Vánoční atmosféra
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vánoční atmosféra
Ahoj holky
,
tak co už na Vás dolehla vánoční atmosféra?
.. Začínáte už s nějakou výzdobou, pečením? Já se chystám udělat adventní věnec a dostala jsem hroznou chuť na vánočku
.. a jak jste na tom s dárky?
já mám teda zatím jenom jeden a to sportovní diář, jinak nula nula prd a fantazie dochází
.. Jak jste na tom vy? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky, v pondeli si nasi vezmou na tri dny malyho, tak si planuju umyt okna a vyprat zaclony a vyzdobit si byt, uz se na to tesim, vanoce mam rada
s darkama to mam splneny tak na 80% ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě stačí cítit vonět mandarinku
jedeme koncem měsíce na vánoční trhy už tak to na mě dolehne tam… jinak dárky nějaké už mám, koupila jsem hlavně teď když je pošta zdarma ![]()
- Citovat
- Upravit
Dárky kupuji s předstihem, takže od září
Teď už je stačí jen zabalit a hotovo a můžu se oddávat vánoční pohodě. Péct budu později a s výzdobou začínám o první adventrní neděli. Vánoce miluju! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka79 No tak na úklid jsem zatím vůůbec, ale vůůůůbec nepomyslela
, no to jsi rychlík teda, já zatím fakt ani ťuk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Babišovka Tak s mandarinkou jsme na tom stejně
a na trhy se taky těším
… Kdybych věděla co, tak bych taky objednávala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Helenie To si říkám každý rok, jak budu kupovat už od srpna, září, října, listopadu a jsme u toho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám vánoční svátky ráda, ale zatím mi nepřijde, že už za pár týdnů jsou tady Vánoce. Až chytnu tu správnou atmosféru, tak teprve udělám výzdobu a dám se do cukroví. Zatím mi svátky přijdou jako hodně vzdálená záležitost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už mám na stole vánoční svícen, to je zatím všechno. Až se dokopu k umytí oken, tak je vyzdobím. Venec chci udělat z kávových zrn, už mám kousek hotový.
Dárků už mám cca půlku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@svituska
Vánoční atmosféra zatím nic moc, s výzdobou čekám na advent, ale pár dárků už mám, vlastně už skoro většinu. ![]()
Na vánočku se taky mooooc těším.
Vánoční atmosféru mi spolehlivě dodá tento song:
https://www.youtube.com/watch?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Samy Dokud jsme nenavšívila Kaufland, tak mi to taky nepřišlo, ale když jsem viděla ty kolekce a všechny ty sereptičky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@svituska No my se v cervnu stehovali, takze tak nejak to je vse uklizeny a srovnany, tak jen ty okna a prach no
nejak to prehanet uz nebudu…u darku se vzdycky zapotim pri tom vymysleni co komu…ale nakonec se to nejak vzdycky zvladne, s manzelem si toho moc nebudem davat, co chcem si koupime vetsinou behem roku a kupovali jsme byt, tak si dame pod stromek klice od bytu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@svituska Jééé to je krásné téma diskuse díky za něj
Já pálím vonné svíčky skořicové. Také dělám jablečný čaj do kterého sypu skořici a ovoním vanilkovým cukrem. Pořád chodím s hadrem a všechno otírám mám ráda tu vůni čistoty a svíček. VÁNOČNÍ NÁLADU MILUJU!!! Nejradši už bych dala dětm světýlka do oken ale to až na Mikuláše, ať se jim na ty Vánoce líp čeká a jsou natěšení ![]()
- Citovat
- Upravit
@TerezkaW Nad tím věncem jsem taky přemýšlela, ale nakonec udělám asi nějaký z hvězdiček zlato stříbrný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na vánočku mám tež chuť… jinak nálada zatím není, ale to přijde… dárky už nějaké mám, něco ještě dorazí poštou.
sobotu před 1.Adv. nedělí zdobím a dělám věnec a věnec na dveře
a asi PAK TO PŘIJDE ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit