Vaše práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dělám chemii, celkem mě to baví. Ale kvůli dětem se rozhlížím po něčem jiném nebo blíž. Ono to moc na částečný dělat nejde a teď dojíždím hodinu jednu cestu. Peníze by mohly být lepší, ale jde to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Testuju lékařský software, specificky jde o ledviny a dialýzu. Nejlepší na tom je, že to mám od baráku půl hodiny pěšky a žijeme na venkově.
Oproti práci pro NASA, kdy jsem byl z domu 14 hodin denně
tohle je fakt paráda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krychle píše:
Pracuju ve státních sociálních službách, práce mě hrozně baví a vidím v ní smysl
na peníze si nemůžu stěžovat, na naše město je to dost dobré
Máš můj obdiv. Práce lidí jako ty je nesmírně důležitá, zřejmě i nesmírně těžká. A pokud ji někdo vykonává s radostí a je spokojen i s podmínkami… tak prostě smekám. Ať ti to vydrží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
14 let v jedné společnosti. Od konce mateřské cca 4 roky z domu na zkrácený úvazek - merketing. Práce už mě nebaví i když mám sem tam i lepší odbobí. Ale plat je víc než dobrý za to, že mi stačí pracovat cca 3-4 hodiny denně. A navíc pracovat v létě z pergoly je benefit k nezaplacení. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Advokacie- pokud by prace a prijem nebavil, tak bych to nedelala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Minuly rok jsem vyzkoušela asi pět praci, kde jsem vzdy po chvíli utekla.Bud kvuli penězům, nebo ze byl hrozny kolektiv - same zenske, ktere se navzajem jen pomlouvali, nebo ze me to tam nebavilo.
Ted od ledna pracuji ve skladu v nemocnici a bavi me to.Je to prace na pul fyzicka a ny pul prace na pc.Take mi moc vyhovuje, ze tu nemam nad sebou zadnou vedouci, kdykoliv si mohu udelat kafco…Prace je tedy nekdy dost, ale to jsem ráda, alespon to rychleji utíká. Taky je moc fajn, ze to neni jednotvarna prace. Porad se neco děje a kazdou chvili resim neco noveho.
Penize - 15tis hrubeho. Pracovni doba jen ranni od pondělí do patku.
- Citovat
- Upravit
Krupierka (v casinu, ne barman v herně).
Práce je zábavná. Člověk sedí u stolu a hraje karty, ruletu. Je to sice občas na hlavu, ale která práce ne. Peníze nadprůměrný. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JanaBlahova píše:
Holky nevíte o nějakém přivýdělku?
taky by mě zajímalo. Nejlépe z domova
. Můj sen je pracovat z domova, otravuje mě do práce dojíždět. Navíc jsem introvert, takže komunikace s kolegy je náročná. Peníze na Prahu směšný. Asi nikdy nebudu nadšený pracant a kariérista.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Premek_Orac píše:
Máš můj obdiv. Práce lidí jako ty je nesmírně důležitá, zřejmě i nesmírně těžká. A pokud ji někdo vykonává s radostí a je spokojen i s podmínkami… tak prostě smekám. Ať ti to vydrží.
Díky moc. Bez radosti by to nešlo, protože těžké to je a často i na kilogramy, tedy lidé, které třeba musíme přesunout jsou holt někdy dost těžcí. Ale když jsou spokojení, tak se nám to všechno vrátí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuji z domu, jedná se o oblast obchodu a služeb. Peníze jsou adekvátní za to, co odpracuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krychle Můžu se zeptat, jak dlouho děláš pečovatelku? S tím přesouváním vím své
.Vážím 52 kg a rok a půl u ležáků mi stačilo
.
Nebo nejsi v přímé péči?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tapa píše:
@Krychle Můžu se zeptat, jak dlouho děláš pečovatelku? S tím přesouváním vím své.Vážím 52 kg a rok a půl u ležáků mi stačilo
.
Nebo nejsi v přímé péči?
Jsem v přímé péči. PSS dělám…teď to bude 7 let, pracuju ve více domácnostech, ale jedna z nich jsou lidi s nejvyšší mírou podpory, takže vozíčkáři, co se sami nehnou, jedna paní má 12O kg, je to dost masakr :-/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit