Vaše dcery a menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11923
9.9.19 17:15
@Anonymní píše:
Nejsem alternativní. Prášky nezakazuju. Ale kdyby byla možnost něco jiného, tak určitě zkusíme. Taky jsem si tom procházela, vymizelo to až po porodu.

jo, mně taky pomohl až porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
9.9.19 17:27

Z těch přírodnějších věcí ještě doporučuju kapky Gynex, to jsou bylinky a třeba mně to od bolestí pomohlo (samozřejmě každýmu pomůže něco jinýho, ale za zkoušku nic nedáte)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
9.10.19 00:10

No ja jsem to dostala po 13 narozkach a zjistila jsem to ve skole pro zkouseni z dejaku, pamatuju si ze jsem mela kratkou sukni a ucitelka se me furt ptala na azteky.. no sileny. A prijdu domu a tam na me nalitne babicka, zacala me objimat a rikat ze uz sem zena 8o 8o pry byla krev v koupelne :D no a samozrejme to musela zavolat sirsi rodine, ale ja jsem nastesti nestydlin co se tyka intimity. Na telak nsme taky meli chlapa a normalne jsem mu to hlasila, chodila jsem na volejbal tam holky s ms nemusely behat kolecka, a do schodu, ale hrat ano. Chlapovi bych to nerikala kdyz si to nepreje a myslim si ze ho to ani nenapadne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
6.1.20 23:17

Alternativa k bolestivé menstruaci

Ženy, kdybyste chtěly znát i jinou alternativu jak nabolestivou menstruaci napište mi do zprávy. Já mám endometriozu, po porodu se mi vše ještě naopak zhoršilo - bolesti i do oblasti konečníku. Bez algifenu a ibalginu jsem nemohla fungovat a brala jsem i antikoncepce. Kdyžtak mi napište, za to nic nedáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí