Vánoční atmosféra

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11700
19.11.14 11:14

@Jannys
Pardon za OT, ale gratuluji moc k těhotenství!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
19.11.14 11:15

Tak na mě pomalu vánoční atmosféra doléhá. Tento víkend jsme konečně, tak si chci poklidit, konečně - letos dost pozdě - se vrhnu na perníčky a udělám si v klidu soupis cukroví, které chci péct a co na to potřebuji nakoupit.

Dárků mám pár, takže taky udělám konečně soupis a začnu shánět.

Ale už se šíleně těším, syn bude mít dva roky, tak si to snad trochu letos užijeme a očička mu budou zářit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
19.11.14 11:15

@anairda Děkuji :-) my se vlastně „známe“ z WZ ne? :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
19.11.14 11:16

Jé, koukám že i loga emimina už najelo na vánoce. :lol:

Jinak já už dárky mám skoro všechny nakoupený, zbytek jsem objednávala včera, kdy byla pošta zadara. Výzdobu nemám, je ještě brzo.

Ale chtěla jsem se zeptat. Každej rok dáváme na okna ty blikací světýlka. Jenže to jsme tam neměli žaluzie. Letos jsme se přestěhovali do paneláku a na oknech jsou žaluzie a záclony nemáme. Tak nevím, jestli ty světýlka tam vůbec půjdou dát a když už je dám, jak to bude vypadat s těma žaluziema? Kdybysme měli záclony, tak žaluzky vytáhnu a je to, ale takhle fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
19.11.14 11:16

@quickyq máme to podobné synovi bude přesně 2,5 roku den po Vánocích a už teď když vidí reklamu s vánočním stromečkem kde jsou světýlka je v rozpacích a křičí samé jéééééééé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
19.11.14 11:18

@Jannys
Jo jo, to jsem já. :) To budeš mít opravdu krásné vánoce. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
19.11.14 11:21

@Jannys Úplně přesně… Praha už začíná být zastromečkovaná a ozdobená, tak už kouká na stromečky a hrozně se mu líbí. Ty všechny cukrovinky a lákadla… a navíc si pořád vyprávíme o Ježíškovi, stromečku… strašně se těším. :pankac: (synek je lednový)

A do toho máme strašně krásné vlastní tradice, já jsem opravdu vánoční maniak, takže se opravdu těším. Od té doby, co jsme spolu s manželem, slavíme Vánoce spolu, našla jsem si verzi, jak se nehonit, a přitom mít všechno, mít čas si to užít… prostě opravdu Vánoce, jak mají být. Aaach, nemůžu se dočkat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
19.11.14 11:25

@Kamcca Tak to moc drzim pesti, at to v lednu vyjde a uz s dobrym koncem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
19.11.14 11:26

@quickyq
Tak hoď něco do placu, z té svojí verze, třeba to někomu tady pomůže si to ještě více užít. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
19.11.14 11:28
@Gepardice píše:
Holky, chci se zeptat. Mám roční dceru, nic nenechá na pokoji, všude vleze, za vše se přitahuje a stoupá si. Určitě to znáte :D Minulé Vánoce jen ležela, tak jsem to neřešila, ale teď nad tím dumám. Jak jste zabezpečily stromeček, aby ho na sebe dítko nestrhlo? Máme umělý, tak nějak přivázat k topení?

Klidne ho privazte, my ho taky pro jistotu vazem, ne jen kvuli prckovi, ale pro klid na dusi, ze proste nespadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
19.11.14 11:29
@Apaji píše:
@21.6.2014
Taky máme řeku za domem a nebo v lese, kam chodíme do krmelce. Že bych zavedla další zvyk? :think: A to přání píšeš na papírek a dáš do oříšku a zakapeš voskem, nebo ho nějak napíšeš/ vyryješ na dno skořápky?

napíšem na papírek a zakápnem voskem :palec: je to takové pidi přáníčko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
19.11.14 11:31
@svituska píše:
@Apaji My zdobíme taky 23.12, koukáme na pohádky, dlabeme cukroví, a 24.12 už taky neděláme nic, k snídani vánočka, cukroví, k obědu bílá zelnice a k večeři klasika :-) před večeří jdem na procházku a špiclujeme u ostatních :D, od stolu se „snažíme“ taky nezvedat :-), dusíme se tradičně kostí a čekáme na zazvonění :-), rozbalíme dárky, zkoukeneme popelku a jdeme se opět ládovat :D – stručně popsané :D

To mate stejne jako my..a taky se od stolu zvedam jen ja, nikdo jiny a mel by byt sudy pocet, my jsme tri, tak davam ke stolu jeste medveda :D a kosti od kapra nechavam na stole do rana, pry to prinasi stesti…asi jo no…vzdycky pak ten dalsi rok prezijem ve zdravi, nic moc nemocny apod…:D a moc se mi libi chodit po okoli a koukat jak to maji lidi vyzdobeny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
19.11.14 11:31
@anairda píše:
@Hanka79
A nebylo to tak nějak i loni? Že tam mráz a hora sněhu a tady nic? :think:
1,8m sněhu, tak to si zas můžou nechat teda… :lol:

2m snehu si muzou nechat no, ale aspon 20centaku by mohlo napadnout aspon na ty svatky, at je bilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
19.11.14 11:32

Teda holky, to se tak krásně všechno čte :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
19.11.14 11:36
@svituska píše:
Teda holky, to se tak krásně všechno čte :-) :hug:

To jo, jsem se tu uplne zasnila…,fakt se tesim, hlavne kvuli malymu, jak se mu zase rozzari oci az uvidi darky pod stromeckem, jak je bude rozbalovat a chcem se s nim jet v prosinci podivat na stromek a trhy do Prahy…chteli jsme jet primo na to rozsviceni, ale je to pry masakr co se lidi tyce, je to o uslapani malyho, tak to nechame na prosinec :) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat