Červená jen jedna tvářička

10142
18.12.11 19:42

Červená jen jedna tvářička

ahoj,

prosím o radu…naše malá má už asi třetí den načervenalou jednu tvářičku, jen jednu. A má to vždy navečer. Zoubky nám rostou, ted momentálně na té straně spodní dvojka. Tak bud to může být z toho neo přemýšlím, co dalšího to může být…teplotu nemá, je veselá, je pravda, že ted trošku na večer poplakává kvůli zoubku a asi ten čtvrtý den dáváme NUrofen, s přestávkou asi jednoho dne.
Jen mě ale zajímají další postřehy, jestli to nemůže být i něco jiného..tvářičku má bez pupínků, nedrbe se, suchá není. Jen to mírné začervenání. Dnes to měla možná malilinko teplé, ale jinak taky nijak zvlášt. Nebo jestli se takto může projevovat alergie na něco :nevim: jenže to by mohlo být cokoliv…asi čtvrtý den má nový dětský čajík (ale to by asi měla furt),…tak nevím…doktoru nevím, jestli mám zajet, protože co bych mu ukazovala, když to přes den nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1366
18.12.11 20:06

ahoj, u nás teď to samé, ale obě tvářičky a také nám rostou dole zoubky, na obou stranách. Myslím, patří to k tomu. Nemáme to poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
18.12.11 20:13
Jana F píše:
ahoj, u nás teď to samé, ale obě tvářičky a také nám rostou dole zoubky, na obou stranách. Myslím, patří to k tomu. Nemáme to poprvé.

a míváte to po celý den nebo třeba jen večer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21704
18.12.11 20:32

určitě to bude od toho zoubku. viktorovi se teď prořezávaly čtyřky dole a měl jednu tvářičku taky červenou. ráno byla v pohodě a zčervenala po obědě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
18.12.11 20:54

Malé se to dnes taky udělalo :roll: :roll: :roll: taky mě zajímalo, co je to… :think: :think: :think: a ještě ke všemu oprazená prdka :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
18.12.11 21:00
katys-kubik píše:
Malé se to dnes taky udělalo :roll: :roll: :roll: taky mě zajímalo, co je to… :think: :think: :think: a ještě ke všemu oprazená prdka :,( :,(

tak malá nikde nic jiného nemá…takhle mě napadá, jestli jsi třeba nezačala používat nový prací prášek, nějakou novou kosmetiku, nezavedla nějakou novou potravinu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
18.12.11 21:15

malý to má taky a dnes mu vyrostl první zoubek…ale taky jsem dumala, co by to tak mohlo být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
18.12.11 21:35
petratavali píše:
Jana F píše:
a míváte to po celý den nebo třeba jen večer?

jen navečír

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
18.12.11 21:40

tak Olda to ma posledni dobou obcas taky - navecer mu zcervena leva tvaricka, zadne zuby nerostou, me nijak moc nenapadlo to resit, kdyz to pak zmizi, prijde mi, ze to ma z tepla, ze mu je horko, protoze k veceru se nam spousti topeni, do toho varime a vetsinou ma na sobe vic vrstev jeste z odpoledne, kdy tu je chladneji, tak to prizuju proste jen teplu :think:
jinak ma atopicky ekzem, ale ten vypada jinak

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí