Váš názor - psaní s kolegou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1207
16.9.12 18:51

Já si taky s kolegy píši a nemám pocit, že bych tím rozbíjela můj nebo jejich vztah. Píšem si teda převážně pracovně, ale o dětech, plánech na víkend a podobných věcech taky. O co mu může jít:

1. Zamiloval se a chce s tebou strávit zbytek života
  2. Chce tě dostat do postele
  3. Chce si jen popovídat s „motýly v břiše“
  4. Chce si zvednout ego tím, že se s ním někdo baví
  5. Chce se pomstít manželce
  6. Všimnul si, že nemáš sebevědomí a chce ti ho zvednout
  7. Jsi mu sympatická jako člověk a chce si prostě jen povídat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
16.9.12 19:10

Ahojky, :mavam:

s dovolením se připojím k této diskuzi a sdělím jen svůj zážitek.
Když nastane taková situace, vždy je jasné, že tomu chlapovi jde jen o sex a nějaké to povyražení. Do téhle situace jsem se dostala i já, ale „chyba lávky“. 8o
SMSky i občasné volání trvá už nějakých víc jak 10 let a vyklubal se z toho hezký kamarádský vztah…podotýkám, že bez sexuálních radovánek. Ale hned od začátku jsem hlásala, že k ničemu kromě psaní a vyměňování si názorů a životních bolístek nedojde. Šlo jen o to, vyslechnout a trošku podpořit člověka, který zrovna neprožíval úplně šťastné období. Dodnes jsme si vrbou navzájem. :pankac:
Také jsem měla v té době vztah, nyní ho mám také, ale vůbec nic se nemění. Naopak, mému příteli jsem o tom řekla a onen kamarád to také sdělil své drahé polovičce, s kterou již nežil a nežije, ale kdykoliv potřebovali spolu něco pořešit, tak mu prostě jen neustále říkala, že ji jeho problémy nezajímají. Tak to jen chtěl probírat s někým jiným.
Nevím, možná mne za to odsoudíte, ale občas opravdu každý a každá z nás potřebuje probrat věci, které prostě s partnerem nebo rodinou rozebrat nejdou.
Děti nemám :,(, ale mám psa, na kterého se taky semtam zeptá. :D A já se na oplátku zeptám na jeho děti i pejska a hrozně mě hřeje u srdíčka, že i o takových věcech jsme schopni se vypsat nebo vymluvit, aniž bychom narazili na intimní téma. Ale to jsme si opravdu vyjasnili hned zpočátku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
16.9.12 19:22
@blackmarse píše:
Ahojky, :mavam:s dovolením se připojím k této diskuzi a sdělím jen svůj zážitek.
Když nastane taková situace, vždy je jasné, že tomu chlapovi jde jen o sex a nějaké to povyražení. Do téhle situace jsem se dostala i já, ale „chyba lávky“. 8o
SMSky i občasné volání trvá už nějakých víc jak 10 let a vyklubal se z toho hezký kamarádský vztah…podotýkám, že bez sexuálních radovánek. Ale hned od začátku jsem hlásala, že k ničemu kromě psaní a vyměňování si názorů a životních bolístek nedojde. Šlo jen o to, vyslechnout a trošku podpořit člověka, který zrovna neprožíval úplně šťastné období. Dodnes jsme si vrbou navzájem. :pankac:
Také jsem měla v té době vztah, nyní ho mám také, ale vůbec nic se nemění. Naopak, mému příteli jsem o tom řekla a onen kamarád to také sdělil své drahé polovičce, s kterou již nežil a nežije, ale kdykoliv potřebovali spolu něco pořešit, tak mu prostě jen neustále říkala, že ji jeho problémy nezajímají. Tak to jen chtěl probírat s někým jiným.
Nevím, možná mne za to odsoudíte, ale občas opravdu každý a každá z nás potřebuje probrat věci, které prostě s partnerem nebo rodinou rozebrat nejdou.
Děti nemám :,(, ale mám psa, na kterého se taky semtam zeptá. :D A já se na oplátku zeptám na jeho děti i pejska a hrozně mě hřeje u srdíčka, že i o takových věcech jsme schopni se vypsat nebo vymluvit, aniž bychom narazili na intimní téma. Ale to jsme si opravdu vyjasnili hned zpočátku. :palec:

Tomuhle rozumím, taky mám kamarády. Občas chlapi dokážou vyslechnout a podržet líp, než ženský. Ale když se zakladatelky ptali o co jde jí, tak se zmínila o pomstě něvěrnému manželovi a to už něco vysvětluje. To je to čemu nerozumím a evidentně nejsem sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
16.9.12 19:26
@blackmarse píše:
Ahojky, :mavam:s dovolením se připojím k této diskuzi a sdělím jen svůj zážitek.
Děti nemám :,(, ale mám psa, na kterého se taky semtam zeptá. :D A já se na oplátku zeptám na jeho děti i pejska a hrozně mě hřeje u srdíčka, že i o takových věcech jsme schopni se vypsat nebo vymluvit, aniž bychom narazili na intimní téma. Ale to jsme si opravdu vyjasnili hned zpočátku. :palec:

Souhlasím s
Uživatel je feésM. Tohle je jiná situace, ty nepřemýšlíš co chce a co… Nemstíš se manželovi, přítel o tom ví. Taky jsem měla kamaráda, velice dobrého, ale fakt jsem ho nikdy nebrala jako pomstu někomu a nikdy jsem nepřemýšlela o co mu může jít atd, atd, protože jsme byli KAMARÁDI! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
16.9.12 19:29
@Anonymní píše:
No když o tom teď tak přemýšlím, tak asi mám strach se ho zeptat, o co mu přesně jde. Kdyby naspal o něco víc, nevím, co bych udělala.
Ptá se, jaké mám plány na víkend, na týden, atd…setkání je vyloučeno, nemáme čas ani jeden :mrgreen:

Tak se ho zeptej, co má na sobě a můžete si psát lechtivé sms, uvidíš, jak zareaguje. Myslím, že to oživí Tvůj sex. život s mužem. Jo flirt dělá divy. Ale každou sms maž a ne aby Ti psal mimo stanovenou dobu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
16.9.12 19:32

@feésM

Ano, máš pravdu, nějaké „myšlenky na nevěru“ v tom kontextu také vnímám. Jen si myslím, že pisatelka to neodhadla úplně správně. Mám pocit, že ihned jí blesklo hlavou to, že by v tom mohla hrát roli případná nevěra. No, ale o tom jsem psala, že to samé jsem zažila já a také jsem psala, že tohle jsme si vyříkali ihned, co jsme si začali psát. :think:
Totéž by měla udělat i ona sama, víc jí poradit nemůže žádná z nás. Akorát musí být jasné, z které strany to riziko nevěry hrozí. Dokážu pochopit, že se ženská dokáže pomstít nevěrou, protože, my ženské, když na to přijde a to si musíme přiznat, totiž dokážeme být mstivé, co si budeme dalece povídat. Jenže stejně se tím nic nevyřeší. :zed: Pokud o nevěře smýšlím, tak už to vypovídá o tom, že čekám jen na tu příležitost. :idea: Ale každého věc, já se držím zásad. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
16.9.12 19:38

.

Příspěvek upraven 19.09.12 v 15:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
16.9.12 20:06

@dada12 Neboj, nikdo tu na tebe nezapomněl. Pořád o tobě víme a máme tě rádi. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vendulka72
16.9.12 20:20

To není mravokárání. To je osobní zkušenost z obou stran barikády.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.12 20:30

Viděli jsme se tak 3× a mluvili spolu jednou.
Asi jsem to blbě napsala, ale nepíšu si s ním proto, abych v tom viděla oplatu za nevěru, to v žádném případě…ba naopak bych ani nechtěla, aby v tom on viděl něco víc než tohle…

• Citovat
  • Upravit
30707
16.9.12 20:35
@Anonymní píše:
Viděli jsme se tak 3× a mluvili spolu jednou.
Asi jsem to blbě napsala, ale nepíšu si s ním proto, abych v tom viděla oplatu za nevěru, to v žádném případě…ba naopak bych ani nechtěla, aby v tom on viděl něco víc než tohle…

Jo, ale pokud se ho na férovku nezeptáš, oč mu jde a nevyjasníte si to, pořád nebudeš vědět, na čem jsi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.12 20:39

Zítra se ho zeptám.
Jestli v tom chce víc, budu zklamaná…snad chce být jen kamarád…na dálku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30707
16.9.12 20:44
@Anonymní píše:
Zítra se ho zeptám.
Jestli v tom chce víc, budu zklamaná…snad chce být jen kamarád…na dálku :mrgreen:

No uvidíš, co se z něho vypadne. A myslím si, že ikdyž Ti napíše tu horší variantu, nemáš proč být zklamaná. :think: Aspoň budeš vědět, jak Tě vlastně bere a to je to nejdůležitější. Já jsem za takové „férovky“ ráda, protože se řídím tím, že „nevědomost zabíjí“… :pankac:
Tak přeji hodně štěstí a neboj, svět se Ti určitě nezhroutí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
16.9.12 20:44

Je bych v psani o zivote a detech nevidela problem. Ani by mi to nevadilo v pripade manzela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.12 20:47

@blackmarse děkuju,já vím že ne, taky budu ráda až budu vědět, jak to vlastně má on :) @Pudloslava když je to ve vší slušnosti, že…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky