Vánoční problém - dárky od tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1648
28.12.10 12:04

ivik21 dnes přiletěla a chce se stěhovat od mámy co nejdál, práci sem, si už s naší pomocí jako lékařka zajistila, takže to vypadá, že se trošku zvedne. :kytka: Mám švagrovou moc ráda, je super holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
28.12.10 17:51

:lol: tak to je alespoň něco pozitivního!!!!
Jinak stále přeji hodně štěstí a hlavně pevné nervy!!!!

Tobě, Tvé rodině a hlavně švagrovce,ať se dá dohromady a ať už jí nikdo neubližuje!!!

Je to fakt síla… :-(

• Citovat
  • Upravit
1648
29.12.10 12:40

Tobě taky nej, na nás to kdysi tchýně taky zkoušela, bydleli jsme zpočátku u nich v domě ve svém bytě, nedala nám pokoj a poslední kapkou bylo, když mi malá vedvou letech začala říkat babičce mami, tam jsem zaostřila jak ostříž, normální to tehdy tedy nebylo, takže jsme během jednoho týdne stěhovali vše včetně nás. To její chování je už na diagnozu, i psycholožka s kolegou v poradně radili separaci, její chování je velmi podivné a dodnes nepochopila, kde je její úloha :nevim: , takže jsme od ní vzdáleni 780 km a máme relativně pokoj, telefon se dá vypnout vždycky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
30.12.10 16:52

můžeš udělat to, co kamarádka s podobným, né-li se stejným problémem. babička děti vyžadovala jen na Vánoce a na narozeniny a kamarádka ji prostě do telefonu oznámila, žejestli nehodlá být normální babičkou, tak ať se už vůbec neozývá. No, a pět let už má klid. Babička asi jen potřebovala záminku. Dej si panáčka, mysli na svý prcky a do boje!!!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
8.2.22 23:50

Já bych takovou prkotinu neřešila. Když chce, ať koupí. Když se to nebude hodit, tak se to pořád může věnovat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová