Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@kaja00 Ptáš se na pečivo, tak odpovídám. Pečivo pro psa kaloricky nula.Pes sežere kde co. A syrové maso…víš co je barfování? Jestli ne, tak si někdy přečti. Je to to nejpřirozenější, co pes může dostat + zelenina k tomu.
Mě tas přijde nechutné dávat psovi pacholíka
@klafina123 slyšela jsem o tom, na skladování masa nemáme místo a upřímně mi to přijde jako docela drahé krmení, to radši koupím pořádné granule ![]()
ano, pečivo je kaloricky nula, ale naše po tom netloustne, neboť to vyběhá
není to uplně dobře, dávat pečivo, ale myslím, že lepší než pribiňák a guláš ![]()
nevím co je pacholík ![]()
@kaja00 at je to jak je to, pecivo se psum proste nedava, fakt to neni vhodna strava.
@kaja00 píše:
@klafina123 slyšela jsem o tom, na skladování masa nemáme místo a upřímně mi to přijde jako docela drahé krmení, to radši koupím pořádné granule
ano, pečivo je kaloricky nula, ale naše po tom netloustne, neboť to vyběhánení to uplně dobře, dávat pečivo, ale myslím, že lepší než pribiňák a guláš
nevím co je pacholík
Hlavne je to vyzivove nula, psovi to nic neda, je to jen na nazrani a naplneni zaludku.
@kaja00 píše:
@Eemii a co jí mám k tomu masu dát?
Ryzi, ovesne vlocky, varenou zeleninu.Ono ale varit psovi tak, aby to bylo vyzivove spravne, neni jen tak. Hlavni slozka by rozhodne mela byt maso.Ne ryze ovonena masem.
@Eemii pma to takhle ale dostává, tu rýži nebo těstoviny, jen ne každý den ale třeba dvakrát v týdnu, když zbyde ![]()
@kaja00 pacholík je pribiňák.
Co se týče barfování..nikomu nic nevnucuju, jen jsem zmínila. Bydlíme v bytě, extra prostory taky nemáme, granule taky máme, třeba když jedem do hor, syrové maso sebou nevozíme a je to vlastně jedno…at si každý krmí čím chce, jen jsem reagovala na ten rohlík.
@kaja00 ..a drahé krmení? Co je to levné krmení? Kuře za 30 kč kilo? Nebo granule z hypermarketu? No tak to asi jo. Pro psy se nekupují balená masa na táccích, ale objednává se od firem, kteří zaváží maso barf. Když koupim 8 kg pytel odřezků masa, chrupavek, kloubů a kostí za 80 kč, tak to drahé není. Udělám balíčky a pes má prostě 1 šuple na mrazáku.
Příspěvek upraven 14.01.16 v 18:33
@kaja00 Tobě přijde nechutné, že pes jí maso syrové maso? A v přírodě by jedla co? Koupila by si na to troubu??? Samozřejmě, že by to jedla. Neznám psa, co by nesnědl syrové maso.
@klafina123 píše:
@kaja00Bílá mouka, cukry-kaloricky nevýživné a pes tloustne a zanáší si střeva. Zbytečně. Co je pečivo pro psa? Jen, že si zaplácne žaludek..ale jinak nic.Pes je masožravec a podle toho by měla jeho skladba jídla vypadat.
@sunshinegirl píše:
@kaja00 Tobě přijde nechutné, že pes jí maso syrové maso? A v přírodě by jedla co? Koupila by si na to troubu??? Samozřejmě, že by to jedla. Neznám psa, co by nesnědl syrové maso.
presne tak, kocky kuprikladu ji jen syrove