Vánoční dárky, měli úspěch?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
25.12.23 17:12
@XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX píše:
@Oriseka Tak super, to moc ráda čtu. :-) Jojo, to jsou ty „náhody“ kdy se člověk trefí se stejným dárkem bbuď dvakrát, nebo protějšku, ale i tak to určitě bude fajn… :-) Ovoce sušené mrazem? To čtu poprvé, možná jsem jen neznalá.. Je to lepší chuť? :-)

Mela jsem nedavno maliny susene mrazem a byly vyborne, koupim zas ;) Nevim, kde to vsude maji, ja kupovala v Lidlu.

• Citovat
  • Upravit
Eva2610
25.12.23 17:13
@Sonarka @Bubla Bůčková To si právě myslím, že když jsou pka děti, tak je to o něčem jiném… No jo, taky mne to čeká. Já se teda cpu salátem, protože partner to nechce. :D :D :D Vždy si říkám, od podzimu všichni chystají, chystají a pak je to za 3 dny pryč. :) :) :) - ale proč ne, je to fajn :-)

U nás je to s dětmi stejné jako před nimi. Dárky si s mužem dáváme pořád stejné rádi, baví nás zdobit dům, péct cukroví, zpívat si koledy…letos to bylo dobrodružné - od 23.12.od rána nešel proud a pustili ho na Štědrý den v půl treti :mrgreen:. U nás to teda znamená, že taky neteče voda.

• Citovat
  • Upravit
25.12.23 17:16

@KaZeAd Tyjooo super… Kávovar je základ. Já bez kávy ani ránu… Luxusní kávovar ale neznám. Nosí Ti kávu až do postele? No partner mne koupi tolik kosmetiky, že mám zásoby pro další 2 ženy :D :D :D :D Jaké knížky? Já čtu moc ráda, akorát vžycky při četbě usnu. :D :D :D :D :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
25.12.23 17:17

Já teda dostala dva Monchhichi, prostě mončičáky dle vlastního výběru, vonavky, od dcery župan s Mickey mousem, teplé bačkory.
No a děti jsou spokojené, to je hlavní. No a spoustu té drogérky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
25.12.23 17:18
@Eva2610 píše:
U nás je to s dětmi stejné jako před nimi. Dárky si s mužem dáváme pořád stejné rádi, baví nás zdobit dům, péct cukroví, zpívat si koledy…letos to bylo dobrodružné - od 23.12.od rána nešel proud a pustili ho na Štědrý den v půl treti :mrgreen:. U nás to teda znamená, že taky neteče voda.

U nas nastesti nesel jen 22. 12. pul dne :D Pak uz jo, ale taky jsem se obavala…vitr tu porad je docela silny. Ale nekterym obcim v okoli taky pry nesel do Stedreho dne…

• Citovat
  • Upravit
Eva2610
25.12.23 17:19
@Eva2610 Raduji se s Tebou. Jej, gramodesky to miluju… Co posloucháš za hudbu a jakou desku jsi dostala? :mavam: :mavam: :mavam:

Poslouchám od každého něco, ale Tublatanka kdysi nahrála koledy a letos to znovu vyšlo, což jsem nějak nezachytila, ale můj muž jo. Je to moje divoké mladí, já to miluju, takže moje juchani možná předčilo to dětské 😁 😁 😁

Příspěvek upraven 25.12.23 v 17:20

• Citovat
  • Upravit
25.12.23 17:20

@Sonarka To já Lid tady nemám (žiju v Gambii), ale zkusím jestli odněkud nevozí… Slyším to poprvé, tak mne to zaujalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.23 17:22

@Sonarka @Eva2610 Holky, co je s tím proudem? Včera nešel tady od rána až do odpoledne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
25.12.23 17:23
@Sonarka @Eva2610 Holky, co je s tím proudem? Včera nešel tady od rána až do odpoledne…

V Gambii? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.23 17:26

@MartinaIrena Ano, přesně tak, v Gambii. Trvale tady žiju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
25.12.23 17:27

No tady u nás je to kombinace asi půl metru sněhu a silného větru. Padaj stromy na vedení. Sníh už není, vítr pořád velikej. Takže moje záložní plány zůstávají aktivovany (svíčky, powerbanky, hrnce s vodou na kamnech… :mrgreen: ).

• Citovat
  • Upravit
25.12.23 17:29

@Eva2610 Já tady sníh nemám (jsou tu tropy) ale i tak to včera zlobilo… Jak píšeš „Štěstí přeje připraveným“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
25.12.23 17:30

U nás mají největší úspěch cihličky, auta a koberec se silnicemi, prkno utukutu a u nejmenšího montessori houpačka a traktor. U nejstaršího ještě knížka, tričko a playstation. Ale cihličky baví všechny. Už postavili postel, trůn, vězení, věž, křesílka ke sledování pohádky, loď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3793
25.12.23 17:33

Víc než nějaký vánoční dárky by mne zajímala ta Gambie. Co lidi, co zvířata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.23 17:35

@Sadman Můžeme si napsat DM :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová