Váš názor na jméno?

201
19.12.11 13:37

Váš názor na jméno?

Ahoj maminky. Tak nám dnes pan doktor konečně potvrdil, že čekáme holčičku nacož mu manžel řekl že balí kufry a utíká od 4 ženských :rol:. No abych se vyjádřila k věci. V plánu jsme měli jméno Annabel, zajímá mě, co se podle vás k příjmení Dočkalová hodí víc jestli Annabel nebo Anna Bela :nevim:. Nebo popřípadě jaké jiné jméno, trochu netradiční ale zároveň se hodilo k našemu příjmení? Děkuju všem za nápady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30309
19.12.11 13:40
PajaDee píše:
Ahoj maminky. Tak nám dnes pan doktor konečně potvrdil, že čekáme holčičku nacož mu manžel řekl že balí kufry a utíká od 4 ženských :rol:. No abych se vyjádřila k věci. V plánu jsme měli jméno Annabel, zajímá mě, co se podle vás k příjmení Dočkalová hodí víc jestli Annabel nebo Anna Bela :nevim:. Nebo popřípadě jaké jiné jméno, trochu netradiční ale zároveň se hodilo k našemu příjmení? Děkuju všem za nápady :hug:

Doporuc mu utect k nam :P :P :P :lol: /anebo k Peggy/.Ale jmeno mi k ceskemu prijmeni nesedi ani jedno :oops: Nicmene-ja jsem v tomhle konzerva,na mne nedej :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
19.12.11 13:40

Mně osobně zní lépe k příjmení Anna Bela, ale je to přeci vaše holčička, tak dej jméno, co se líbí tobě. Už jsem narazila na Ashley Cibulkovou. Myslím, že Annabel Dočkalová zní už líp. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
19.12.11 13:42

Když už, tak Anna Bella ;) K Dočkalová se mi hodí třeba Dianka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
19.12.11 13:43

farska no zapomente na to :D on rad zustane :rol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885

promiň ale nelíbí se ani jedna varianta :oops: vadí mi tam to Bela.Mě se třeba líbí Viola.ségra má Violku a říkají ji Vivi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566

Anna Bela - tahle forma sedí když už lépe. Ještě o fous lépe by zněla podle mě
Izabela Dočkalová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106

Jo a doporučuju Knappovou, já mám tu knížku ráda, je tam spousta zajímavých jmen. Plus teda já jdu po významech. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
19.12.11 13:45
PajaDee píše:
farska no zapomente na to :D on rad zustane :rol: :dance:

SMARJA-ja ho nechci!!!Ja to myslela tak,at se koukne i na jine,vice ‚postizene‘ holcici rodiny :jazyk: :jazyk: :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
19.12.11 13:47
Flyingfrog píše:
Jo a doporučuju Knappovou, já mám tu knížku ráda, je tam spousta zajímavých jmen. Plus teda já jdu po významech. :oops:

Knappovou taky miluju. Zatím jsme tam sice vybírali jména pro štěňata ( fakt, máme tamodsud Albínu, Beatrix,Fionku… ) podle významů, ale dá se to číst i jako beletrie :) Docela uvažuju si jeden výtisk pořídit domů, abych to furt netahala z knihovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.12.11 13:48
Flyingfrog píše:
Mně osobně zní lépe k příjmení Anna Bela, ale je to přeci vaše holčička, tak dej jméno, co se líbí tobě. Už jsem narazila na Ashley Cibulkovou. Myslím, že Annabel Dočkalová zní už líp. :-)

nebylo to na lapiduchu? ;)

• Citovat
  • Upravit
3138
19.12.11 13:48

tak než Anabela, to už raději Izabela.

Jinak neporadím, sama bych potřebovala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
19.12.11 13:49

** farska** ja to pochopila :palec: … Jinak o Izabelce jsem taky premyslela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
19.12.11 14:00

Ani jedna varianta se mi nelíbí, když už, tak Anna Bela - k českému příjmení, podle mě jedině české jméno.
Navíc jsem ti šmírovala metříky a všichni máte „normální“ jména, k tomu mi Annabel prostě nejde, promiň.
Být vámi, jsem asi konzerva, nechala bych jen Anna.
Každopádně ať je malá šťastná a zdravá ženská :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
19.12.11 14:39

mě se líbí víc ta annabel ..a u holky je to fuk jaké má příjmení k tomu ,stejně se vdá .. a bude změna ..s klukem je to horší ,to už bych přemýšlela více ,to už je na celý život ..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure