Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nas spokojenost. S muzem jsme si dopredu koupili novy Ipad. Ja pod stromeckem mela nove boty, desku, krem na oblicej a Malibu. U nas se nastesti netraduje rozdavat drogerku.. ja mam lupenku a jen tak neco pouzivat nemuzu. A parfemy mame kazdy sve oblibene. Muz ode me dostal dobry rum, dve knizky a pak veci na zub co ma rad. A poprve si mala (4r) opravdu uzila naplno Stedrak a ve kolem.. i ta pohoda, vse jsme si s muzem hezky rozlozili. Nebyl zadny stres ani honicka. Takze u nas se vse povedlo.🍀 🎄
@Tichošlápek prosím můžu se zeptat kde na internetu objednáváte zlato, chtěla bych si doobjednat dodatečný dárek a mám z toho objednáváni, trochu strach, aby mě někdo s tim zlatem nenapálil
Tak já dostala vysněnou kabelku - o tu jsem si teda Ježíškovi psala i s odkazem
, k ní peněženku téže značky i designu
, parfém (psala jsem si o jiný, ale chlap je invenční a nechtěl jen odškrtávat nákupní seznam), lístky na dva koncerty, z toho jeden total vyprodaný během půlhoďky (dcera se prý přilogla na předprodej tři vteřiny po jeho spuštění a byla ve frontě 98.
), poukazy do Astratexu, paradní gumáky
(to je trochu resece - když mě v létě chlap honil někam do rozmoklý louky, já vrčela, že nemám gumáky, vlastnila jsem je naposled jako dítě, když jsem jezdila na tábory. ![]()
Tak už mám, vypadají super a trefil i velikost
). Od rodičů peníze.
Pak kupu kosmetiky od děcek a švagrovců, klasicky svíčky, jsem dekompenzovaný pyroman, tradiční kalendář s fotkami vnoučat
, pípátko na klíče, které lze prozvonit z telefonu
(co chvíli je v panice hledám
), určitě jsem ještě na něco zapomněla, každopádně spokojenost veliká.
A pro celou familii vědomostní hru, nad tou jsme včera strávili celý podvečer a bavili jsme se bezvadně.
![]()
Já jsem nejkrásnější vánoční dárek dostala od maminky z e mimina.
@Bubu2828 píše:
Já jsem nejkrásnější vánoční dárek dostala od maminky z e mimina.
A co, a co??
![]()
I u nás bylo hodně drogerie, která se během roku určitě využije. Manžel mi koupil i krásnou lyžařskou bundu a tím, že mě má v oku i do velikosti se trefil. Ale upřímně největší radost mi udělal pro někoho naprostou blbostí, ale mě to velice potěšilo a byla to obchodsdarky.cz/pro-nejlepsi-manzelku-cokolada/. Přeji krásný zbytek vánoc.