Lednice no frost se rosí

19.9.21 18:23

Lednice no frost se rosí

Prosím o zkušenost, koupili jsme lednici No frost, vestavěná Electrolux za 18tisic, od začátku se nám na zádech rosí, vše je porsd orosene… Došlo to až k tomu, že jsem dnes přišla na to, že na policích je miniaturní plíseň. Lednici jsme schválně koupili takhle drahou, aby sloužila dlouho, ale tohle je teda síla. Samozřejmě budeme reklamovat, alw na má někdo podobnou zkušenost?

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13955
19.9.21 18:30

Lednice za 18.000 neni draha. Je to tak nizsi stred.
Reklamovat, co jineho no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
19.9.21 19:52

Mě napadlo, zda má kolem sebe ta lednice dost místa? Jestli to nemůže být třeba tím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
19.9.21 20:23

To rošení se nám stávalo u staré lednice, tam to stékalo do žlábku a pryč. Kolik stupňů máte nastavených? Neznamená to „no frost“ na mrazák, že se nedělá nános ledu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
19.9.21 22:13
@nova_maminka123 píše:
Prosím o zkušenost, koupili jsme lednici No frost, vestavěná Electrolux za 18tisic, od začátku se nám na zádech rosí, vše je porsd orosene… Došlo to až k tomu, že jsem dnes přišla na to, že na policích je miniaturní plíseň. Lednici jsme schválně koupili takhle drahou, aby sloužila dlouho, ale tohle je teda síla. Samozřejmě budeme reklamovat, alw na má někdo podobnou zkušenost?Dekuji

No Frost znamená, že nemusíš odmrazovat mrazák. :roll:

Pokud se ti to nezdá, tak reklamuj. Co jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.21 06:57

@Vermun máme vestavěnou právě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.21 06:59

@Petule030 máme 4 stupně, ano ano to znamená, ale rosit by se určitě neměla, měli jsme no frost X let před tím a žádné roseni… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
20.9.21 08:56

@nova_maminka123 No zkuste reklamovat. Asi tam špatně funguje cirkulace vzduchu, ale to jen tipuji, nerozumím tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák