Vánoční dárky 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
303
10.8.20 20:55

@Tojsemja3 já nemám potřebu se mstit. Vezmi si ji domů a potom něco piš a soudi. Kdyby se chovala normálně, tak by to bylo o něčem jiném. Ona očividně provokuje a rýpe. Vezmi si ji domu, pak něco piš. Tohle ona udělat vašim rodičům a u vás doma, věř že by letěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15778
10.8.20 21:06
@PetronelaMisa píše:
Ahoj všem, vím že je ještě brzo řešit vánoční dárky.
Nevím jak říct bratrovi, že si dárky k vánocům dávat nebudeme a nemusíme. Minulý rok jsem mu to řekla a tvářil se uraženě a dotčeně, že jsem navrhla, že si jak dospěli bysme si k vánocům dárky nedali. Jen rodičům.
Tak měl řeči, že u jeho přítelkyně z její strany v rodině si dárky dávají a já řeknu, že si nic k vánocům dávat nemusíme.
Ja nechci řešit každý rok dárky.
Jak to udělat, abychom si prostě dárky nedali a nebyl urazeny? :think: Hodně si na dárkách zakládá, já zase ne.

Tak bratr ať ti dárky dává když ho to baví a ty mu dej peníze, nebo nějakou dárkovou kartu na nákup v obchodě když tě naopak nebaví dárky vymyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
10.8.20 21:11

@Alušáček špatný nápad to není. Ale dárkovou kartu ve kterém obchodě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
10.8.20 21:21

@Tojsemja3 tobě třeba nevadí, když do tebe někdo šije, provokuje tě, má z toho smích, že si to může dovolit, povyšuje se na tebe a s úsměvem ti dává najevo, že ty si povl a ona něco. Chlapi takové věci neřeší, tak ví, že ji to prochází.
Ale já si takovými lidmi nerada kazim rodinnou atmosféru a svátky, na to nejsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22017
10.8.20 21:28
@PetronelaMisa píše:
@Tojsemja3 tobě třeba nevadí, když do tebe někdo šije, provokuje tě, má z toho smích, že si to může dovolit, povyšuje se na tebe a s úsměvem ti dává najevo, že ty si povl a ona něco. Chlapi takové věci neřeší, tak ví, že ji to prochází.
Ale já si takovými lidmi nerada kazim rodinnou atmosféru a svátky, na to nejsem zvědavá.

A co to ma spolecneho s darkem pro bratra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
10.8.20 21:30
@PaníBovaryová píše:

No to by mě také zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
10.8.20 21:33
@PaníBovaryová píše:

S dárkem pro bratra nic. Ale vím jak jsme to měli celou dobu, když měl jinou přítelkyni nebo byl sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40233
10.8.20 21:57
@PetronelaMisa píše:
S dárkem pro bratra nic. Ale vím jak jsme to měli celou dobu, když měl jinou přítelkyni nebo byl sám.

A to jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7823
10.8.20 23:55
@Tojsemja3 píše:
Být tebou bych trochu zapracoval na sebevědomí. Kámošky z vás být nemusí, ale mstot se na Vánoce je fakt ubohé.
a na pravopisu :mrgreen:
@PetronelaMisa píše:
Můžeš si s ní potom u vás povikladat, na to bych se i podívala :lol: klidně ti ji pošlu dámu
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
11.8.20 06:28
@AjaF píše: ⁸ :mrgreen:

Někde nedělám čárky tečky, to je toho :roll: vím kde čárky tečky patří, ale neřeším to. Pokud je to čitelné, tak to neřeším. Myslím že slovo „povikladat“ bez čárky každý pochopí, že je povídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
11.8.20 06:31

@AjaF kdybych napsala pvkdat… Tak chápu že to člověk neprečte a ptá se co to slovo znamená. Ale myslím, že slovo povikladat pochopí každý i když tam není ten detail… Jedna čárka. :lol: pokud ti to dělá velký problém ve čtení, to mě mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.8.20 07:10
@PetronelaMisa píše:
Někde nedělám čárky tečky, to je toho :roll: vím kde čárky tečky patří, ale neřeším to. Pokud je to čitelné, tak to neřeším. Myslím že slovo „povikladat“ bez čárky každý pochopí, že je povídat.

Až na to, že nešlo o čárku, ale gramatiku třetí třídy základní školy ;)

• Citovat
  • Upravit
7823
11.8.20 07:11
@lucenka píše:
Až na to, že nešlo o čárku, ale gramatiku třetí třídy základní školy ;)

Asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7823
11.8.20 07:13
@PetronelaMisa píše:
@AjaF kdybych napsala pvkdat… Tak chápu že to člověk neprečte a ptá se co to slovo znamená. Ale myslím, že slovo povikladat pochopí každý i když tam není ten detail… Jedna čárka. :lol: pokud ti to dělá velký problém ve čtení, to mě mrzí.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
11.8.20 07:30
@lucenka píše:
Až na to, že nešlo o čárku, ale gramatiku třetí třídy základní školy ;)

Žádnou chybu tam nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný