Vaříte svým psům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2526
14.1.16 16:38

@kaja00 Ptáš se na pečivo, tak odpovídám. Pečivo pro psa kaloricky nula.Pes sežere kde co. A syrové maso…víš co je barfování? Jestli ne, tak si někdy přečti. Je to to nejpřirozenější, co pes může dostat + zelenina k tomu.
Mě tas přijde nechutné dávat psovi pacholíka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
14.1.16 16:40

@kaja00 třeba tady… www.krmimmasem.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
14.1.16 16:47

@klafina123 slyšela jsem o tom, na skladování masa nemáme místo a upřímně mi to přijde jako docela drahé krmení, to radši koupím pořádné granule :think:
ano, pečivo je kaloricky nula, ale naše po tom netloustne, neboť to vyběhá :nevim: není to uplně dobře, dávat pečivo, ale myslím, že lepší než pribiňák a guláš :nevim:
nevím co je pacholík :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21941
14.1.16 16:49

@kaja00 at je to jak je to, pecivo se psum proste nedava, fakt to neni vhodna strava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
14.1.16 16:50

@Eemii a co jí mám k tomu masu dát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21941
14.1.16 16:50
@kaja00 píše:
@klafina123 slyšela jsem o tom, na skladování masa nemáme místo a upřímně mi to přijde jako docela drahé krmení, to radši koupím pořádné granule :think:
ano, pečivo je kaloricky nula, ale naše po tom netloustne, neboť to vyběhá :nevim: není to uplně dobře, dávat pečivo, ale myslím, že lepší než pribiňák a guláš :nevim:
nevím co je pacholík :nevim:

Hlavne je to vyzivove nula, psovi to nic neda, je to jen na nazrani a naplneni zaludku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21941
14.1.16 16:51
@kaja00 píše:

Ryzi, ovesne vlocky, varenou zeleninu.Ono ale varit psovi tak, aby to bylo vyzivove spravne, neni jen tak. Hlavni slozka by rozhodne mela byt maso.Ne ryze ovonena masem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
14.1.16 16:56

@Eemii pma to takhle ale dostává, tu rýži nebo těstoviny, jen ne každý den ale třeba dvakrát v týdnu, když zbyde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
14.1.16 17:20

@kaja00 pacholík je pribiňák.
Co se týče barfování..nikomu nic nevnucuju, jen jsem zmínila. Bydlíme v bytě, extra prostory taky nemáme, granule taky máme, třeba když jedem do hor, syrové maso sebou nevozíme a je to vlastně jedno…at si každý krmí čím chce, jen jsem reagovala na ten rohlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
14.1.16 17:26

@kaja00 ..a drahé krmení? Co je to levné krmení? Kuře za 30 kč kilo? Nebo granule z hypermarketu? No tak to asi jo. Pro psy se nekupují balená masa na táccích, ale objednává se od firem, kteří zaváží maso barf. Když koupim 8 kg pytel odřezků masa, chrupavek, kloubů a kostí za 80 kč, tak to drahé není. Udělám balíčky a pes má prostě 1 šuple na mrazáku.

Příspěvek upraven 14.01.16 v 18:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
14.1.16 17:38

@kaja00 Tobě přijde nechutné, že pes jí maso syrové maso? A v přírodě by jedla co? Koupila by si na to troubu??? Samozřejmě, že by to jedla. Neznám psa, co by nesnědl syrové maso.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
14.1.16 17:48
@klafina123 píše:
@kaja00Bílá mouka, cukry-kaloricky nevýživné a pes tloustne a zanáší si střeva. Zbytečně. Co je pečivo pro psa? Jen, že si zaplácne žaludek..ale jinak nic.Pes je masožravec a podle toho by měla jeho skladba jídla vypadat.
:potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
14.1.16 17:49
@sunshinegirl píše:
@kaja00 Tobě přijde nechutné, že pes jí maso syrové maso? A v přírodě by jedla co? Koupila by si na to troubu??? Samozřejmě, že by to jedla. Neznám psa, co by nesnědl syrové maso.

presne tak, kocky kuprikladu ji jen syrove

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
14.1.16 17:49
@kaja00 píše:

zeleninu

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
14.1.16 17:50