Váš názor - psaní s kolegou

Anonymní
16.9.12 16:26

Váš názor?O co mu jde?

Předem se omlouvám za anonym :oops:
Chtěla bych znát váš názor.
Na jedné firemní akci se popíjelo a byla prostě pařba, všechno v klidu, vznikly nějaké fotky, ale vše ve slušnosti. Nic se nestalo.Po 3 týdnech mi přišel email s fotkou z té akce od jednoho týpka, se kterým jsme tam popíjeli, poděkovala jsem a myslela si, že to tím hasne.On zase odepsal a já pak taky a tak to jde už 3 měsíce :oops: Jenže už si nepíšeme jen emaily v práci, máme na sebe i tel. kontakt, takže nějaké psaní proběhne i o víkendu.
Pořád si kladu otázku, o co mu jde? Je ženatý, má děti. Já taky.Ale to psaní je moc pěkný. :oops:
díky za váš názor M.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1793
16.9.12 16:28

No tak mě napadá tak jediné o co by mohlo ženáčovi jít :-DDDDDDDDD

Ale samozřejmě nevím(e), co si konkrétně píšete, tak že… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
16.9.12 16:29

No o co mu asi jde? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak si s ním přestaň psát, když Ti vadí že je ženatý (mě by to teda hodně vadilo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
16.9.12 16:29

Tak zcela jistě to bude charakterní muž, který nehledá povyražení, protože má doma manželku a děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.12 16:30

Nepíšeme si o sexu, o partnerech, píšeme si o dětech, o životě. Je to cizinec a bydlíme od sebe 200km :roll:
 M.

• Citovat
  • Upravit
2063
16.9.12 16:32

Přestala bych si s ním psát pokud jseš doma šťastná. mohla bys způsobit zbytečné komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.12 16:33

Doma to právě není to pravé, asi proto se mi líbí si s ním psát :oops:
 M.

• Citovat
  • Upravit
20518
16.9.12 16:34
@panenka87 píše:
No o co mu asi jde? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak si s ním přestaň psát, když Ti vadí že je ženatý (mě by to teda hodně vadilo)
:palec:

Představ si opak. Že náhodou přijdeš na to, že to samé dělá tvůj muž. Nic moc, co? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
16.9.12 16:35
@Emilie píše: :palec:Představ si opak. Že náhodou přijdeš na to, že to samé dělá tvůj muž. Nic moc, co? :nevim:

Já bych ho zabila :pocitac: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.12 16:36

Možná to bude tím, že manžel mi byl několikrát nevěrný, zažila jsem hustý situace, kdy si milenku přivedl i domů, přesto jsem měla tak malé sebevědomí, že jsem s ním zůstala. Teď je doba jiná, jsem úspěšná a samostatná..že bych to brala jako pomstu?

• Citovat
  • Upravit
5130
16.9.12 16:36
:palec: :mrgreen:
@ynax píše:
Tak zcela jistě to bude charakterní muž, který nehledá povyražení, protože má doma manželku a děti
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
16.9.12 16:38

To psaní je moc pěkný…
Takže asi o bokovku, ne?
Hledá někoho, kdo by mu potvrdil, že jeho žena už po dětech není tak atraktivní, není tak milá… protože se netočí jen kolem něj.

Představ si to z druhé strany: Máš na krku dvě děti, máš je ráda, ale občas ti lezou na nervy, občas na ně zařveš, občas probdíš noc, protože jsou nemocné, svého chlapa máš ráda, chtěla bys sex, ale nemáš na něj energii, když jí máš, tak aspoň jedno dítě se nacpe do manželské postele, než ho vystrnadíš, chlap spí. A pak zjistíš, že chlap si píše s nějakou jinou. Moc pěkně si s ní píše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
16.9.12 16:43

Pomstu??? Taky možnost..
Ale psala si - že ti byl také nevěrný - ale že teď si úspěšná je jiná doba - tak proč s ním jsi??? Když tě lákají jiní???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
16.9.12 16:43

Na jednu stranu ti to asi přijde divné si s ním psát, jinak bys diskusi nezakládala, na druhou stranu píšeš, že se ti to líbí. Co ti asi tam máme radit? Tak v tom pokračuj, když se ti to líbí, přestaň, pokud ne.
Fakt nechápu smysl těchto diskusí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.12 16:45

Už jsem se jednou pokoušela odejít, jak bych to řekla, přemluvil mě, že se změní atd…po roce je to to samé.
Já ale nechtěla slyšet jestli pokračovat v psaní nebo ne, ale o co mu jde, když začal psát?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky