Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Přesněji tak do adventní neděle to bude..Dneska možná ještě dam ubrusy na stul, zítra zajdu dokoupit nějakého čepičky na ozdobu a vyzdobim byt
No, a potom budu z trajdat po trzích a do koupím posledních pár dárků ![]()
@Liduš88 píše:
Holky na MMB jsem viděla takové ty stromky naaranžované v květičináčích. špičky mají zahnuté.Nevíte náhodou jak na ně? nebo někdo kdo by měl návod?
Díky moc
sice nevim co je to zahnuté špičky, ale klasicky jde vždycky, ze si koupis aranžovací hmotu, do ty zapichas vetyvky…ta hmota je tmave zelena jakoby jemny polystyren. vydrzi opakovane několik let
Obnovuji téma, podělte se prosím s nápady, jak vyzdobit dveře, okna, zahradu, stůl…
Ahojky, já už mám vánoční výzdobu z poloviny hotovou. Na dveře jsem vyrobila adventní věnec, do oken nalepila vánoční, dekorace. Na záclonu jsem zavěsila malé vánoční ozdoby. Do chodby v předsíni jsem na zeť, také udělala výzdobu. Samozdřejmě nesmí chybět vánoční věnec se svíčkami na stole. Pak už jen stromeček a je to
![]()
@Bubu2828
Doma si připravíme tradičně na první adventní víkend. Venku musíme spočítat v kalendáři, kdy manžel pojede do práce. Protože do výšky leze on věšet světla. Připraví se to, než pojede. Už se těším. V lednu jsme ve výprodeji v Tescu koupili úzký stromek. Nějak za 150-200,–. Ten bude letos nová dekorace na chodbě. Na něj se těším.
My taky klasický stromek nemáme. Pro živý se pojede samozřejmě v prosinci. Většinou jezdíme do Mountfieldu. Tady ten slim bude dekorace na chodbu.