Vánoční atmosféra
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@TerezkaW píše:
Holky a jaké přání máte od Ježíška vy? Mě by stačilo zdraví pro celou rodinu a chtěla bych se na Štědrý den ráno vzbudit, kouknout ven a tam sníh a chumelilo by celý den… Taková ta idylka…
Zdraví, to je jasné. A nezlobila bych se za dvě čárky na testu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@quickyq Mluvíš mi z duše u nás je to úplně stejné prostě pohádky, cukroví povídání si užívání ke stolu všichni nikdo nesmí krom mamky vstát od stolu. Kdežto přítel to měl v rodině takový, že žádný žuvá stromek dárky věděl dopředu a jen si je zabalili žádné časové rozmezí žádný kapr, nebo jakákoliv rybička prostě takové strohé o ničem. :-/ kdežto u nás je dárek opravdu dárkem a překvapením výzdoba… no pořád ho učím ![]()
@PetraJ tak tomu říkám pech
kor takto před svátkami
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anairda píše:
@PetraJ
Ježiš, jak si to stihla? To bylo s jedním partnerem?
Jo, s jedním.
Loni od nás manžel před vánocema odešel.
@svituska - díky moc. Horší rok než byl tenhle fakt už bejt nemůže. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anairda píše:
Zdraví, to je jasné. A nezlobila bych se za dvě čárky na testu.
já bych chtěla ten sníííh a mít v bříšku zdravé miminko a zdravíčko pro celou rodinu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anairda Ufufuf… jak velká ta kačena je, to ti nepovím… nikdy jsem ji nekupovala, to má na starosti manžel. Ten mi ji připraví i tak, že já už jen přijdu, smíchám koření a olej do mísy a manžel namarinuje a dá péct
Ale jinak peču na cca 80 stupních, podliju na začátku hodně, a pak jen trochu podlévám… nechávám ji fakt péct co nejvíc bez otevírání. A na konci sundám víko, aby právě byla křupavá kůžička. To je tak nějak od oka - půl, tři čtvrtě hodiny? Na tu dobu zvednu stupně… ![]()
(jsem Ti moc neporadila, že?
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TerezkaW A já bych chtěla odšťavňovač
… a samozřejmě, to co všichni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jannys Tak to fakt máme hodně stejné… manžel miluje kupovat mi dárky, fakt přes rok poslouchá, co chci, vnímá, co se mi líbí, takže sama nakupuju klukům, ale sobě ne. A každoročně mám nejvíc dárků
a samá překvapení. Manžel si to nechává balit, a fakt mi dělá překvápka. Je to krásné
Přesně, jak říkáš - taky to tak dřív neměl, a teď si to vynahrazuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@quickyq
Já nechápu, jak se to maso může udělat, když tam není ten bod varu, ale asi jo, a tu kůrčičku, to taky zvedáš stupně, tak to je jasné.
No láká mě to, ale manžela by asi šlehlo, kdyby se něco dělalo v troubě přes noc - kvůli elektřině. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jannys
A jak už jsi daleko? Příští vánoce budou ještě lepší, ve čtyřech. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anairda já jsem teprve na začátku nějaký 9tt
al utíká to docela rychle. Není moc čas nad tím přemýšlet kor při 2.5 letém dítku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anairda Udělá se fakt nádherně, naprosto přesně tak, jak má být. Aaach, už se na ní těším
Jako jo, mně to jako rozdíl připadám, oproti třeba těm třem hodinám… ale věřím, že někomu třeba ne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jannys To jsme na tom fakt hodně podobně
Každopádně gratuluju
Mně přijde, že jsem teď zjistila, že jsem těhotná, a v pondělí jdu na screening ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jannys
To si umím živě představit. ![]()
Tak tfuj tfuj přeji ať je vše v pořádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosim, holky, co pecete stolu, kdy ji pecete, jak dlouho pred vanocemi? Dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit