Váš rozpočet na Vánoční dárky?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Váš rozpočet na Vánoční dárky?
Ahoj všem,
Vánoční svátky se mohou zdát, že jsou daleko, ovšem pohledem mzdy jsou pouze 2 - pro někoho pouze 1 (já ještě nemám svojí za říjen
).
Jaký je Váš rozpočet pro celou rodinu na Vánoce? Respektive mě zajímá porovnání ostatních rodin. My jsme sice jen dvě, ale máme hodně příbuzných, takže i když zatím nemáme děti, tak v mých 6 sourozencích se to hodně rozdělí ![]()
Já mám rozpočet 5000 pro všechny.
Co vy? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pouze 3 lidi - chlap a oba kluci.. letos cca 20 tis, v minulosti to bylo mnohem míň. letos si to můžu dovolit, tak utrácím
jediné, co fakt nekoupím, tak klukovi lego technik za 9 tis, to už jsem fakt odpískala a řekla mu, že to je prostě moc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuji průběžně během roku, nemám daný rozpočet. Protože je v rodině spousta dětí, udělali jsme to tak, že jsme se domluvili a kupujeme dárky pouze nejbližším. Zbytek rodiny jsme požádali, aby nám ani dětem nic nekupovali. Dostávali jsme pak zbytečné dárky a dávali totéž. Stačí, že při návštěvách děti dostanou nejeden dárek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako myslíš rozpočet na dárky pro okolní rodinu? Moc ten dotaz nechápu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@supermanka20 no na každé dítě 5000, na mě nevím kolik má manžel rozpočet
, jemu ještě nevím, čekám co si napíše do dopisu
, cca 3000 tak nějak počítám a příbuzným nevím co chce dát ale tam se to většinou řeší fotkama dětí, švagrovi minule jsme kupovali elektrické šipky, letos uvidíme
a nějaké dárky musí dostat i psi, to by malá byla smutná že přece nezlobí tak moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do 20 tisíc se asi vlezu… naštěstí to nevím přesně, kupuju postupně
- Citovat
- Upravit
Kupuji celkem dárky pro 8 osob v rodině..rozpočet mám celkem do 3.tisíc.
Příspěvek upraven 20.11.17 v 09:35
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cca 10 000-15 000,– pro 16 lidí z rodiny (my jsme 4, máme dvě děti, oba dva máme rodiče, jedny prarodiče, švagrovce, 2 neteře, sestra, teta). ![]()
- Citovat
- Upravit
Tenhle rok máme s přítelem pro rodinu (obě rodiče, obě prarodiče, sourozenci, sami sobě, a zvířata) rozpočet asi 13k-15k. Jsem student, minulý rok to bylo horší, to jsme vše kupovali asi za 3k. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LLenule111 píše:
Kupuji celkem dárky pro 8 osob v rodině..rozpočet mám celkem do 3000tisíc.
Ju, rozpočet 3 mega ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mela rozpocet 10tisic pro vsechny. Nakonec jsem za to koupila jen pro manzela a dceru
. Nikdy nemam dost
. Takze ted jeste drobnosti pro ostatni cleny rodiny jako muj tata a jeho pritelkyne, tchan a segra. Pro tyhle vsechy mi bude stacit tak 1500,–.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@supermanka20
Upřímně, mě už ty vánoce a kupa dárků vůbec nebaví… Kdyby to bylo jen na mě, tak mají obě moje dcery do max 5 pěkných dárků a ne 20 kravin co pořád kupuje manžel. Do 10000 se vejdeme, obě větve rodiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme největší rozpočet na dítě naše + dvě od mé sestry. Vychází to asi cca 2500 za naše dítě. Tisícovka neteř, tisícovka druhá neteř. Rodičům z mé i manželovy strany - každý dárek okolo 500 (dohromady tedy 2000) s manželem si dáváme taky dárek okolo 1000. Nikomu jinému dospělému už nekupujeme. Takže dohromady za dárky utratíme + - 8000 Kč pro všechny.
Další větší položka je pak jídlo, ale to radši ani nepočítám
…na Vánoce si dopřáváme pochutiny které během roku moc ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit