Jaký nabídnou plat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Paaani.. Tolik peněz za obyčejnou administrativu. Tady u nás na Ostravsku tak 22 tisíc hrubého. To bych se hlásila jako divá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@catchthem píše:
Paaani.. Tolik peněz za obyčejnou administrativu. Tady u nás na Ostravsku tak 22 tisíc hrubého. To bych se hlásila jako divá.
přesně tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@catchthem píše:
No, a pak porovnej cenu najmu a zjistis, ze za 22 hrubyho by leckde v Praze ani ten najem nezaplatili. Vypada pekne ten rozdil mezd, ale kdyz jsem se bavila s kamaradem, co odesel do Prahy, tak za najem bytu daval 14 000,– - byli v byte dva. A ja v mensim okresnim meste platim presne pulku (a nejakou drobotinu). Jak je na tom s platem nevim, to se neptam a nezajima me to, ale logicky tam lidi museji mit vic, aby poplatili vyssi naklady na bydleni apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@selia píše:
@Azeretereza vsichnivic rozhodne nemaji
Samozrejme ze uplne vsichni vic nemaji, stejne jako v mensich mestech jsou i lidi, kteri maji na stejny pozici vic nez lidi v Praze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miminkooo86 píše:
Tak to je dobrý vtip.Snad alespoň ta asistentka bude umět pravopis a bude mít slušný písemný projev
@Lenka002 Teď už je těžko dohledám, když jsi si je opravila![]()
Osobně bych za šéfku člověka, co dělá z lidí blbce, nechtěla (viz. oprava chyb a dodatečné dotazování se na chyby
), ale naštěstí pro mě, práci měnit nepotřebuji
Když někomu kritizuješ pravopis, proč si na něj sama nedáváš větší pozor?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka002 píše:
@Enmammane, myslím čistého.
To jako hrubou mzdu budete přizpůsobovat jejím daňovým poměrům? To jest - když se například s manželem rozhodnou, že slevy na dani na vyživované děti bude uplatňovat manžel, tak jí přidáte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
JO, tos napsala naprosto přesně, bavit se o čisté mzdě může je úplný ignorant… no, i když pokud by si ji se mnou chtěl někdo dohodnout, tak dobrá, rozhodně mu pak nepodepíšu prohlášení poplatníka
Já bych takového zaměstnavatele bral: Dostal bych přidáno nejen za práci a přesčasy, ale i za to, že všechny slevy na dani a odčitatelné položky by si uplatňovala manželka. Chtěje pak dosáhnout dohodnutou stejnou čistou mzdu, musel by mi zaměstnavatel přidat na hrubém. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit