Jaký nabídnou plat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
831
18.3.18 15:35

Paaani.. Tolik peněz za obyčejnou administrativu. Tady u nás na Ostravsku tak 22 tisíc hrubého. To bych se hlásila jako divá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
18.3.18 15:44
@catchthem píše:
Paaani.. Tolik peněz za obyčejnou administrativu. Tady u nás na Ostravsku tak 22 tisíc hrubého. To bych se hlásila jako divá.

přesně tak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
18.3.18 15:52
@catchthem píše:
Paaani.. Tolik peněz za obyčejnou administrativu. Tady u nás na Ostravsku tak 22 tisíc hrubého. To bych se hlásila jako divá.

No, a pak porovnej cenu najmu a zjistis, ze za 22 hrubyho by leckde v Praze ani ten najem nezaplatili. Vypada pekne ten rozdil mezd, ale kdyz jsem se bavila s kamaradem, co odesel do Prahy, tak za najem bytu daval 14 000,– - byli v byte dva. A ja v mensim okresnim meste platim presne pulku (a nejakou drobotinu). Jak je na tom s platem nevim, to se neptam a nezajima me to, ale logicky tam lidi museji mit vic, aby poplatili vyssi naklady na bydleni apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
18.3.18 15:59

@Azeretereza vsichnivic rozhodne nemaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
18.3.18 16:10
@selia píše:
@Azeretereza vsichnivic rozhodne nemaji

Samozrejme ze uplne vsichni vic nemaji, stejne jako v mensich mestech jsou i lidi, kteri maji na stejny pozici vic nez lidi v Praze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
18.3.18 16:36
@miminkooo86 píše:
Tak to je dobrý vtip.Snad alespoň ta asistentka bude umět pravopis a bude mít slušný písemný projev :roll:
@Lenka002 Teď už je těžko dohledám, když jsi si je opravila :think: :lol: Osobně bych za šéfku člověka, co dělá z lidí blbce, nechtěla (viz. oprava chyb a dodatečné dotazování se na chyby :potlesk: ), ale naštěstí pro mě, práci měnit nepotřebuji :lol:

Když někomu kritizuješ pravopis, proč si na něj sama nedáváš větší pozor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
18.3.18 19:37
@Lenka002 píše:
@Enmammane, myslím čistého.

To jako hrubou mzdu budete přizpůsobovat jejím daňovým poměrům? To jest - když se například s manželem rozhodnou, že slevy na dani na vyživované děti bude uplatňovat manžel, tak jí přidáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
18.3.18 19:43
@j.a.n.i1 píše:
JO, tos napsala naprosto přesně, bavit se o čisté mzdě může je úplný ignorant… no, i když pokud by si ji se mnou chtěl někdo dohodnout, tak dobrá, rozhodně mu pak nepodepíšu prohlášení poplatníka :mrgreen:

Já bych takového zaměstnavatele bral: Dostal bych přidáno nejen za práci a přesčasy, ale i za to, že všechny slevy na dani a odčitatelné položky by si uplatňovala manželka. Chtěje pak dosáhnout dohodnutou stejnou čistou mzdu, musel by mi zaměstnavatel přidat na hrubém. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat