Vánoční atmosféra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11700
19.11.14 12:16
@TerezkaW píše:
Holky a jaké přání máte od Ježíška vy? Mě by stačilo zdraví pro celou rodinu a chtěla bych se na Štědrý den ráno vzbudit, kouknout ven a tam sníh a chumelilo by celý den… Taková ta idylka…

Zdraví, to je jasné. A nezlobila bych se za dvě čárky na testu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
19.11.14 12:16

@quickyq Mluvíš mi z duše u nás je to úplně stejné prostě pohádky, cukroví povídání si užívání ke stolu všichni nikdo nesmí krom mamky vstát od stolu. Kdežto přítel to měl v rodině takový, že žádný žuvá stromek dárky věděl dopředu a jen si je zabalili žádné časové rozmezí žádný kapr, nebo jakákoliv rybička prostě takové strohé o ničem. :-/ kdežto u nás je dárek opravdu dárkem a překvapením výzdoba… no pořád ho učím :-)
@PetraJ tak tomu říkám pech :-( kor takto před svátkami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
19.11.14 12:17
@anairda píše:
@PetraJ
Ježiš, jak si to stihla? To bylo s jedním partnerem?

Jo, s jedním. :lol: Loni od nás manžel před vánocema odešel.

@svituska - díky moc. Horší rok než byl tenhle fakt už bejt nemůže. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
19.11.14 12:19
@anairda píše:
Zdraví, to je jasné. A nezlobila bych se za dvě čárky na testu. :)

já bych chtěla ten sníííh a mít v bříšku zdravé miminko a zdravíčko pro celou rodinu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
19.11.14 12:20

@anairda Ufufuf… jak velká ta kačena je, to ti nepovím… nikdy jsem ji nekupovala, to má na starosti manžel. Ten mi ji připraví i tak, že já už jen přijdu, smíchám koření a olej do mísy a manžel namarinuje a dá péct :mrgreen: :oops: Ale jinak peču na cca 80 stupních, podliju na začátku hodně, a pak jen trochu podlévám… nechávám ji fakt péct co nejvíc bez otevírání. A na konci sundám víko, aby právě byla křupavá kůžička. To je tak nějak od oka - půl, tři čtvrtě hodiny? Na tu dobu zvednu stupně… :think:

(jsem Ti moc neporadila, že? :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
19.11.14 12:20

@TerezkaW A já bych chtěla odšťavňovač :mrgreen:… a samozřejmě, to co všichni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
19.11.14 12:22

@Jannys Tak to fakt máme hodně stejné… manžel miluje kupovat mi dárky, fakt přes rok poslouchá, co chci, vnímá, co se mi líbí, takže sama nakupuju klukům, ale sobě ne. A každoročně mám nejvíc dárků :oops: a samá překvapení. Manžel si to nechává balit, a fakt mi dělá překvápka. Je to krásné :srdce: Přesně, jak říkáš - taky to tak dřív neměl, a teď si to vynahrazuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
19.11.14 12:37

@quickyq
Já nechápu, jak se to maso může udělat, když tam není ten bod varu, ale asi jo, a tu kůrčičku, to taky zvedáš stupně, tak to je jasné. :) No láká mě to, ale manžela by asi šlehlo, kdyby se něco dělalo v troubě přes noc - kvůli elektřině. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
19.11.14 12:38

@Jannys
A jak už jsi daleko? Příští vánoce budou ještě lepší, ve čtyřech. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
19.11.14 12:39

@anairda já jsem teprve na začátku nějaký 9tt :-) al utíká to docela rychle. Není moc čas nad tím přemýšlet kor při 2.5 letém dítku :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
19.11.14 12:41

@anairda Udělá se fakt nádherně, naprosto přesně tak, jak má být. Aaach, už se na ní těším :mrgreen: Jako jo, mně to jako rozdíl připadám, oproti třeba těm třem hodinám… ale věřím, že někomu třeba ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
19.11.14 12:41

@Jannys To jsme na tom fakt hodně podobně :-) Každopádně gratuluju :kytka: Mně přijde, že jsem teď zjistila, že jsem těhotná, a v pondělí jdu na screening :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
19.11.14 12:43

@Jannys
To si umím živě představit. :mrgreen:
Tak tfuj tfuj přeji ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
19.11.14 12:44

@PetraJ Tak to mě mrzí… A přeju, ať už je jen a jen lépe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2788
19.11.14 12:50

Prosim, holky, co pecete stolu, kdy ji pecete, jak dlouho pred vanocemi? Dekuji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat