Vaříte svým psům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
134
31.12.14 02:47

Vaříme hovězí maso mrkev a bud ryze nebo těstovin to mají na dva dny a třetí den granule. Krmíme happy dogem. Jednou denne maji vajíčko a napůl velký bílý jogurt ke svačině. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
31.12.14 02:48

@Emmeline to v profilu je bulíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
4.1.15 09:48

Také krmím syrovým masem, kostmi, občas přílohu, zeleninu, vajíčko, jogirt, jako odměnu piškoty…
Ale základ jídelníčku je maso.

• Citovat
  • Upravit
22002
13.1.16 19:43

Ahojte, ja davam i granule i varene, granule jako zaklad a varene maso s vyvarem navrch na „ovonani“. Ted melo stene dietu, tak jsem varila ryzecku s kurecim, pak s krutim, a ted naposledy hovezi zadni s mrkvickou. Ted uz mame pomalu prechazet na beznou stravu, takze pomalu prisypavam do misky po trochach granule, ale mam problem s tim, ze ryzu a granule vynechava a vyjida jenom mrkev s masem. Zkusila jsem dnes dat k snidani i jogurt, ale ohrnuje cumacek, a to ho driv melo celkem rado! Nakonec to sni, ale za dlouho ( metodu brat misku po 15 minutach neuznavam, nechci ho naucit hltat nebo se bat o jidlo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
13.1.16 19:47

@PaníBovaryová Granule a pevná strava se vůbec nemají míchat!

• Citovat
  • Upravit
15575
13.1.16 20:14

My davame granule a konzervu s chlebem, kdyz zbyde ryze nebo testoviny, dostane misto chleba. Zhruba jednou ci dvakrat v tydnu(jak kdy) dostane varene maso(jatra treba), ma to misto konzervy. A k narozeninam dostava upecene cele kure a v nem ma zapichane svicky dle veku :lol: Ke stedrovecerni veceri mela taky bastu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
13.1.16 20:16

@PaníBovaryová my davali nasi fence,.kdyz byla stene, tvaroh s piskotkama ;) A kdyz mela dietku tak mela ryzi s mrkvi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
13.1.16 20:37

@PaníBovaryová to je spatne, ublizujete psum, maso se travi uplne jinak nez granule a davt to dohromady je zlo pro traveni psa.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
13.1.16 20:39
@Emmeline píše:
Ne, já nevařím. Kdyby pámbů chtěl, aby zvířata jedla vařené, narodí se se sporákem. Granule svému psovi také nedávám, protože je masožravec. A jakékoliv granule, byt sebedražší, stále nejsou plnohodnotnou a zdravou stravou. Můj pes tedy žere syrové maso, kosti, protože je masožravec. Potažmo koně krmím trávou a senem, jelikož je býložravec. Zvíře si zaslouží, aby bylo krmeno tím, čím krmeno být má. Když si kupuji psa, musím počítat s tím, že žere maso. Svá zvířata miluji a neodbývám je. Takže vám, které jste se rozhodli již více psy nekrmit těmi sra***mi a dáváte maso, za ta zvířata děkuji!

tak mozna to jeste nevite ale jsou jen ciste masove granule bez obili, ryze apd..maximalne se zeleninou…

• Citovat
  • Upravit
22002
13.1.16 20:47
@KackaDoup píše:
@PaníBovaryová to je spatne, ublizujete psum, maso se travi uplne jinak nez granule a davt to dohromady je zlo pro traveni psa.

V tom pripade ale nechapu, jak to bylo mysleno, ze na beznoU stravu mame prechazet „pomalu“. Protoze flaknout pred nej znicehonic misku granuli mi neprijde „pomalu“ :nevim: mam dat teda varene a treba po dvou hodinach granule?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22002
13.1.16 20:50
@sunshinegirl píše:
@PaníBovaryová Granule a pevná strava se vůbec nemají míchat!

Kamaradka dava take na granule maso - ale syrove - poradila ji to dokonce chovatelka. Znam i dalsi, co psum takto „prilepsuji“ :nevim: lepsi nez davat zbytky z lidskeho stolu, jak tady pisi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
13.1.16 21:04

Mame 11 letou labradori krasavici :srdce: prvních par let jsem ji varila ruzne maso, zeleninu a k tomu ryzi nebo testoviny. když nebyl cas, dostala konzervu. granulemi jsme ji nikdy ‚netrapili‘, pripadalo mi to, jak kdybych ja porad chroupala suchary. myslela jsem, jak je to pro ni super, ale pak jsem něco načetla a zmenila názor. ted uz davno krmíme jen granulemi, zaleju ji je teda vývarem nebo aspoň vodou. ma super figuru i kondici, srst perfektni, upravilo se ji traveni. 1× denne se vyprazdni, zadne problémy s průjmy apod. jako mnamky dostava ruzne usi, susene plice, kosticky. a po všech clenech rodiny vždy vylizuje kelímky od jogurtu, termixu apod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
13.1.16 21:34

@Inaris michat rovna se jakoze zaroven…zvlast klidne.

• Citovat
  • Upravit
sunshinegirl
14.1.16 07:48

@PaníBovaryová To, že jí to poradila paní chovatelka, nebo to, že to dělá chybně dalších x lidí z toho ještě nedělá správnou věc. Je možné přilepšovat, ale ne dávat zaráz granule a maso. Granule se v žaludku velmi rychle nabobtnají a stráví, kdežto maso ne a posouvá se pak s jiným obsahem do střev nestrávené.

• Citovat
  • Upravit
sunshinegirl
14.1.16 07:50

@kaja00 Upečené celé kuře? Takže ty nejostřejší kosti na světě, uvařené, což se psům vůbec dávat nesmí, protože je to přímo ohrožuje na životě?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný