Vánoční atmosféra

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1806
19.11.14 09:26

Vánoční atmosféra

Ahoj holky :kytka:,

tak co už na Vás dolehla vánoční atmosféra? :-).. Začínáte už s nějakou výzdobou, pečením? Já se chystám udělat adventní věnec a dostala jsem hroznou chuť na vánočku :-D.. a jak jste na tom s dárky? :) já mám teda zatím jenom jeden a to sportovní diář, jinak nula nula prd a fantazie dochází :cert:.. Jak jste na tom vy? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18259
19.11.14 09:29

Ahojky, v pondeli si nasi vezmou na tri dny malyho, tak si planuju umyt okna a vyprat zaclony a vyzdobit si byt, uz se na to tesim, vanoce mam rada :)s darkama to mam splneny tak na 80% :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
19.11.14 09:29

Mě stačí cítit vonět mandarinku :-D jedeme koncem měsíce na vánoční trhy už tak to na mě dolehne tam… jinak dárky nějaké už mám, koupila jsem hlavně teď když je pošta zdarma :-))

• Citovat
  • Upravit
1788
19.11.14 09:30

Dárky kupuji s předstihem, takže od září :) Teď už je stačí jen zabalit a hotovo a můžu se oddávat vánoční pohodě. Péct budu později a s výzdobou začínám o první adventrní neděli. Vánoce miluju! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
19.11.14 09:30

@Hanka79 No tak na úklid jsem zatím vůůbec, ale vůůůůbec nepomyslela :mrgreen:, no to jsi rychlík teda, já zatím fakt ani ťuk :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
19.11.14 09:32

@Babišovka Tak s mandarinkou jsme na tom stejně :-) a na trhy se taky těším :)… Kdybych věděla co, tak bych taky objednávala :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
19.11.14 09:32

@Helenie To si říkám každý rok, jak budu kupovat už od srpna, září, října, listopadu a jsme u toho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
19.11.14 09:34

Já mám vánoční svátky ráda, ale zatím mi nepřijde, že už za pár týdnů jsou tady Vánoce. Až chytnu tu správnou atmosféru, tak teprve udělám výzdobu a dám se do cukroví. Zatím mi svátky přijdou jako hodně vzdálená záležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507

Už mám na stole vánoční svícen, to je zatím všechno. Až se dokopu k umytí oken, tak je vyzdobím. Venec chci udělat z kávových zrn, už mám kousek hotový.
Dárků už mám cca půlku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700

@svituska
Vánoční atmosféra zatím nic moc, s výzdobou čekám na advent, ale pár dárků už mám, vlastně už skoro většinu. :)
Na vánočku se taky mooooc těším.

Vánoční atmosféru mi spolehlivě dodá tento song:
 https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806

@Samy Dokud jsme nenavšívila Kaufland, tak mi to taky nepřišlo, ale když jsem viděla ty kolekce a všechny ty sereptičky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
19.11.14 09:35

@svituska No my se v cervnu stehovali, takze tak nejak to je vse uklizeny a srovnany, tak jen ty okna a prach no :)nejak to prehanet uz nebudu…u darku se vzdycky zapotim pri tom vymysleni co komu…ale nakonec se to nejak vzdycky zvladne, s manzelem si toho moc nebudem davat, co chcem si koupime vetsinou behem roku a kupovali jsme byt, tak si dame pod stromek klice od bytu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gorgeous

@svituska Jééé to je krásné téma diskuse díky za něj :kytka: Já pálím vonné svíčky skořicové. Také dělám jablečný čaj do kterého sypu skořici a ovoním vanilkovým cukrem. Pořád chodím s hadrem a všechno otírám mám ráda tu vůni čistoty a svíček. VÁNOČNÍ NÁLADU MILUJU!!! Nejradši už bych dala dětm světýlka do oken ale to až na Mikuláše, ať se jim na ty Vánoce líp čeká a jsou natěšení :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1806

@TerezkaW Nad tím věncem jsem taky přemýšlela, ale nakonec udělám asi nějaký z hvězdiček zlato stříbrný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
19.11.14 09:36

Na vánočku mám tež chuť… jinak nálada zatím není, ale to přijde… dárky už nějaké mám, něco ještě dorazí poštou.
sobotu před 1.Adv. nedělí zdobím a dělám věnec a věnec na dveře :srdce: a asi PAK TO PŘIJDE :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat