Jaký nabídnou plat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jaký nabídnou plat?
Jsme malá firma, celkem asi 20. jsem šéfka, ale nade mnou je samozřejmě velký šéf, ten bývá v Praze tak 1× týdně, nechává vše na mně. nic proti, prémie byly super
, manžel zuřil, že si sám sobě tolik nedává
.
Kolik byste nabídly nové asistence, chci praxi aspoň rok, základy na PC, stačí Word a Excel, anglinu, fránina výhodou, není podmínka, mluvíme mezi sebou aj, i když jsme fran. firma.
Prac. doba 9-16, stravenky, služ. telefon, 5 týdnů dovči, to je asi normál. Nemusí si brát OČR týden, pak už jo. Takto to máme zařízené.
Takže čistého na ruku???
3 dny na nemoc, soukromé věci apodob. ročně, 3tis. příspěvek na sport, dovču, aj. ročně.
Minulá brala 25,, na ruku,, a byla to spokojená, jde ale na lepší.
Příspěvek upraven 18.03.18 v 08:14
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Lenka002 Proč „čistého na ruku“? Mně jako zájemce by zajímal hrubý plat, protože čistého to může mít každý jiné (slevy na děti a pod.), kdyby se se mnou na pohovoru někdo začal bavit o čistý mzdě, měla bych podezření, že mi chce něco dát na černo nebo právě zněužít moji slevu na dani k tomu, aby mi dal nižší hrubý plat. COž bych podle Vámi nabízených benefitů nečekala. Ale myslím, že 33-35 je na takovouto práci v Praze ještě se zjkácenou prac. dobou slušné a najdeš. Když ta franina není podmínkou, tak to splňuje skoro každ, imautrant, co se mu nechce na vysokou nebo se dostal nebo mamina po mateřské, co do staré práce nemůže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dala bych ji 35hrubeho.,,ciste na ruku,, nevim. Kdyz hledam praci, ridim se vzdy hrubou mzdou.
- Citovat
- Upravit
Zaprvé bych se naučila pravopis, když jste tak „velká šéfka“ ![]()
A pak bych určitě nezaměstnávala lidi na černo… a ještě se tím chlubila. Je to Praha, takže hrubého určitě alespoň těch 35 tisíc, jak holky píšou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Velka sefka a musi zakladat diskusi, aby se poradila, jaky plat ma dat zamestnanci? ![]()
Bud si opravdu divna nebo byla potreba rano se pochvalit.
Příspěvek upraven 18.03.18 v 07:32
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nehledáš nikoho výjimečného, má umět základy s PC a anglinu, takovejch je
7-hodinová prac. doba, 30 hrubého je podle mě královský plat, na to co je to za pozici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak šéfku, co se radí na emiminu tímto stylem, bych fakt chtěla
(ironie)
- Citovat
- Upravit
Tak to je dobrý vtip.Snad alespoň ta asistentka bude umět pravopis a bude mít slušný písemný projev ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verun83 píše:
Dala bych ji 35hrubeho.,,ciste na ruku,, nevim. Kdyz hledam praci, ridim se vzdy hrubou mzdou.
Já to chtěla zjednodušit a nedošlo mi to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@megy.misa píše:
Zaprvé bych se naučila pravopis, když jste tak „velká šéfka“
A pak bych určitě nezaměstnávala lidi na černo… a ještě se tím chlubila. Je to Praha, takže hrubého určitě alespoň těch 35 tisíc, jak holky píšou.
Kde mám chyby?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit