Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky. Tak nám dnes pan doktor konečně potvrdil, že čekáme holčičku nacož mu manžel řekl že balí kufry a utíká od 4 ženských :rol:. No abych se vyjádřila k věci. V plánu jsme měli jméno Annabel, zajímá mě, co se podle vás k příjmení Dočkalová hodí víc jestli Annabel nebo Anna Bela
. Nebo popřípadě jaké jiné jméno, trochu netradiční ale zároveň se hodilo k našemu příjmení? Děkuju všem za nápady ![]()
PajaDee píše:
Ahoj maminky. Tak nám dnes pan doktor konečně potvrdil, že čekáme holčičku nacož mu manžel řekl že balí kufry a utíká od 4 ženských :rol:. No abych se vyjádřila k věci. V plánu jsme měli jméno Annabel, zajímá mě, co se podle vás k příjmení Dočkalová hodí víc jestli Annabel nebo Anna Bela. Nebo popřípadě jaké jiné jméno, trochu netradiční ale zároveň se hodilo k našemu příjmení? Děkuju všem za nápady
Doporuc mu utect k nam
/anebo k Peggy/.Ale jmeno mi k ceskemu prijmeni nesedi ani jedno
Nicmene-ja jsem v tomhle konzerva,na mne nedej
![]()
Mně osobně zní lépe k příjmení Anna Bela, ale je to přeci vaše holčička, tak dej jméno, co se líbí tobě. Už jsem narazila na Ashley Cibulkovou. Myslím, že Annabel Dočkalová zní už líp. ![]()
Když už, tak Anna Bella
K Dočkalová se mi hodí třeba Dianka ![]()
promiň ale nelíbí se ani jedna varianta
vadí mi tam to Bela.Mě se třeba líbí Viola.ségra má Violku a říkají ji Vivi ![]()
Anna Bela - tahle forma sedí když už lépe. Ještě o fous lépe by zněla podle mě
Izabela Dočkalová.
Jo a doporučuju Knappovou, já mám tu knížku ráda, je tam spousta zajímavých jmen. Plus teda já jdu po významech. ![]()
PajaDee píše:
farska no zapomente na toon rad zustane :rol:
SMARJA-ja ho nechci!!!Ja to myslela tak,at se koukne i na jine,vice ‚postizene‘ holcici rodiny
![]()
Flyingfrog píše:
Jo a doporučuju Knappovou, já mám tu knížku ráda, je tam spousta zajímavých jmen. Plus teda já jdu po významech.
Knappovou taky miluju. Zatím jsme tam sice vybírali jména pro štěňata ( fakt, máme tamodsud Albínu, Beatrix,Fionku… ) podle významů, ale dá se to číst i jako beletrie
Docela uvažuju si jeden výtisk pořídit domů, abych to furt netahala z knihovny.
Flyingfrog píše:
Mně osobně zní lépe k příjmení Anna Bela, ale je to přeci vaše holčička, tak dej jméno, co se líbí tobě. Už jsem narazila na Ashley Cibulkovou. Myslím, že Annabel Dočkalová zní už líp.
nebylo to na lapiduchu? ![]()
tak než Anabela, to už raději Izabela.
Jinak neporadím, sama bych potřebovala ![]()
** farska** ja to pochopila
… Jinak o Izabelce jsem taky premyslela ![]()
Ani jedna varianta se mi nelíbí, když už, tak Anna Bela - k českému příjmení, podle mě jedině české jméno.
Navíc jsem ti šmírovala metříky a všichni máte „normální“ jména, k tomu mi Annabel prostě nejde, promiň.
Být vámi, jsem asi konzerva, nechala bych jen Anna.
Každopádně ať je malá šťastná a zdravá ženská ![]()
mě se líbí víc ta annabel ..a u holky je to fuk jaké má příjmení k tomu ,stejně se vdá .. a bude změna ..s klukem je to horší ,to už bych přemýšlela více ,to už je na celý život ..