17:40
@j.a.n.i1 píše:
Jo, to souhlas a PO prosincovem skonceni ve skole/skolce.

U nás děti do školy ani školky nechodí, takže na tohle kolektiv vliv nemá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109772
2.10.23 18:53
@j.a.n.i1 píše:
Jo, pokud se shodnete, tak je to super, hloupé je, když ne a ten zastance tradicnich ma pocit, ze protože on chce ty tradiční, tak musi byt vzdy po jeho.

Partneři by měli mit podobny životní styl…a názorová shoda co se tyka ruznych oslav, tradic do toho patri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102777
2.10.23 19:15
@Venetia píše:
Partneři by měli mit podobny životní styl…a názorová shoda co se tyka ruznych oslav, tradic do toho patri

Tak je to ideální, o tom žádná, ale jak vidíš, tak to tak vždy není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
2.10.23 20:42

Já jsem v tomhle tradicionalista. Neexistuje, abych na Vánoce byla jinde, než doma. Natož abych jezdila někam na dovolenou. A dovolené u moře už vůbec nechápu takhle přes Vánoce, vždyť je tam horko. K Vánocům ale patří zima. Děti by také měly zažít české tradice.

Jednou přišla švagrová s tím, že by chtěla zorganizovat společnou dovolenou na horách o Vánocích s námi a dalšími členy širší rodiny. Příteli bylo blbé říct jí ne a začal o tom špekulovat. Dostal zprda, že na Vánoce nikam nejedeme a bylo. Švagrové jsem to pak vysvětlila sama jemnějším, ale jasným stylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
2.10.23 20:52
@PerličkaM. píše:
Já jsem v tomhle tradicionalista. Neexistuje, abych na Vánoce byla jinde, než doma. Natož abych jezdila někam na dovolenou. A dovolené u moře už vůbec nechápu takhle přes Vánoce, vždyť je tam horko. K Vánocům ale patří zima. Děti by také měly zažít české tradice.Jednou přišla švagrová s tím, že by chtěla zorganizovat společnou dovolenou na horách o Vánocích s námi a dalšími členy širší rodiny. Příteli bylo blbé říct jí ne a začal o tom špekulovat. Dostal zprda, že na Vánoce nikam nejedeme a bylo. Švagrové jsem to pak vysvětlila sama jemnějším, ale jasným stylem.

Ano, taky miluji Vánoce se sněhem, moře mě v tuto dobu vůbec neláká, ale ze zdejších názorů jasně vyplývá, že každý to má jinak, takže to tak chci respektovat..
Ale společná dovolená na Vánoce na horách mi přijde super, my to tak už párkrát absolvovali a všichni byli moc spokojeni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí