Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky maminky, tak pomalu, ale jistě přemýšlím co k vánocům, malého na to 30.12 budou 3 roky.. tak se chci zeptat na nápady na dárečky ![]()
díky za tipy
Teda v 35°C horkách přemýšlet nad Vánoci je zajímavý
Ale jinak syn má za měsíc 3 roky a dostane k narozeninám dřevěnou vláčkodráhu, doktorskou sadu, malování vodou a nějaké doplňky k Play doh plastelíně. Tím jsem vyčerpala veškeré své nápady, takže se na vánoční dárky nechám ráda inspirovat
Tak to jsme dvě… já mám výhodu, že holky už od jara Ježíškovi píšou a téměř denně mi to připomínají
Začínám jako každý rok nakupovat v září a podle okolí jsem blázen, jenže pak nemám v prosinci takový výdaje a jsem klidnější ![]()
U nás letí zvířátka, doporučuju se s ním koukat na reklamy nebo určitý pohádky, u nás se od toho odvíjí to, co si přejí - aktuálně jakýhokoliv koníka
Nebo s ním zajdi do hračkářství - pokud nedělá hysteráky, že mu nekoupíš to či ono… Já vždy slíbím, že něco malýho koupíme, ony si projdou všechny hračky, vyzkouší, osahají, já zhodnotim, co je reálný a co už je fakt mimo naše finanční možnosti - nakonec koupím úplnou blbost a holky z toho maj malý „Vánoce“ ![]()
Já přemýšlím taky, protože v říjnu rodim a chci mít přelom, říjen, září něco pokoupeno.
ALe nenakupuju to určitě ne, asi v tom září, narvu skříně ![]()
U nás kluk má na Vánoce narozeniny už sice 5 ale ve třech letech jsme dostal taky vláčkodráhu, dostal velkou sadu razítek, magnetickou tabuli- z jedné strany křída, z druhé magnety, a patrovou garáž na malé autíčka- plastovou..
Příspěvek upraven 30.07.13 v 12:22
Ve třech letech by určitě ocenil šlapací kolo - podle velikosti 12 nebo 16´ ![]()
Ke třetím narozeninám dostal kolo 16tku. Záleží na výšce, ze začátku první rok jezdil s postranními kolečky, letos už jezdí bez ![]()