Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Přesně jak píšeš, acana jsou dobré granule, nechápu na co ta konzerva a ten chleba ![]()
@kaja00 a konzerva je co?? tu bych psovi nedala vůbec
, nevim co máš za psa ale jestli žere i přílohy taka si ěnco většího? já anší koupila tu konzervu ve vaničce- 150gr kolem 40kč
ale měla to na 2 dny a jen proto že byla po trhání mléčných zubů ale extra se netvářila a jak má dl chlupy tak byla pěkně zalepená tak jí to nedávam ![]()
No píšete, že dáváte i chleba a přílohy, úplně zbytečné. Pokud chcete přilepšit psovi, můžete přece dát sem tam tu konzervu a nebo nějaké sušené uši.
@Lucy 21 naší jsme ted brala 340gr balení a chutná jí tak jsme právě doobjednala všechny druhy kromě senior a pro štěnata a i orijen a uvidíme. Acana se mě vždy líbila a je tam hodně na výběr
takže bych jí to mohla střídat pokud jí to sedne a občas artemis
. právě acana je kvalitní a myslim že dost, složení krásné pokud psovi sedne ale tim chlebem a přílohama je to jako by se koupili průměrné granule, škoda
. Zbytky chleba a příloh jsme doma dávali do kýble+ další zbytky a šlo to praseti ![]()
No hele to střídání granulí taky není úplně nejlepší si myslím.
@Lucy 21 píše:No hele to střídání granulí taky není úplně nejlepší si myslím.
@Markéta80
taky si myslím
Ja nekde cetla, ze kdyz uz teda chce nekdo granule stridat, tak davat ruzne prichute stejne znacky. Proste to, co ma plus minus podobne slozeni. Neskakat treba z Origenu na nejaky Fitmin nebo Pedigree (ci jak se ty marketovky vlastne jmenuji) a za mesic dva zpet.
A teda chleba davate proc?
pes prece neni slipka.
@kaja00 konzerva je varene…a chleba proste pro psa neni huntujete mu zazivani…pes neni prase
@Leppäkerttu můžeš skákat z různých granulí ale stejné kvality, střídat se má protože kždé mají jiný poměr živin tak at pes má vše, navíc nejednou se stalo že byl výpadek v dodávce a takhle objednam jiné na které je pes zvyklý a je to ok
. Ne střídat každý den, ideálně po pytli
. ale právě acana má příchutí celkem dost takže to je pak fajn ![]()
@kaja00 to je jedno ne, ale koukni na složení. @Lucy 21 http://www.granule.cz/…o-sveho-psa/ ![]()
No já kdysi četla něco jiného, ale pokud ty granule nemají hodně odlišné složení, tak asi ok. Já to beru podle našeho psa, má hodně citlivý žaludek, takže změna=průjem.
Ba naopak nestřídat! pes má v přírodě jednostrannou stravu, tak by to tak mělo být ikdyž ho máme doma. Kupuju granule Calibra už pět let a pes si nestěžuje. 2× týdně dám konzervu na přilepšenou a nebo někdy když vařím třeba játra, tak mu naberu ještě než to osolím a smíchám s rýží. nebo zapekané těstoviny atd…
@Inaris píše:
No hele, tuhle jsem si připadala jak malej školák. Měla jsem totiž v pracovní tašce sáček se starým chlebem. To bys nevěřila, jakým bleskem mi ho ten náš pes vytáhl, zbavil sáčku a pustil se do něho. Ovšem po zjištění, že je chleba plesnivý (mám holt velkou tašku a už i sklerózu) se znechuceně otočil a odkráčel - což je dobře. Letělo to hned do koše, samozřejmě. Taky nám ten náš jde po pečivu, ale my ho naštěstí doma moc nemáme.
Možná je to rasou, naše kavalírka klidně vymění kus chleba za řízek (jo, dostává od stolu), zatímco jorkšír a kokršpaněl se na pečivo rozhodně nevrhají. Někde jsem četla, že kavalíří, protože žili převážně v rodinách aristokratů jsou vlastně od vzniku plemene zvyklí na „lidskou“ stravu a vesměs ji dobře snáší. Jinak, psům hlavně vařím, a pro případ časové tísně mám vždy doma pár balení tzv. kapsiček.