Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ne, za pár dní je Halloween/Dušičky, dny tajemna a podzimu, žádné Vánoce.
@Anonymní píše: Čauky, vzhledem k tomu, že za pár dní už tu máme Vánoce, obracím se k Vám pro radu.
Mám tři děti a letos opravdu netuším co koupit…
Nejstarší kluk bude mít po Vánocích 11
běhá často s kamarádama venku,
případně mobil a tik tok…
Skateboard má, utopil, vyměnili se
ložiska, utopil znovu.
Kolo bmx dostal k Vánocům loni i s
motokrosovou helmou, obojí už je
zničenéProstřední syn bude mít v tu dobu 7l
Je to takový protipól. Jednu dobu
nezřízeně litá, skáče, někdy zas jen leží a
cpe se
Loni dostal interaktivního robota a Tatru
na dálkové… Obojí stojí netknuté..Dcera 5
Nějaké nápady?
Miluje plyšáky, ale už jich máme doma
Mili a Jardu. Panenky ji neberou, kočárek
taky ne. Loni dostala kouzelné čtení a
taky nezajem, resp přehrát jednou, dvakrát konec
Tak se jich zeptej. Naše 4leta (v prosinci 5) ma jasno už pul roku, co chce k Vánocům.
@sierrablack Přesně to samé jsem si řekla po přečtení, paní má asi lehce popletené měsíce, teprve je podzim, žádné Vánoce
Jinak já teď fakt neřeším co dětem koupím, na to je času dost
Jen nechápu jak se dá utopit skateboard? ![]()
@Anonymní píše:
Nějaké nápady?
u nás se vždycky psalo Ježíškovi a o nápady nebyla nouze
pravda, nepsalo se už v září. jednak na to v září ještě není ta správná atmosféra a jednak od září do prosince si děcka v tomhle věku ještě pětkrát rozmyslela, co že to tak pod stromečkem tak strašně moc chtějí najít ![]()
@Lenyyyy když ti ho kamaradicci hodí do rybníka, tak snadno ![]()
Popleteno nemám, ale trvá mi to vymyslet.. a třeba i našetřit…
@Pidulka1991 jo, dcera by ráda psa, ziviho… A prostřední robota… Ale s tím co má, si vůbec nehraje…
@Anonymní píše:
@Lenyyyy když ti ho kamaradicci hodí do rybníka, tak snadno
Popleteno nemám, ale trvá mi to vymyslet.. a třeba i našetřit…
Tak to pak jo, jen je blbé, že dvakrát, to asi budou dobří kamarádi, když mu hází skateboard do rybníka
Jo, však v pohodě, jen jsi psala, že za pár dní jsou Vánoce, pochopila bych za pár měsíců, ne dní ![]()
Uz jsem posilala prvni tip Jeziskovi, co bych pod 🌲 chtela ja ![]()
U nás teda Vánoce zdaleka ještě nepřicházejí… Ale co mě v souvislosti s nimi zaskočilo bylo, že je problém s knihami - papírem a lepidlem. Spousta těch, co měly vyjít do konce roku, tak nevyjdou a u nás Ježíšek frčí na knížkách…
Jak byste vnímaly knihy pod stromeček z antikvariátu? ![]()
Pro mě tedy taky není brzy - tradičně touhle dobou začínám vymýšlet a případně i něco tvořit
Asi jak se začne kazit počasí, tak už myslím na V8noce, abych si zvedla náladu
navíc jedna typicky předvánoční akce, do které se zapojuji, mívá termín doknčení výrobků do konce října. Tak mi to prostě nedá už na ty dárky nemyslet. Letos už mám taky i něco pokoupeno (takové ty náhodné koupě).
Ovšem po dočtení toho, jak se k dárkům z loňska stavějí zakladatelčiny děti (zničil - rozbil - stojí netknuté - nezájem) mě taky nenapadá nic moc teda. Tak co nějaký zážitek? Třeba únikovka? Ale zas aby to bylo realizovatelné, protože covid že? ![]()
@Magical-eyes Knihu z antikvariátu jsem dala minimálně dvakrát - jednou tátovi Opičího krále, vydání, na které roky vzpomínal, bylo to jeho dětství (oni to teď sice vydali znovu se stejnými ilustracemi, ale stojí to výrazně víc a nemá to prostě to „kouzlo“
). A pak dceři Pipi Dlouhou punčochu - opět, v knihovně ji nadchlo vydání s ilustracemi, které dnes nové sehnat nejde. Sama teď zvažuju pořídit si něco pro sebe (bohužel si to nemůžu přát od Ježíška, neb tohle se nejlíp shání na netu a tím můj „ježíšek“ nedisponuje, to bych si to musela i sama sehnat).
@Magical-eyes píše:
U nás teda Vánoce zdaleka ještě nepřicházejí… Ale co mě v souvislosti s nimi zaskočilo bylo, že je problém s knihami - papírem a lepidlem. Spousta těch, co měly vyjít do konce roku, tak nevyjdou a u nás Ježíšek frčí na knížkách…
Jak byste vnímaly knihy pod stromeček z antikvariátu?
Dobre, ja uz takhle par za zivot dostala. A deti take. ![]()
Kdyby byl prosinec, bylo by to za pár dní. Ale pořád je ještě září, dětska chodí pár dní do školy, začíná podzim a tady už někdo přemýšlí o vánocích..
Ne pár dní, ale pár týdnů spíš.. Ale ono to uteče..
@Magical-eyes Za mě z antikvariátů jsou ty nejlepší. Mnohdy něco sháním x let a ta radost když se ke mně konečně dostane je neskutečná ![]()
Čauky, vzhledem k tomu, že za pár dní už tu máme Vánoce, obracím se k Vám pro radu.
Mám tři děti a letos opravdu netuším co koupit…
Nejstarší kluk bude mít po Vánocích 11
běhá často s kamarádama venku,
případně mobil a tik tok…
Skateboard má, utopil, vyměnili se
ložiska, utopil znovu.
Kolo bmx dostal k Vánocům loni i s
motokrosovou helmou, obojí už je
zničené
Prostřední syn bude mít v tu dobu 7l
Je to takový protipól. Jednu dobu
nezřízeně litá, skáče, někdy zas jen leží a
cpe se