Vaření, zamrazování příkrmů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17715
26.3.12 18:20

já když vařila ve vodě, tak mrkvičku jsem nechala s tou vodou, ale ty ostatní co vařím teď s bramborou tak si to naředím MM jak je potřeba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
26.3.12 20:02
@viky23 píše:
holky tak já mám taky ještě jednu otázečku, toho masá má být cca 20gramů ze začátk..ale syrového nebo uvařeného? já jsem si naporcovala už krůtí do mrazáku po těch zhruba 20gramech :nevim: syrového…a koupila jsme si napařovák, doteď jsme těch pár dní vařila ve vodě, chci vařit v páře, tak to maso taky v páře nebo zvlášť ve vodě? díky ;)

Já vařím v páře. Je to mnohem chutnější. S tím masem: já dávala pol. lžíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
26.3.12 20:04

Já jsem vařila maso se zeleninou ve vodě vše v jednom hrnci.

• Citovat
  • Upravit
3003
26.3.12 20:34

Taky varim v pare a malymu to moc chutna.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
27.3.12 10:17

tak jsem asi jelito, v páře teda komplet i brambory a i to maso? nebude tvrdý? :lol: a co když to maso hodím pod ten napařovák do té vody radši? :think: zatím dáb¨vám jeno zeleninu, nebudou ty brambory moc lepivé když nebudou z vody? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
27.3.12 10:22

V pare varim ty brambory a zeleninu,maso varim zvlast v malem kastrulku.Ale asi bys to mohla i to maso.Ja to maso nechvam mnohem dyl nez tu zeleninku,tak proto zvlast.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
27.3.12 10:57

super, díky moc, dneska bude cuketa a brambor, poprvé v páře, masíško začnem až tak za týden :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
27.3.12 12:17
@viky23 píše:
tak jsem asi jelito, v páře teda komplet i brambory a i to maso? nebude tvrdý? :lol: a co když to maso hodím pod ten napařovák do té vody radši? :think: zatím dáb¨vám jeno zeleninu, nebudou ty brambory moc lepivé když nebudou z vody? :think:

Já vařím v parním hrnci, brambory z toho lepivější jsou, ale zase jsou mnohem chutnější. Maso je krásně šťavnaté, není suché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.12 11:51
@gabi.design píše:
Já vařím v parním hrnci, brambory z toho lepivější jsou, ale zase jsou mnohem chutnější. Maso je krásně šťavnaté, není suché.

Mohu jen souhlasit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko