Vánoční dárky rozpočet + tipy? 2023

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2499
24.10.24 13:37

Letos spíše praktické dárky, teda krom té nejmladší 5.leté, tam prostě nějaká hračka být musí. Asi něco pro panenky, docela na nich ujíždí. A jinak starši dcera 14 chce elektrický zubní kartáček( přemýšlím, že pořídím i synovi 13) a co jsem pro ni vymyslela ja, tak stříbrné náušnice, kosmetiku od Weledy a její oblíbenou voňavku. Pro syna knihy, oblečení a možná návrat k legu, nějak ho to zase chytlo. A pro mou drahou polovičku zatím netuším, možná nějaké oblečení na jachtu, pořád ztráci mikiny nebo běžeckou obuv.Ja bych si přála knížky, už i vím které přesně :mrgreen: Poslední roky jsme si dávali dovolenou jen pro nás dva, ale letos jsme se dohodli, že vynecháme. A pro ostatní příbuzenstvo asi klasika. Drogerie, knížky a třeba mě ještě něco napadne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
25.10.24 12:01

Tak jsem dceři vzala v Bambuli ve výprodeji plyšového Brumbála a šaty. Měli celou uličku s výprodejem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24739
25.10.24 12:24

Tak zrovna jsem nechala 11 tisíc na parfémy. cz :mrgreen: voňavé dárky milujeme a dcery už taky do toho dorostly.. pak nějaké oblečení, ocení i peníze mno..
elektronika nová a povlečení bylo loni,
jinak všeho mají spoustu, doplním to klasikou : prádlo, ponožky, pyžamko, nějaká luxusnější dobrůtka :mrgreen:

jinak když jsme ještě řešívaly babičky, tak to s povděkem jistily dárkové koše s jejich oblíbenými mňamkami, kalendáře s fotkami vnoučat a poukázky do nejbližšího marketu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6406
25.10.24 23:26

Já letos opět vůbec nevím, co pro muže. On si všechno koupí během roku, a na různé aktivity nemá čas. Takže jsem solidně bez nápadu :nevim: dětem vždy vybírám až tak v listopadu, podle dopisu a podle toho, s čím si rády hrají. Našim poukaz na kulturu a pak pár drobností do širší rodiny. Ani sama nevím, co bych si přála pro sebe. Kromě týdenní all inclusive dovolené od dětí :mrgreen: jsem zvědavá na Ježíška. Loni jsme ho s malou šly vyhlížet ven, je teď v tom nejlepším věku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný