Váš názor na jméno?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14106
19.12.11 20:05

Jenže Amálií a Emilií je…

Pajo: Je to tvoje vysněné miminko, však pojmenuj, jak chceš ty. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
19.12.11 20:07

K českému příjmení bych zvolila české jméno, takže buď jen ANNA, nebo netrediční české a pěkné je BĚLA. AMÁLIE je též pěkné, jak tu někdo psal. Mě se třeba líbí ještě Anežka nebo Vendulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
19.12.11 20:07
PajaDee píše:
Kallkapa píše:
nevsik píše:
třeba se mi ještě strašně moooooooc líbí Amálie :pankac: je to nádherný český ,starý jméno a přitom zní už hodně mezikontinentálně. Amálie Dočkalová…to mi přijde hezý. Moc jich asi taky není-neznám osobně žádnou a zdrobněle to jde taky krásně-amy,amálka,amina (pučálkovic :mrgreen: ) jako malá holka Amálka,jako dospělá žena Amálie… :andel:
Zrovna jsem chtěla napsat, že mě k tomu příjmení ještě napadala Emílie :mrgreen: to je dost podobné :)
No Amálka zní taky krásně, to je fakt :palec: ale Emílie néé :cert: :lol: :lol:

Mám neteř Emily :srdce: Babička jí říká Emilko :lol: :lol: Mě se jméno moc líbí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
19.12.11 20:08

jo Amálie je nádherný jméno… taky jsem nad tim přemýšlela ale je fakt že amálek je hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
19.12.11 20:08
Flyingfrog píše:
Jenže Amálií a Emilií je…Pajo: Je to tvoje vysněné miminko, však pojmenuj, jak chceš ty. :palec:

Jasně, že jí pojmenuje jak chce ale ptala se na návrhy a názory né? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
19.12.11 20:09

mě se Annabel libí moc,ale co mi strašně krásně zní je již zminovana Valerie.to k vašemu příjmení jde fakt pěkně.znamá ma dvojčatka verunku a viktorku a je to moc hezky tak bych se ty podoby vubec nebala.vali -viki :think: myslim,že dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
19.12.11 20:12

já bych další holku kliďánko měla Amálku ale to doma opravdu nedopadlo :mrgreen: takže to bude Ela aby byly holky hezky zaměnitelné :lol: ema-ela… ale manžel stejnak říká že další bude kluk takže co řeším,že? :D amálku ani emilku neznám,ani nevím o holkám co by je měli ovšem jména to jsou krásná-amálka teda víc! a známý teď chtěli holčičku pojmenovat Antonie :kytka: což ale šlo hodně jejich příjmení,tam už bych hodně rozhodovala jestli jo bo ne. :think: každopádně,ať se jmenuje podle tvého přání,hlavně ať je zdravá a spokojená :hug:

• Citovat
  • Upravit
50186
19.12.11 20:13
PajaDee píše:
liliannoel píše:
nečetla sem předchozí ale k vašemu příjmení se mi toto jméno vubec nelíbí. ale co mě napadlo hned po přečtení příjmení tak byla Valérie Dočkalová… to se mi líbí a zní fajn… a neni to tak časté jméno, přesto vypadá alespon trochu česky.:):)
Valérie e mi taky líbí, ale máme už doma Viktorku a nějak nevím, když bych volala Viki a Vali, víš, jako že to zní strašně podobně :roll:

Valérie se mi líbí :palec: Jméno Anabell je nic moc k vašemu příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
19.12.11 20:15

Ještě se mi líbí Amélie, Emma, Nella :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
19.12.11 20:16

nebo Barbora je krásný jméno, Karolína Dočkalová, Adriana Dočkalová, Mariana Dočkalová, už nevim ale Vaerie se mi k tomu rpostě líbí nejvíc:D ale stejně k tomuto příjmení se hodí spíš klasika česká:) Lucie, Barbora, Tereza,…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
19.12.11 20:17
MUFICE píše:
PajaDee píše:
liliannoel píše:
nečetla sem předchozí ale k vašemu příjmení se mi toto jméno vubec nelíbí. ale co mě napadlo hned po přečtení příjmení tak byla Valérie Dočkalová… to se mi líbí a zní fajn… a neni to tak časté jméno, přesto vypadá alespon trochu česky.:):)
Valérie e mi taky líbí, ale máme už doma Viktorku a nějak nevím, když bych volala Viki a Vali, víš, jako že to zní strašně podobně :roll:
Valérie se mi líbí :palec: Jméno Anabell je nic moc k vašemu příjmení.

hlavně Anabel je náká ta značka těch panenek ne?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
19.12.11 20:28

Vendulka je taky krásný, to je pravda, v mé generaci jich znám moooc ale v generaci našich miminek žádnou :nevim: . Sakriš a ta Valerie zní taky strašně krásně a manželovi se to taky líbí :lol: a to je co říct, protože on řekl, že to bude kluk a když holka, bude se za trest jemnovat Irena :D. Nevím proč Irena, ale proste chtěl kluka. A když srovnám Valérie a Annabel tak Vali je rozhodně krásnější :srdce: děkuju maminky za rady, ještě že vás mám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
19.12.11 20:39
PajaDee píše:
Vendulka je taky krásný, to je pravda, v mé generaci jich znám moooc ale v generaci našich miminek žádnou :nevim: . Sakriš a ta Valerie zní taky strašně krásně a manželovi se to taky líbí :lol: a to je co říct, protože on řekl, že to bude kluk a když holka, bude se za trest jemnovat Irena :D. Nevím proč Irena, ale proste chtěl kluka. A když srovnám Valérie a Annabel tak Vali je rozhodně krásnější :srdce: děkuju maminky za rady, ještě že vás mám :hug:

nu tak sem ráda že se Valí líbi:D fakt to bylo první co mě napadlo při pohledu na vaše příjmení:):) tak držim palečky:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
19.12.11 20:40

ahoj, můj favorit byla Anastázie-tohle jméno se hodně dávalo ve 30.tých letech v současnosti jich je v čr kolem tisícovky. to neprošlo, tak máme Amálii po babičce,když zlobí je to Amálice,Amáloš,Amálium :mrgreen: :mrgreen: ale Anastázie je kouzelná-má hrozně podob Anna-Nasťa-Stázička. Někdy mě mrzí, že jsem si nepostavila hlavu a neprosadila to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
19.12.11 20:48

Jméno: ‚Amálie‘, počet výskytů 2533 v celé ČR
Jméno: ‚Valérie‘, počet výskytů 1157 v celé ČR

jen tak pro zajímavost:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek