Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@kaja00 no ona ani ta konzerva neni super, většinou tam něco navíc má. nechápu proč bokem přílohu? Dostává teda dobrou kombinaci- konzerva, granule a ještě nesmyslnou přílohu
nechápu hlavně proč chleba??? V přírodě pochybuju že by pes žral přílohy nebo kde by vzal chleba? maso, ovoce, zeleninu ![]()
@Markéta80 dostane co zbyde z obeda,.ne vse,.ma to treba na vic dni. Dostava treba 5 lzic ryze. Ona je zvykla k te konzerve,.masu neco mit ![]()
@kaja00 nelíbí, šílená míchanice no, co dáváš za granule? zbytky bych právě psovi nedala
Mícháš, sama píšeš konzervu, granule a přílohu ![]()
@KackaDoup
mě to přijde jak krmení za totality, to se psům taky dávalo kde co, jako prasatům
, jen furt nechápu proč ten chleba ![]()
@KackaDoup díky
a venku je jak magnet na lidi
a ted s mašličkou tuplem
, manžel vždy říká že je to naše 4 dítě
@Inaris házeli no ale to víš tak stará zase nejsem
. naše je hodně mlsná ale vůbec nežebrá
ale miluje banány a jahody
![]()
Vy to ještě pořád řešíte?
Ono, dotaz byl, jestli někdo vaří psům, pak i to pečivo apod. A ted ještě, co jedli psi od kdysi. Jde o to, jestli chce člověk mít doma psa, kterému je schopem alespoň v mezích psího života stravování, trochu se o to bude zajímat a nebo bude mít doma popelnici, která sežere vše. Párkrát jsem byla s kamarádkou odebírat psy z podmínek, které jsou víc k pláči než k nějaké diskuzi. Doufám, že snad tady od lidí z emimina žádný pes nebo zvíře nestrádá, ale když to řeknu hodně přehnaně, pes přežije nějaký čas i na šlichtách nebo i na šlupkách od brambor+ sem tam mu někdo něco hodí přes plot v lepším případě. Prostě si zaplácne žaludek.
Co se týče stravování zvířete..myslím si, že když si někdo pořizuje zvíře jakékoliv, měl by si nastudovat i něco o zvířeti samotném a zvážit pak i ty věci, které okolo zvířete bude muset někdy řešit. Tedy pokud si pořizuji psa jako hlídače, stejně mu musim zajistit správnou potravu, venčení, výcvik a pozornost.tedy…,není to jen pes hlídač. Plus k tomu připočtu veterinu a co budu dělat, když pes onemocní..a s tím zvážit i svoje finanční možnosti. Neznamená, že když psa má dneska kde kdo, že se z něj za ty roky stal poločlověk, který s námi bude sedět u stolu s bryndákem a jíst lidská jídla..Nestal.Je to pořád pes s větší či menší nákloností od nás lidí.
Když se moje děti rozhodnou rozšířit svůj zvířetník, musí si nejdřív společně nastudovat, co to zvíře obnáší, co žere, jak hodně vyžaduje pozornost člověka kromě toho, že je tááák krásnééé. A taky, že se budou spolupodílet na finacování potravy určené pro ono zvíře. Razim názor, že od mala to děti musí znát, protože velkým se ze zajetých kolejí hůř odchází. Myslím tím to, že děti by třeba nenapadlo dát psovi to samé, co jedli psi např. za války u lidí, když sami neměli co do pusy..
Doba byla nějaká a od toho se odvíjelo to, co se odvíjelo. Já dnes ale žiju v téhle době, možnosti jsou ted takovéhle, tak proč dávat psovi zbytky, když mu můžu koupit maso…to za mě..
JE TO SNAD clovek ze potrebuje k masu. prilohu???kdyz tak jedine zeleninu…chleba proboha ne