Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky a kluci. ![]()
Jak u Vás včera dopadly vánoční dárky? Pochlubte se, co jste od svých dětí, poloviček, rodičů dostali?
Já za sebe muím říct, že partner asi vykradl drogerii, pak 2 hezké šperky, nějaké věci do kuchyně a pak jsme spolu nakupovali věci pro náš dárek, který je teď pod mým srdcem a měl by přijít 17.1 mezi nás…:)
![]()
Dopadly bezvadně. Jsem spokojená. Tradičně parfémy, kosmetiku, kabelku, noční košile, společně prostěradlo a povlečení. Hezké polštáře do obýváku na sedačku. A eliptikal. U toho jediného jsem byla u výběru. Vybíral se, aby pasoval na moji menší výšku. Bylo třeba osobně vyzkoušet. Ten co jsem měla původně vybraný, tak nepasoval.
U nás náhodou dobrý, taky teda můžeme otevřít obchod drogistickým zbožím, ale dobrý.
Všichni jsme spokojený a jsme rádi, že jsme přežili.
Jediný, co mi kazí Vánoce je práce mezi svátky
@Kelsey Tak super
My společně kupovali zrcadlo a jiný stůl, pak nějaké věci pro miminko a rodiče partnera mi řekli (tedy primárně jeho maminka) „Vy si nekoupíte nikdy nic hezkého, nějaké zážitky, radost, jen věci co hodně potřebujete“ - tak jsem jí připomněla, že jsem v 8. měsíci
![]()
@g.sandova Tak to ráda čtu. Myslím, že je to „problém“ ve více rodinách s tou drogerií… Práce mezi svátky mne mrzí… No já jsem zvědavá za pár let, až budeme mít syna většího, aby z toho něco měl, tak pak je to o něčem jiném, než když jsme dva sami dospěláci. ![]()
Ja jsem dostala lyze, tak to je super. Stare uz jsem mela dlooouho. Pak voucher ze slevomatu do blizke restaurace. Uplne ten samy jako jsem dala manzelovi
, takze mame 2 stejne a pak sampano. Dneska jsem dostala ovoce susene mrazem, andelske zvoneni-od rodicu a od sestry mikinu. Jsem spokojena.
Taky jsem spokojena, hlavne proto, ze jsou spokojene deti
Ja dostala taky fajn darky, hlavne vino
Od dcery drogerii, parfem a sklenicky na vino
Od nasich nejake drobnosti a penize…ja jsu spokojena
![]()
Kosmetika, drogerie, čokoláda, losy..jsem happy. O mně Vánoce fakt nejsou, mám doma skolkove dítě ![]()
@Oriseka Tak super, to moc ráda čtu.
Jojo, to jsou ty „náhody“ kdy se člověk trefí se stejným dárkem bbuď dvakrát, nebo protějšku, ale i tak to určitě bude fajn…
Ovoce sušené mrazem? To čtu poprvé, možná jsem jen neznalá.. Je to lepší chuť? ![]()
@Sonarka @Bubla Bůčková To si právě myslím, že když jsou pka děti, tak je to o něčem jiném… No jo, taky mne to čeká. Já se teda cpu salátem, protože partner to nechce.
Vždy si říkám, od podzimu všichni chystají, chystají a pak je to za 3 dny pryč.
- ale proč ne, je to fajn ![]()
Já jsem dostala hodně knížek, svíčky, stolní hru, prohlížečku diapozitivů, gramofonovou desku, rámečky na fotky…jsem nadšená 🙂.
@Eva2610 Raduji se s Tebou. Jej, gramodesky to miluju… Co posloucháš za hudbu a jakou desku jsi dostala?
![]()
@XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX píše:
Ahojky holky a kluci.Jak u Vás včera dopadly vánoční dárky? Pochlubte se, co jste od svých dětí, poloviček, rodičů dostali?
Já za sebe muím říct, že partner asi vykradl drogerii, pak 2 hezké šperky, nějaké věci do kuchyně a pak jsme spolu nakupovali věci pro náš dárek, který je teď pod mým srdcem a měl by přijít 17.1 mezi nás…:)
![]()
![]()
Utěrky, povlaky na polštářky, kosmetiku, svíčky, hrnek a dárek co jsme vůbec nečekali. Deky a polštáře. Vůbec jsem si o ně neříkala ale hodí se, vyměním za ošklivé, 100lete.
Já jsem letos přešťastná. Dostala jsem luxusní kávovar (o tom jsem věděla dopředu), roombu, kvalitní kosmetiku, oblíbený parfém, dvě společenské hry, 7 knížek, airpody a další milé drobnůstky. Slavíme celá rodina společně, tak se to vždy nasčítá ![]()